Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodi vardai giminėje

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui labai patinkantį giminaičio, su kuriuo nemažai bendraujate, vardą? (129 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 12 10, 12:12)
Mums taip kone pusę labiausiai patinkančių vardų sąrašo tenka prabraukyti. verysad.gif

drinks_cheers.gif
Ir mums taip pat unsure.gif Siaubas kažkoks,kai giminė yra ''itališka''- žmonių daug ir visi artimai bendraujantys doh.gif
Atsakyti
Aš pavadinau dukrytę savo pusseserės vardu, o šioji atsidėkodama po metų savo sūnelį mano vardu (tik vyriškas variantas) lotuliukas.gif
Ir tikrai ne dėl noro kopijuoti. Tiesiog aš turėjau reikalavimą kad vardas būtų lietuviškas ir trumpas, o vyras užvetavo kad tik šitas ir taškas (ir lietuviškas, ir trumpas) doh.gif O į argumentus, kad giminėje toks vardas jau yra, atšovė, kad ten mano giminė, o jo giminėje nėra ir dukrą pavadins tik tokiu vardu lotuliukas.gif Po teisybei nelabai ir prieštaravau – man tas vardas išties labai gražus wub.gif
Atsakyti
Skaiciau,kad jei seimoje bus du zmones vienodais vardais (pvz.: tevas ir sunus),tai vienas is ju pasitrauks is seimos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 04, 12:25)
Skaiciau,kad jei seimoje bus du zmones vienodais vardais (pvz.: tevas ir sunus),tai vienas is ju pasitrauks is seimos  unsure.gif

Na cia tai jau tikrai "is lempos" - juk labai daznai vienam is sunu dedamas tevo vardas ir kazkaip gyvena zmones.
Atsakyti
Skaiciau,kad jei seimoje bus du zmones vienodais vardais (pvz.: tevas ir sunus),tai vienas is ju pasitrauks is seimos  unsure.gif

schmoll.gif nenorėčiau tuo tikėti....

Aš savo sūnų norėjau pavadinti savo mirusio tėčio vardu iš pagarbos jam, bet kažkaip susilaikėme, nes kaipmat prasidėtų lyginimas - " senelis buvo toks, o tu visai kitaip elgiesi" ar kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
Mes rinkdami vardus vengėm tokių pačių,, kurie jau yra
Atsakyti
Neduočiau, nes tikrai galima atrasti tinkantį ir patinkantį vardą smile.gif
Atsakyti
Kaip mano pssesere norejo pavadinti savo pirmagimi tokiu pat vardu, kaip mano sunaus as baisiai pykau bash.gif
Atsakyti

Tikra tiesa blink.gif Pasitvirtino 100 proc. To daryti niekam nepatarčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 19, 21:27)
Tikra tiesa blink.gif Pasitvirtino 100 proc. To daryti niekam nepatarčiau schmoll.gif

Man labai keista, kad siais laikais yra tokiu prietaringu zmoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 19, 20:27)

doh.gif tai apskritai yra natūralu, kad žmonės miršta, šeimos skiriasi, galų gale - užaugę vaikai savo šeimas kuria.
Atsakyti
mano vardas virginija ir mano tikros puseseres vardas virginija biggrin.gif
Atsakyti