Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

Keptos bulvės nakčiai g.gif , mažule, nebus blogai?
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 22:16)
Keptos bulvės nakčiai g.gif , mažule, nebus blogai?

Na mano skrandis prates biggrin.gif studentiskas gyvenimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tada pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki, mergičkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 22:28)
Nu tada pirmyn mirksiukas.gif

Ech kefyro neturejau lotuliukas.gif butu is vis buvus fantastiska vakariene biggrin.gif
Papildyta:
Atsisveikinu ir as 4u.gif
Atsakyti
jooo,jauciu Kaledas sutiksiu su maziuku tik cool.gif
as ant dietos,nekalbekit apie maista cool.gif
please,paklausykit kas ka skorpam pranasauja blush2.gif
labos kas eina miegot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 00:07)
1. jooo,jauciu Kaledas sutiksiu su maziuku tik cool.gif
2. as ant dietos,nekalbekit apie maista cool.gif
3. please,paklausykit kas ka skorpam pranasauja blush2.gif
4. labos kas eina miegot wub.gif

1. Grazoi kaledu tau ir tavo maziukui 4u.gif
2. Kam tos dietos, reikia valgyti viska kas yra lotuliukas.gif
3. Pasistengciu nepraleisti blush2.gif bet su mano atmintim visko gali buti blush2.gif
4. O as jau Labas rytas palinkesiu biggrin.gif
Atsakyti
kaip jusu visu pasiilgau 4u.gif
buvau nuvaziavus paziuret savo vyro prie jo darbo ax.gif blush2.gif siaip geda, ale norejos suzinoti, ar dar vis sitoj saly ir ar gyvas, nes jokios zinios is jo jau menesis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 02:07)
please,paklausykit kas ka skorpam pranasauja blush2.gif

Prašau žiurkės metai kokie bus skorpionui
Šie metai Skorpionui – darbų ir atradimų metai. Jums atsivers nauji horizontai. Drąsiai eisite užsibrėžto tikslo link ir sėkmingai sieksite savo planų. Tačiau atminkite, jog siekiant tikslo ne visos priemonės yra geros.

Šie metai bus gana sėkmingi finansinėje srityje. Jūsų laukia pajamos, apie kurias nė neįtariate. Kai kurie šio ženklo atstovai įsigis nekilnojamojo turto.

Skorpionai, kurie nėra susiję su verslu, taip pat gaus nenumatytų pajamų. Pagrindiniai povandeniniai akmenys, kurie Skorpionui sutrukdys tapti Rokfeleriu, galimi balandį ir gegužį.

Artėjant vasarai jūsų didžiosios užduotys pasieks kosminį aukštį, tačiau jūs ir toliau laikysite juos realiais ir pasiekiamais. Tačiau jei vasarą Skorpionui pavyks truputį pristabdyti, rudenį jis gaus užsitarnautus dividendus.

Meilės fronte šie metai ne itin stabilūs. Sudėtingų santuokinių ir meilės santykių laukia eilinė krizė. Jeigu pirmoje metų pusėje tai palies emocijas, išdidumą ir savimeilę, tai antroje metų pusėje kalba eis apie grynai praktinius dalykus. Ne išimtis ir audringi ginčai dėl bendro turto ir būsto.

Vieniši ir nusivylę šeimyniniu gyvenimu Skorpionai gali tikėtis naujo romano, kuris beveik garantuotai užsibaigs santuoka
.

Labas rytas mielosios,aš vakar gimtadienį buvau,šauniai laiką praleidau,grįžau tik 2.30h ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 16 gruodžio 2007 - 12:41
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 12 16, 12:14)
buvau nuvaziavus paziuret savo vyro prie jo darbo ax.gif  blush2.gif siaip geda, ale norejos suzinoti, ar dar vis sitoj saly ir ar gyvas, nes jokios zinios is jo jau menesis unsure.gif

Na ir kaip? Susekei? unsure.gif Kaip jauties?

QUOTE(Agniska @ 2007 12 16, 12:41)
Meilės fronte šie metai ne itin stabilūs. Sudėtingų santuokinių ir meilės santykių laukia eilinė krizė. Jeigu pirmoje metų pusėje tai palies emocijas, išdidumą ir savimeilę, tai antroje metų pusėje kalba eis apie grynai praktinius dalykus. Ne išimtis ir audringi ginčai dėl bendro turto ir būsto.

Vieniši ir nusivylę šeimyniniu gyvenimu Skorpionai gali tikėtis naujo romano, kuris beveik garantuotai užsibaigs santuoka

Su meile ziuriu nekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 16, 15:15)
Su meile ziuriu nekas  g.gif

Kad,žiūriu nemažai kam su meile ateinantys metais nekas g.gif Sachar,kas Tu?Reiks Bilobil lotuliukas.gif
Atsakyti
hi.gif
QUOTE(Agniska @ 2007 12 16, 10:41)

thumbup.gif wub.gif aciu lb wub.gif na ka,neblogi metai laukia rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti