Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

gal g.gif (jei teisingai klausima supratau lotuliukas.gif )

tai prasom prasom bigsmile.gif man kompanija visada dziugu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 12, 23:05)
1. gal   g.gif   (jei teisingai klausima supratau  lotuliukas.gif )

2. tai prasom prasom  bigsmile.gif  man kompanija visada dziugu  drinks_cheers.gif

1. "niekada gyvenime nesu susidurusi su tokiu begaliniu egoizmu doh.gif " - Apie BMB as dabar butent taip pat galjoju rolleyes.gif Nu nesuvokiu, kaip galima buti tokiam ir galvoti tik apie save, savo norus ir poreikius ir nesuprasti, geriau pasakyti - nenoreti suprasti, kad skaudina kitus g.gif Ai, nurasau as ji irnesakyk.gif tegu pirma suauga ir ismoksta kitus vertinti hihihi.gif

2. Teisingai mergytes, gristam prie temikes - MEETAS bigsmile.gif Kad Kaune nusprendem , gal paderinkim diena? mirksiukas.gif

Labas rytas
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 13 gruodžio 2007 - 08:28
Nagi MIEGALES KYLAM KYLAM KYLAM!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Mano pirma tylejimo diena prasidejo, o kaip pas jus? mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif labas rytelis visom , nuotaika kolkas liuksiska ir as noriu meeto beproto ax.gif
taigis prisiduosiu ka vakar nuveikiau , aisku jei kam idomu , ogis internetinis pazistamas kviete kurnors nuvaryt sake suneli pasiimti kartu, bet as nevariau , simpatukas uzkniso , -geriau jau su vyresniais prasidet negu su tais jaunuoliais jam 22 blink.gif man 27, nu kartais jis toks nesubrendelis , o pavydumas , nesvietiskas o dar suzinojau kad triusus jis ne kiekviena diena keiciai blink.gif mega_shok.gif pasidare slykstu, po to vyrelis skambijo sakiau nekelsiu bet pakeliau blush2.gif paklause ar sodros knygute namie ir koks oras pas mus, o po to plepejau su kolega biggrin.gif va koks mano vakaras
sia sav turetu grizti dar vienas kolega is komandiruotes , zadejo parvezti kvepalus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 13, 09:01)
taigis prisiduosiu ka vakar nuveikiau , aisku jei kam idomu , ogis internetinis pazistamas kviete kurnors nuvaryt sake suneli pasiimti kartu, bet as nevariau , simpatukas uzkniso , -geriau jau su vyresniais prasidet negu su tais jaunuoliais  jam 22 blink.gif man 27, nu kartais jis toks nesubrendelis , o pavydumas , nesvietiskas o dar suzinojau kad triusus jis ne kiekviena diena keiciai blink.gif  mega_shok.gif pasidare slykstu, po to vyrelis skambijo sakiau nekelsiu bet pakeliau blush2.gif  paklause ar sodros knygute namie ir koks oras pas mus, o po to plepejau su kolega biggrin.gif va koks mano vakaras
sia sav turetu grizti dar vienas kolega is komandiruotes , zadejo parvezti kvepalus wub.gif

Idomu idomu, pasakok tik biggrin.gif

beje, nenori viena is savo simpatiju man paskolinti? lotuliukas.gif Tik ne ta 22, kolkas man uzteko nesubrendusiu zmoniu tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif vistiek su 3 negalesiu ilgai temti tau tau kolega-40m ar internetini -31 , o gal visdelto persigalvosi ir tiks jaunuolis lotuliukas.gif

anksciau man buvo sokas , jauciausi tokia vienisa pas drauges gi neprivarinesi jos turi savo seimas ir tt ,kam tuos rupescius uzkrauti, o dabar pasirodo gi turiu gerbeju biggrin.gif kaip senais gerais laikais , nes kai buvau nevedus tai bernu demesio niekada netruko
ax.gif tik gaila kad kolkas man tas vienintelis is sirdies neiskrenta ir negaliu jokiu rimtu santykiu pradeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituka: 13 gruodžio 2007 - 09:13
Taigi, ka tik islydejau svecius is Norvegijos, biznio partnerius, taip sakant. Vienas is ju, su kuriuo pastoviai bendrauju, ir uzklause manes: kaip tavo santuokinis gyvenimas ? As ir praskydau, net apsiverkiau, pasakiau, kad skiriames... doh.gif Zodziu, pastaciau zmogu i nemalonia padeti... jie puole mane guosti, raminti, sako, kad is karto pamate, kad as ne tokia ,kaip visad, vadinasi, man ant veido parasyta, kad as nelaiminga, kad man sirdi skauda ir pan. Tikrai patikino, kad mes su vyru visiskos priesingybes ir pasiule savo pagalba, jei reikes kokiu klausimu wub.gif Na, vyras jis vedes, turi nuostabia seima, ir as dziaugiuosi, bet mes turime labai daug bendro, ka jis pats pripazysta, todel labai atvirai pasisnekejom apie mano ir jo gyvenima. Klausia, ar neturiu ko kito, sakau, kad ne. Paklause, kokio partnerio noreciau ir pan. Pradejo mastyti apie savo laisvus draugus, kuris cia man tiktu... zodziu, buvo doh.gif Po to pokalbio pasijutau kazkaip tvirciau, supratau, kad yra artimu draugu, palaikanciu mane siuo momentu. Supratau, kad darau teisinga sprendima. Jam pribrendau. Tai nera galutinis issiskyrimas be teises susilipdyti is naujo, bet turi nemazai laiko nuteketi, nemazai kas pasikeisti, kol mano sirdis suminkstes, o jei sio issiskyrimo zingsnio nezengsiu, tai zinau vienas -taip niekas ir nepasikeis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 13, 09:09)
1. "niekada gyvenime nesu susidurusi su tokiu begaliniu egoizmu  doh.gif " - Apie BMB as dabar butent taip pat galjoju  rolleyes.gif Nu nesuvokiu, kaip galima buti tokiam ir galvoti tik apie save, savo norus ir poreikius ir nesuprasti, geriau pasakyti - nenoreti suprasti, kad skaudina kitus  g.gif Ai, nurasau as ji  irnesakyk.gif tegu pirma suauga ir ismoksta kitus vertinti  hihihi.gif

lyg pati buciau parasius lotuliukas.gif ale gal mes uz to pacio istekejom? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 13, 09:12)
anksciau man buvo sokas , jauciausi tokia vienisa pas drauges gi neprivarinesi jos turi savo seimas ir tt ,kam tuos rupescius uzkrauti, o dabar pasirodo gi turiu gerbeju biggrin.gif kaip senais gerais laikais , nes kai buvau nevedus tai bernu demesio niekada netruko
ax.gif tik gaila kad kolkas man tas vienintelis is sirdies neiskrenta ir negaliu jokiu rimtu santykiu pradeti mirksiukas.gif

As ir ta pati galeciau pasakyti, siaip demesiu is vaikunu nesiskundziu, bet kad netraukia tie vaikinai manes unsure.gif O jaunuolio tai nenoriu, jei 23 nesubrendes tai ka apie 22 kalbeti doh.gif Siuo metu man 25 magiskas skaicius lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(agno @ 2007 12 13, 09:31)
lyg pati buciau parasius  lotuliukas.gif  ale gal mes uz to pacio istekejom?  lotuliukas.gif

na as istekejus nebuvau, tai nebent i tavo seima isipaisiau lotuliukas.gif Bet man labiau tiketina, kad jie tiesiog gimines rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 13, 10:04)
Labas rytas  hi.gif

Labas labas biggrin.gif Miegale lotuliukas.gif

Pasnekekit su manim kas nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 13, 10:44)

na as istekejus nebuvau, tai nebent i tavo seima isipaisiau  lotuliukas.gif Bet man labiau tiketina, kad jie tiesiog gimines  rolleyes.gif

tai jau matyt,kad gimines lotuliukas.gif
Atsakyti