Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(Agniska @ 2007 12 14, 09:29)
Gal dar kavos kas su manim dabar įkals? lotuliukas.gif

Nea lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif liabas rytelis 4u.gif as pramiegojau siandien, tokia durna diena ,taip pat manau kad man dar jokio nereikia, nu ta prasme meiles jokios , as tam nepasiruosus, tik kad liudna nebutu reikia draugu, simpatiju , su kuo galima butu laika praleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 14, 09:41)
biggrin.gif liabas rytelis 4u.gif as pramiegojau siandien, tokia durna diena ,taip pat manau kad man dar jokio nereikia, nu ta prasme meiles jokios , as tam nepasiruosus, tik kad liudna nebutu reikia draugu, simpatiju , su kuo galima butu laika praleisti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man tai isvis rytas durnas, nuejau miegoti 3h ir jau 6 ryto girdziu kaip kambariokai duodas po kambari (dazniausia jie kelias ne anksciau puses 7), tai guliu ir galvoju ar laikrodis blogai rodo ar kas...zvilgtelejau - tik 6 g.gif na galvoju miegu toliau lotuliukas.gif uz 10 min vel zvilgtelejai - nu ale tikrai tik 6, jau mintis pradejo kirbeti, kad laikrodis puliuoja unsure.gif Atsikeliau ir ejau ieskoti kito laikrodzio, nu bet tikrai tik po 6-iu 10 g.gif Tai taip visa valanda ir blaskiaus kol kilau doh.gif Nei pamiegoti nei ka rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif kaip fainai kad siandien penktadienis gal rei patraukti kur dovaneliu ieskoti per pietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 14, 09:55)
biggrin.gif kaip fainai kad siandien penktadienis gal rei patraukti kur dovaneliu ieskoti per pietus smile.gif

As tai si savaitgali su mergytem planuojam i sporto kluba apsilankyti, ten yra baseinas thumbup.gif dziakuzi wub.gif ir 2 pirtys thumbup.gif Na norintys gali ir pasportuoti, bet jauciu kad as nelinkus busiu sportuoti, geriau pamirkti dziakuzi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 14, 10:41)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu geras, ir as pramigau siandien lotuliukas.gif atsibeldziau i darba tik 9 val hihihi.gif
sachar kaip faina tau wub.gif as praeita sekmadieni buvau, pas mus 4 pirtys, dziakuzi, kaskados ir t.t. kaip buvo faina, si savaitgali vel noreciau blush2.gif
Gal sekmadieni ir susiorganizuosim. Nes rytoj vaziuojam i sodyba, tetis su vaikais pauksciukams lesykleles padare, tai vesim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 12 14, 13:58)
sachar kaip faina tau  wub.gif as praeita sekmadieni buvau, pas mus 4 pirtys, dziakuzi, kaskados ir t.t. kaip buvo faina, si savaitgali vel noreciau  blush2.gif

blush2.gif As ir laukiu kada leksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 13, 20:45)
1. As zinau, kad ne visi tokie, bet nu vistiek manau kad zmogus ant mokslu turi buti 'paciozes' kad doktorantura imtis mokintis  blush2.gif
2. Na (atsiprasau dabar) man nepatinka kai vaikinas atrodo kaip merga  rolleyes.gif

1. visi mes pačiuožę vien dėl to, kad mokomės. turiu savo nuomonę ir teoriją apie doktorantūrą. įvairių žmonių būna, įvairių reikia. galiu pasakyt tik tiek, kad daug ką lemia vidinė universiteto politika ir kiti dalykai. be to, mokslo lygis lietuvoje nėra toks aukštas, kad doktorantūroj tik gabiausi ir labiausiai pačiuožę būtų...
2. g.gif susimąsčiau g.gif ... aš irgi norėčiau pamatyt berną, atrodantį kaip merga
Atsakyti
Šiandien mažai priliurpėt lotuliukas.gif, tai galiu eiti tvarkytis, kol vėl sugalvosim kokia tema diskutuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 14, 16:07)
Šiandien mažai priliurpėt lotuliukas.gif, tai galiu eiti tvarkytis, kol vėl sugalvosim kokia tema diskutuoti. g.gif

Gal galetum pasidalinti, kiek prisiteisei is buvusio vyro vaiko islaikymui ? As buvau padavusi ieskini po 300 Lt vienam vaikui, tai man advokatas patare pakelti iki 500 Lt, viso 1000 Lt. Kai vyras suzinos, tai pasius turbut. doh.gif O kaip del buto ? Dalinates lygiom dalim ? Ar nereikes valstybei sumoketi zyminio 3 proc. mokescio ? Nes man tipo isaiskino, kad kadangi man lieka butas, o as vyrui ismoku kompensacija pinigais, tai man reikes dar susimoketi 3 proc. nuo man likusio turto sumos. Nemaza suma gaunasi, net susinervinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 14, 17:07)

kažkaip nuotaikos nėr pliurpt unsure.gif tongue.gif . aš pas mamytę kurortę atostogauju, tai net nėr kada prie kompo prisėst doh.gif blush2.gif
Atsakyti
linksmo penktadienio vakaro saulytes wub.gif mirksiukas.gif
mes pagaliau eglute pasipuosem,laukiu kol mazius pabus ir pamatys wub.gif wub.gif wub.gif
ir sveciai turetu atlekt neuzilgo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti