Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

ruutka-as tokios pozicijos-kiekviena moteris yra grazi,patraukli,ir be galo moka koketuot cool.gif jei vyras nores-pasiduos.jei nesusivaldo-jis nevertas manes cool.gif per gyvenima tikrai ne viena motera karias kaip pvz Jonui ant kaklo-tai ka-dabar su visom ir keliaus kaip uodega? g.gif nesutinku.vyrai(jetau jau gailiuos ir stebiuos ka parasysiu lotuliukas.gif )irgi mastantys padarai,taip kad... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 11, 14:12)
skambinau advokatui atseit vazinek spakaina negali paimt ir tt.nezinau kas bus

Tai vadinas taip ir bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 11, 14:14)
ruutka-as tokios pozicijos-kiekviena moteris yra grazi,patraukli,ir be galo moka koketuot cool.gif jei vyras nores-pasiduos.jei nesusivaldo-jis nevertas manes cool.gif per gyvenima tikrai ne viena motera karias kaip pvz Jonui ant kaklo-tai ka-dabar su visom ir keliaus kaip uodega? g.gif nesutinku.vyrai(jetau jau gailiuos ir stebiuos ka parasysiu lotuliukas.gif )irgi mastantys padarai,taip kad... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif varau namucio , o mano vyrelis tikras prietranka doh.gif
skauda galvele man nuo tu nervu
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 11, 13:10)
Labas rytas  biggrin.gif

nagi, jei neklystu seniai tave maciau, pasakok kas naujo kas gero  biggrin.gif

Laba,laba biggrin.gif
Pas mane viskas tas pats,BMB parašė sms,tipo kaip sekasi,kas geesnio, maniau sušaudysiu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Nieko neatrašiau,nes neturiu ką jam pasakot

QUOTE(Palaiminta @ 2007 12 11, 14:43)
Cia man susidaro ispudis, kad daugeli is musu vyrai paliko/palieka del kitos ? g.gif Ar yra ir kitu issiskyrimo priezasciu ? Mano atveju as palieku vyra, bet ne del kito, o del to, kad vyras suprastu, ko brangaus gali netekti del savo vejavaikisko charakterio ( neturiu omeny kitos moters, bet pinigu svaistymas, savo malonumu ieskojimas ir pan.) Zodziu, pasidalinkite, del KO jus skiriates... blush2.gif

Na,mes ne dėl kitos išsiskyrėm schmoll.gif
Tiesiog,irgi pradėjo nesutapt nuomonės,charakteriai,kiek suprantu iš jo pusės jausmai man atšąlo doh.gif nu vienu žodžiu,kai pats susivoks,gal ir aš daugiau sužinosiu lotuliukas.gif
Bet dabar man giliai dzin irnesakyk.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Aš tik dabar iš darbo doh.gif , manau, kad virstu darboholike (bet dar spėjau nuvaryt į polikliniką pažiūrėti vaiko tyrimų). Nežinau ką su savim daryti doh.gif , o dar rytoj (teismas), jei šią naktį neišprotėsiu, tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 11, 17:28)
Laba,laba biggrin.gif
Pas mane viskas tas pats,BMB parašė sms,tipo kaip sekasi,kas geesnio, maniau sušaudysiu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif Nieko neatrašiau,nes neturiu ką jam pasakot
...
Bet dabar man giliai dzin irnesakyk.gif

Bet tu ir saunuole, as tai suskisteju vien apie ji pagalvojus blush2.gif unsure.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 11, 17:41)
Nežinau ką su savim daryti doh.gif , o dar rytoj (teismas), jei šią naktį neišprotėsiu, tai gerai.

laikykis, svarbiausia nepulk i panika mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepanikuoju, tik kažkoks nerimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 11, 15:14)

aš manau, kad kiekviena moteris gali turėti bet kurį vyrą. aišku, vienus sunkiau suvilioti, kitus lengviau, bet jie visi suviliojami. be abejo, moteris gali stengtis kiek nori - jei vyras ja neusivilios, tada visos mes bejėgės doh.gif . faktas, kad vyrai renkasi ar išeiti su kita ar ne, ar turėti meilužę ar ne... neištikimybės atveju kaltas ir viliotojas, ir suviliotasis. kad ir kaip ten būtų, bet aš manau, kad kaltesnės esam mes, moterys
Atsakyti
Sutinku su ruutka, kad moterys yra kaltesnės, nes vyrai yra silpnavaliai doh.gif
Noriu pasigirti, nusipirkau sarafaną, matysis mano kojos blush2.gif , rytoj eisiu į teismą, kad vyrelis paskutinį kartą pasižiūrėtų į mano kojas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 11, 21:05)
Sutinku su ruutka, kad moterys yra kaltesnės, nes vyrai yra silpnavaliai doh.gif
Noriu pasigirti, nusipirkau sarafaną, matysis mano kojos blush2.gif , rytoj eisiu į teismą, kad vyrelis paskutinį kartą pasižiūrėtų į mano kojas blush2.gif

moteris, bet kurį vyrą gali padaryti silpnavaliu tongue.gif .
uuu, šaunuolė thumbup.gif ! užsidėk kokią super duper fainą maikutę, gražias pėdkelnes, apsiauk sexy batus, suuuuuper sexy apatinį trikotažą ir pirmyn mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip ir galvoju daryt lotuliukas.gif , tik kažin kaip bus kai išeisiu iš posėdžių salės, jaučiu žliumbsiu doh.gif , bet paskui reikės dar grįžti į darbą.
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 11, 18:05)

patys kalti kad valios 0 rolleyes.gif lotuliukas.gif
rr-saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti