Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

Kai juos baigsi, visai kitaip kalbėsi lotuliukas.gif , kalbu iš patirties rolleyes.gif
Papildyta:
aš visai nesupykčiau dar pasimokyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 20:47)
Kai juos baigsi, visai kitaip kalbėsi lotuliukas.gif , kalbu iš patirties rolleyes.gif
Papildyta:
aš visai nesupykčiau dar pasimokyti blush2.gif

Tai as bakalaura neseniai baigiau ir stai kur privede mane tas 'kitoks galvojimas' lotuliukas.gif i magistra istojau doh.gif
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif , o aš taip ir apsileidau baigus bakalaurą, dabar jau reikia rūpintis sūnaus ateitimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 20:56)
Šaunuolė 4u.gif , o aš taip ir apsileidau baigus bakalaurą, dabar jau reikia rūpintis sūnaus ateitimi g.gif

Niekada nepervelu, bet as siaip manau kad geraiu kokie kursai biggrin.gif ir pigiau ir nauduos duoda mirksiukas.gif bet jei nopresi ir magistra pasibaigsi biggrin.gif
Atsakyti
žinai darbą turiu, kad ir nelabai daug apmokantį, bet man patinkantį blush2.gif , gal ateitį, kai susitvarkysiu buitį, atsigausiu emociškai, norėčiau eiti į vokiečių kalbos kursus, nes visai jau pamiršau doh.gif , sūnus moka neblogai anglų, tai galėtumėm vienas kitą papildyti lotuliukas.gif . O ką tu baigei, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 21:03)
žinai darbą turiu, kad ir nelabai daug apmokantį, bet man patinkantį blush2.gif , gal ateitį, kai susitvarkysiu buitį, atsigausiu emociškai, norėčiau eiti į vokiečių kalbos kursus, nes visai jau pamiršau doh.gif , sūnus moka neblogai anglų, tai galėtumėm vienas kitą papildyti lotuliukas.gif . O ką tu baigei, jei ne paslaptis?

Na jei nori ir darbas mokslams netrukdo blush2.gif as ir mokaus ir dirbu, sudetinga ir daznai jegu nera prie referatu sestis, bet imanoma biggrin.gif

Baigiau Vadyba ir verslo administravima - Valdymo apskaita biggrin.gif dabar mokaus buhalterine apskaita blush2.gif
Atsakyti
Taip ir galvojau lotuliukas.gif , nors nesu tavęs mačius, bet mano nuojauta manęs neapgavo lotuliukas.gif .
Mokytis ir dirbti g.gif , galima, bet aš taip nusikalu, kad turbūt rašydama kokį referatą užmigčiau lotuliukas.gif , kartais dar padirbu papildomai, tai mokslai lieka kažkur toli, o plius reikia ir su vaiku užsiimti. Sunku būtų, gal kai išeisiu į pensiją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 21:13)
Taip ir galvojau lotuliukas.gif , nors nesu tavęs mačius, bet mano nuojauta manęs neapgavo lotuliukas.gif .

Ir kodel gi? g.gif Ka jau tokio pasakiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau lotuliukas.gif , bet man taip pasakė nuojauta lotuliukas.gif ar šeštas pojūtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 21:18)
Nežinau lotuliukas.gif , bet man taip pasakė nuojauta lotuliukas.gif ar šeštas pojūtis lotuliukas.gif

Vadinas gera sesta pojuti turi mirksiukas.gif As tai tik smegenim pasikliaunu, o elgiuosi kaip sirdis ir jausmai sako lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, kaip sekas su tylos įžadais? Man įdomu, ką tu darytum, kai beveik kiekvieną vakarą matytum savo ex viename bute g.gif
Papildyta:
Iš tikrųjų daug ką nujaučiu, kartais pati savęs bijau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 15, 21:21)
1. Tiesa, kaip sekas su tylos įžadais?
2. Man įdomu, ką tu darytum, kai beveik kiekvieną vakarą matytum savo ex viename bute g.gif
Papildyta:
3. Iš tikrųjų daug ką nujaučiu, kartais pati savęs bijau rolleyes.gif

1. Na tyliu...vis pagalvoju "Gal parase..." "Gal ieskojo..." "Gal pasiilgo..." na ir tt, gan daznai pagalvoju... verysad.gif bet nerasau, laikausi tvirtai, tiek tvirtai kiek galiu unsure.gif
2. Manau kad jei tektu gyventi, tai bent zinociau kaip jam sekas, kazkaip man lengviau su juo nesisneketi, pykti, ziureti is kito kambario kampo, na bet bent matyti unsure.gif nei dabar visiskai atsiplesti verysad.gif draskyciau sau sirdy gyvenant kartu, bet jausciaus bent minute i valanda laiminga (gal ir daugiau) unsure.gif
3. Tai papasakok ka dar nujauti? mirksiukas.gif
Atsakyti