Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(sachar @ 2007 12 06, 20:47)
Visokiu yr visokiu reik  mirksiukas.gif

Čia savaime suprantam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Junkis, mes su visom bendraujam: ar ji išsiskyrus, ar ruošias, ar laimingai gyvenu su vyru. Mes visos būriamės, nes norim būti tik laimingos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 06, 20:52)
Junkis, mes su visom bendraujam: ar ji išsiskyrus, ar ruošias, ar laimingai gyvenu su vyru. Mes visos būriamės, nes norim būti tik laimingos blush2.gif

Malonu 4u.gif ir dėkoju
Aš save prie išsiskyrusių,tuomet skiriu :verysad:nebuvau ištekėjusi,bet skaitau,kad pragyvenom kartu netrumpai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 06 gruodžio 2007 - 18:55
Trumpai apie save blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 06, 18:47)
Norėt,tai jokių,nelabai gerai,kad aplamai tai nutinka,bet maniau prisijungsiu ax.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 06, 20:57)
Trumpai apie save blush2.gif  ax.gif

Net nežinau,kas Jus domina ax.gif
Atsakyti
Mums viskas įdomu (iš kur, ką veiki gyvenime, kodėl išsiskyrėt) blush2.gif
Atsakyti
Esu kaunietė,šiuo metu nedirbu,o išsiskyrėm,nes mano ex,nusprendė pailsėt doh.gif doh.gif pavargo nuo manęs unsure.gif
Atsakyti
Jie visi nuo mūsų pavargo, vargšeliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 06, 21:07)

Bet,kodėl jie nepagalvoja,kad ir mes galime nuo jų pavargti? gun_rifle.gif Bet,kaip aš sakau,tegul ilsisi ramybėje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 06, 19:04)
Esu kaunietė,šiuo metu nedirbu,o išsiskyrėm,nes mano ex,nusprendė pailsėt doh.gif  doh.gif pavargo nuo manęs unsure.gif

BMB ir nuo manes pavargo, nuo mano priekaistu ir apskritai doh.gif ai, visi jie tokie unsure.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 06, 19:07)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 06, 21:09)
BMB ir nuo manes pavargo, nuo mano priekaistu ir apskritai  doh.gif ai, visi jie tokie  unsure.gif

sachar,o kiek Jūs išbuvote laiko kartu? ax.gif
Atsakyti