Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(edituka @ 2007 12 13, 10:44)
mano tai 164 biggrin.gif , man patinka irgi aukstesni pvz190 , tokie vyriski , ir man nepatinka visokie pankai , geriau jau skustagalviai ax.gif

O man turi buti banglas, na plaukuotas blush2.gif ir su kvadratiniu zandikauliu lotuliukas.gif ir jausmingim lupom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 13, 12:44)
mano tai 164 biggrin.gif , man patinka irgi aukstesni pvz190 , tokie vyriski , ir man nepatinka visokie pankai , geriau jau skustagalviai ax.gif

Na pankai man irgi nepatinka schmoll.gif Bet norėčiau su plaukučiais lotuliukas.gif
Dar nenorėčiau pareigūno jokio doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 13, 12:46)
Na pankai man irgi nepatinka schmoll.gif Bet norėčiau su plaukučiais lotuliukas.gif
Dar nenorėčiau pareigūno jokio doh.gif  unsure.gif

man irgi gali buti su plaukuciais biggrin.gif bet ne banglas , as irgi nenoreciau kokio policajaus arba taksisto , kokio pagalbinio irgi nenoreciau
Atsakyti
Isvada:

AS TAI SU JUM DEL VAIKINU NESIMUSIU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dabar tai jau tikrai galim organizuoti meeta ir dar kur nors kur sportiski grazus vyrai thumbup.gif gal kokiam sporto klube ar baseine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 13, 13:06)
Isvada:

AS TAI SU JUM DEL VAIKINU NESIMUSIU  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 13, 11:19)

Nors pala...ruutka ateis, tai mes dar nebaigtu reikalu turim del skoniu lotuliukas.gif Reik pirstine isigyti lotuliukas.gif
Atsakyti
niu va tuoj pietus varysiu i soliariuma tada su bendradarbiu valgyt cepewlinu kur nors leksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 13, 11:32)
niu va tuoj pietus varysiu i soliariuma tada su bendradarbiu valgyt cepewlinu kur nors leksim biggrin.gif

Ei, o bendradarbis tavo reikalavimu skale atitinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 13, 13:34)
Ei, o bendradarbis tavo reikalavimu skale atitinka?  mirksiukas.gif

nu jam 40m , visu pirma , antra nezinau kap ten su raumenim man didesniu raumenu reiktu , priplaukes na toks prie meno , kiek uzdirba nezinau , gal daugiau nei as ,ruko , as irgi , isgeria kartais , aukstas , bet jis senbernis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 13, 11:46)
1. vieniso(nevedusio arba issiskirusio)
2.sportisko sudejimo(patinka raumeningi)
3.ne barzdoto
4.28-35m
5.uzdirbancio daugiau nei as 
6.kartais isgerencio (prie progos, bet su saiku)
7.ne namisedos
8. ne pavyduolio
9.linksmo zmogiuko 

QUOTE(edituka @ 2007 12 13, 11:46)
nu jam 40m , visu pirma , antra nezinau kap ten su raumenim man didesniu raumenu reiktu , priplaukes na toks prie meno , kiek uzdirba nezinau , gal daugiau nei as ,ruko , as irgi , isgeria kartais , aukstas , bet jis senbernis  doh.gif

Pamastykim g.gif

1. thumbup.gif
2. Ant klaustuko, bet nurasyt neverta mirksiukas.gif
3. thumbup.gif
4. H... g.gif
5. thumbup.gif
6. thumbup.gif

Del likusiu spresti negaliu, tai ka visai nieko biggrin.gif Bet manau kad daugiau nei 50% atitinka mirksiukas.gif Tai ka - griebk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 13, 08:37)
Panos,klausimas nelabai į temą,bet kokie Jūsų ūgiai? blush2.gif

1.70 smile.gif kai sportavau,buvau zemiausia su savo tokiu,tai pamenu net komplekso vos neisivariau kokia as zema doh.gif lotuliukas.gif
o man vyrui tik vienas reikalavimas-kad butu mano svajoniu vyras wub.gif cool.gif lotuliukas.gif ot naivumas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taigis prisikaitinau , prisivalgiau cepu nestuke.gif , kalbejau su vyrelio seserim tai pasirodo prangusis turejo eiti i pokalbi del darbo siandien , bet grizo tik ryte doh.gif gal drauge kokia susirado g.gif
as irgi noreciau svajoniu vyro wub.gif bet kad laukiu ir niekaip nesulaukiu
Atsakyti