Keptos bulvės nakčiai
, mažule, nebus blogai?

QUOTE(rr @ 2007 12 15, 22:16)
Na mano skrandis prates

Nu tada pirmyn

Iki, mergičkos

QUOTE(rr @ 2007 12 15, 22:28)
Ech kefyro neturejau

Papildyta:
Atsisveikinu ir as

jooo,jauciu Kaledas sutiksiu su maziuku tik
as ant dietos,nekalbekit apie maista
please,paklausykit kas ka skorpam pranasauja
labos kas eina miegot

as ant dietos,nekalbekit apie maista

please,paklausykit kas ka skorpam pranasauja

labos kas eina miegot

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 00:07)
1. jooo,jauciu Kaledas sutiksiu su maziuku tik
2. as ant dietos,nekalbekit apie maista
3. please,paklausykit kas ka skorpam pranasauja
4. labos kas eina miegot

2. as ant dietos,nekalbekit apie maista

3. please,paklausykit kas ka skorpam pranasauja

4. labos kas eina miegot

1. Grazoi kaledu tau ir tavo maziukui

2. Kam tos dietos, reikia valgyti viska kas yra

3. Pasistengciu nepraleisti

4. O as jau Labas rytas palinkesiu

kaip jusu visu pasiilgau
buvau nuvaziavus paziuret savo vyro prie jo darbo
siaip geda, ale norejos suzinoti, ar dar vis sitoj saly ir ar gyvas, nes jokios zinios is jo jau menesis

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 02:07)
Prašau žiurkės metai kokie bus skorpionui
Šie metai Skorpionui darbų ir atradimų metai. Jums atsivers nauji horizontai. Drąsiai eisite užsibrėžto tikslo link ir sėkmingai sieksite savo planų. Tačiau atminkite, jog siekiant tikslo ne visos priemonės yra geros.
Šie metai bus gana sėkmingi finansinėje srityje. Jūsų laukia pajamos, apie kurias nė neįtariate. Kai kurie šio ženklo atstovai įsigis nekilnojamojo turto.
Skorpionai, kurie nėra susiję su verslu, taip pat gaus nenumatytų pajamų. Pagrindiniai povandeniniai akmenys, kurie Skorpionui sutrukdys tapti Rokfeleriu, galimi balandį ir gegužį.
Artėjant vasarai jūsų didžiosios užduotys pasieks kosminį aukštį, tačiau jūs ir toliau laikysite juos realiais ir pasiekiamais. Tačiau jei vasarą Skorpionui pavyks truputį pristabdyti, rudenį jis gaus užsitarnautus dividendus.
Meilės fronte šie metai ne itin stabilūs. Sudėtingų santuokinių ir meilės santykių laukia eilinė krizė. Jeigu pirmoje metų pusėje tai palies emocijas, išdidumą ir savimeilę, tai antroje metų pusėje kalba eis apie grynai praktinius dalykus. Ne išimtis ir audringi ginčai dėl bendro turto ir būsto.
Vieniši ir nusivylę šeimyniniu gyvenimu Skorpionai gali tikėtis naujo romano, kuris beveik garantuotai užsibaigs santuoka.
Labas rytas mielosios,aš vakar gimtadienį buvau,šauniai laiką praleidau,grįžau tik 2.30h

QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 12 16, 12:14)
siaip geda, ale norejos suzinoti, ar dar vis sitoj saly ir ar gyvas, nes jokios zinios is jo jau menesis 

Na ir kaip? Susekei?

QUOTE(Agniska @ 2007 12 16, 12:41)
Meilės fronte šie metai ne itin stabilūs. Sudėtingų santuokinių ir meilės santykių laukia eilinė krizė. Jeigu pirmoje metų pusėje tai palies emocijas, išdidumą ir savimeilę, tai antroje metų pusėje kalba eis apie grynai praktinius dalykus. Ne išimtis ir audringi ginčai dėl bendro turto ir būsto.
Vieniši ir nusivylę šeimyniniu gyvenimu Skorpionai gali tikėtis naujo romano, kuris beveik garantuotai užsibaigs santuoka
Vieniši ir nusivylę šeimyniniu gyvenimu Skorpionai gali tikėtis naujo romano, kuris beveik garantuotai užsibaigs santuoka
Su meile ziuriu nekas

QUOTE(sachar @ 2007 12 16, 15:15)
Kad,žiūriu nemažai kam su meile ateinantys metais nekas