Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(ruutka @ 2007 12 13, 19:15)
1. liga man ilgaplaukiam bernam, negaliu, net seilės bėga pamačius  blush2.gif  ax.gif

2. sachar, matau, kad mažai doktorantų pažįsti  tongue.gif  lotuliukas.gif

1. Nu va bent kazkas mane supranta rolleyes.gif

2. Is tikro tai nei vieno doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 13 gruodžio 2007 - 19:20
QUOTE(ruutka @ 2007 12 13, 21:15)
sveikos visos smile.gif. žiūriu ir manęs kažkas pasigedo  ax.gif  biggrin.gif . kalbant apie bernus, tai mano reikalavimai nedideli:
1. turi būti linksmas berniokas
2. turi mėgti vaikščioti į žygius ir būti fiziškai stiprus (nu, kad nereiktų jo ir jo daiktų parnešt namo  lotuliukas.gif )
3. turi mokėt vairuot
4. mylėt gyvūnus
5. rūkymas ir gėrimas nėra svarbiausi dalykai. svarbiausiai, kad nepiltų kiekvieną dieną ir nebūtų užsispaudęs kaip nikolajevskaja cielka , tipo aš negeriu ir nerūkau, todėl ir tau negalima
6. turi būti lengvai pačiuožęs
7. turi būti pasiryžęs pakęsti mane, tokią nuostabę dovanėlę  blush2.gif  lotuliukas.gif
8. turi mėgti keliauti
9. turi būti pakantus mane supantiem žmonėm
10. pageidautina, kad būtų ilgaplaukis  blush2.gif liga man ilgaplaukiam bernam, negaliu, net seilės bėga pamačius  blush2.gif  ax.gif

sachar, matau, kad mažai doktorantų pažįsti  tongue.gif  lotuliukas.gif
agno, jei gerai supratau tu iš riešės?

Oho lotuliukas.gif reikalavimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 13, 20:20)
2. Is tikro tai nei vieno  doh.gif  lotuliukas.gif

va todėl taip ir kalbi negražiai apie juos tongue.gif lotuliukas.gif .
o ilgaplaukiai man turi būt tikri ilgaplaukiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 13, 19:42)
1. va todėl taip ir kalbi negražiai apie juos  tongue.gif  lotuliukas.gif .
2. o ilgaplaukiai man turi būt tikri ilgaplaukiai  blush2.gif

1. As zinau, kad ne visi tokie, bet nu vistiek manau kad zmogus ant mokslu turi buti 'paciozes' kad doktorantura imtis mokintis blush2.gif
2. Na (atsiprasau dabar) man nepatinka kai vaikinas atrodo kaip merga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 13, 20:15)
sveikos visos smile.gif. žiūriu ir manęs kažkas pasigedo  ax.gif  biggrin.gif . kalbant apie bernus, tai mano reikalavimai nedideli:
1. turi būti linksmas berniokas
2. turi mėgti vaikščioti į žygius ir būti fiziškai stiprus (nu, kad nereiktų jo ir jo daiktų parnešt namo  lotuliukas.gif )
3. turi mokėt vairuot
4. mylėt gyvūnus
5. rūkymas ir gėrimas nėra svarbiausi dalykai. svarbiausiai, kad nepiltų kiekvieną dieną ir nebūtų užsispaudęs kaip nikolajevskaja cielka , tipo aš negeriu ir nerūkau, todėl ir tau negalima
6. turi būti lengvai pačiuožęs
7. turi būti pasiryžęs pakęsti mane, tokią nuostabę dovanėlę  blush2.gif  lotuliukas.gif
8. turi mėgti keliauti
9. turi būti pakantus mane supantiem žmonėm
10. pageidautina, kad būtų ilgaplaukis  blush2.gif liga man ilgaplaukiam bernam, negaliu, net seilės bėga pamačius  blush2.gif  ax.gif

sachar, matau, kad mažai doktorantų pažįsti  tongue.gif  lotuliukas.gif
agno, jei gerai supratau tu iš riešės?

geras sarasas,nepretenzingas sakyciau thumbup.gif

jap,laikinai apsistojusi Rieseje ax.gif
Atsakyti
Merginos, isbegu lotuliukas.gif Atrodau tai superiskai, dabar liko tik superiskai vaikina susirasti mirksiukas.gif

Iki rytdienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pagaliau ir aš namuos doh.gif . Žiūriu per dieną tiek visko prikalbėjot g.gif :
1. Skelbimas, kokio norit vyro g.gif , kol kas man jo nereikia, o kai reikės, reikalavimai bus superiniai,
2. O kam matavotės? unsure.gif Juk mes visos čia aukštos, gražios, žodžiu, manekenės rolleyes.gif
Pavargau, einu į lovytę doh.gif . Susirašysim rytoj, galbūt ir daugiau pakomentuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 13, 22:05)
1. Skelbimas, kokio norit vyro g.gif , kol kas man jo nereikia, o kai reikės, reikalavimai bus superiniai,
2. O kam matavotės? unsure.gif Juk mes visos čia aukštos, gražios, žodžiu, manekenės rolleyes.gif

1. As vyro tai kolkas neieskau, man reikia tik paprasto draugo ir meiliu jokiu kolkas nenoriu schmoll.gif
2. Na as tai snd komplimenta gavau, kad esu pati maziausia is visu merginu (mano buryje) blush2.gif taigi iki manekeniu man visad toli buvo, bet figura nesiskundziu, bent netaip stipriai skundziuos lotuliukas.gif

O as jau is baliaus biggrin.gif Vakarelis buvo beveik superinis, jei ne pora smulkmeneliu biggrin.gif Kai tik Mantas uzdainuodavo kokia lieta daina, tai zliumbti norejos verysad.gif taip norejos pajusti BMB rankas ant savo liemens... pajusti kaip jis veda sokyje... jo apkabinima... bucini... na laikas nuo laiko depresavau unsure.gif Begalo norisi parasyti jam unsure.gif Bet jau viena dienele praleke, tikiuosi atlaikyti ir antra... ir trecia... ir desimta... unsure.gif

O dabar maza smulkmenele - visos grindys klube buvo isklotos juros putu burbuliukais, tai nepatikesit kur radau juos gryzus namo, ogi trauzose doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif vemiu sianakt unsure.gif is vakaro labai skrandi skaudet pradejo,o dabar va taip vat viskas...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kas sergat, kuo greičiau pasveikit (tas tiktų ir man, nes mane užpuolė kosulys doh.gif), kas ilgisi meilės, tik palaukit, ji tikrai ateis, tik neskubinkit įvykių mirksiukas.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
agno sveikateles tau 4u.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 14, 07:14)
kas ilgisi meilės, tik palaukit, ji tikrai ateis, tik neskubinkit įvykių mirksiukas.gif
Geros dienos 4u.gif

Ech...tai kad ji ateis tada kai maziausiai to tikiesies, o kadangi dabar dar kazkaip lyg ir lauki lyg ir ne, tai idomu kaip cia bus unsure.gif mirksiukas.gif

Labas rytas biggrin.gif

user posted image

MIEGO NORIU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Labą rytą biggrin.gif
O man šiandien superinė nuotaika thumbup.gif thumbup.gif Lekiu į miestą trumpam...
Gal dar kavos kas su manim dabar įkals? lotuliukas.gif
Atsakyti