Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

Trumpam dingstu (einu priimti vandens terapiją lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 06, 19:11)
sachar,o kiek Jūs išbuvote laiko kartu? ax.gif

Kartu isbuvom 2m 7men, o pragyvenom 1m 8men unsure.gif issiskyrem beveik pries mrn verysad.gif
Atsakyti
Liūdna console.gif bet kaip aš sakau,čia buvo tik tas žmogus su kuriuo dar Dievas nenorėjo susiet mūsų rimtais ryšiais biggrin.gif
O aš dar tik sav kaip išsiskyrus,tai pradžioj buvo sunku,bet apsiprantu doh.gif
Atsakyti
sweikos na nebesuprantu tu vyru taigi isejau su vaiku o vakar atejau pas ji pasikalbet tai viska juokais pavertem .jis man liepe pareit i buta ir gyvent kol rasiu kur iseit sako kad del vaiko taip daro tai nebesuprantu gal dar tiketis kazko is jo nes negi jei nebemyli nei kiek gali taip vien del vaiko daryt. unsure.gif
Atsakyti
Tai kur visos dingot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 06, 20:53)
Tai kur visos dingot? g.gif

As is ledo grizau biggrin.gif Ech, paciozineti nespejau, bet prikvatojau kiek, akytem tik mirksejau, tik sypsojaus lotuliukas.gif O kai likom stoteleje tik dviese (nenuskilo) tai iskart uzsisklendziau, uzdara pasidariau, na i mane beziurint jis pasake, kad net veide pasikeiciau blush2.gif (ech kaip stengiaus lotuliukas.gif ) Dar biski paklausinejo kaip sekas, ar draugu nauju susiradus. Apie viena simpatuka kai pasakiau net sypsena pastebejo, kad atsirado mano veide rolleyes.gif Na manau priverciau pamastyti blush2.gif ech kaip gera, net didziuojuos savim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O visdelto rr kiek tau meteliu jei nepaslaptis? mirksiukas.gif blush2.gif (garsiai neskelbk, tik man ir ruutkai imesk i az blush2.gif (mes gi tokios smalsios)

PS budama geros nuotaikos lekiu i lovike kol neapsigalvojau mirksiukas.gif

Saldzianakt

user posted image
Atsakyti
nu ir prirašėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 06, 23:51)
nu ir prirašėt  doh.gif

Stengemes blush2.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 12 06, 20:29)
visu pirma edituka, as cia paskutine is parapijos noreciau tave pasveikint su gimtadieniuku   birthday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif happybday.gif  happybday.gif
sachar neieini ant ledo?

Aciu poeme
sveikutes visos sunglasses2.gif , vakar tokia nuotaika buvo gera kol negrizau namo ir neradau is pasto pranesima kad turiu pasiimti teismo saukima , niekaip nesuprantu g.gif , vakar dar simpatukas atlekes buvo, su tuo is interneto susirasinejom , bet biski jis man prikvaites
Atsakyti
verysad.gif kur dinge visos
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 07, 09:18)
verysad.gif kur dinge visos

Kas cia per nuotaikos is pat ryto? unsure.gif nagi mesk blogas mintis is galvos 4u.gif As siaip ir kazkaip nekaip pabudau, tai stengiuos neuzsikrauti mintimis, nes jauciu kad gruzas bus doh.gif
Atsakyti
Labas rytas metgytės,
Aš geriu kavą,gal kuri prisijungs prie manęs? biggrin.gif
Atsakyti