Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodi vardai giminėje

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui labai patinkantį giminaičio, su kuriuo nemažai bendraujate, vardą? (129 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
žinau ir aš atveją, kai dvi puseserės tokiu pačiu vardu pavadintos, jų tėvai, savo dukras vinodais pavadino doh.gif man nepatinka taip, aš nedaryčiau tokių painiavų...
bet va senelio vardą duočiau sūnui, jei jį kada tursiu (bet daugiau nei mano,nei vyro giminėj tokio vardo nėra) blush2.gif
Atsakyti
Na man irgi nesuvokiama ,kad reikėtų net giminėje vaikus vadint vienodais vardais doh.gif
Atsakyti
Pas mus gimineje yra 3 vienodi vardai doh.gif Nesuprantu, kaip taip pavadino, vardu pritruko ar ka g.gif Dabar tenka visa laika aiskiinti, nes tikrai painiojasi ir nesupranti apie ka eina sneka doh.gif
Atsakyti
pas mus gimineje nera nei vieno vienodo vardo didis.gif
Atsakyti
Pas mus nera vienodu vardu
Atsakyti
Mano vyras- Henrikas,vyro tėvas Henrikas,vyro senelis Henrikas.Vyro sesuo Rūta.Bet kai sužinojau ,kad jos antras vardas yra Henrika, tai atvipo stalčius.Sakiau -vsio,Henrikų daugiau nebus!! Sūnaus vardas Matas.Ir ne todėl ,kad madingas,o todėl ,kad gražus ir gerai limpa prie pavardės.
Atsakyti
aš vienodo vardo neduočiau blush2.gif
Atsakyti
neduociau paskui visa gimine tu paciu vardu pilna schmoll.gif
Atsakyti
Nevadinciau, taip kazkada atsitiko kad mano mama dar kai maza buvo zaide su savo bendravarde-bendrapavarde, taip atsitiko kad ta mergaite nuklydo i statybas ir ja prispaude blokas, po kuriuo ji ir zuvo, o mano senelius labai isgasdino, pasake metrgaites varda ir pavarde, aisku vienetinis sutapimas, bet man kazkaip istrigo blink.gif
Atsakyti
Yra ir mūsų giminėje du Gintai (didysis ir mažasis) Antrą vadindavom Gintuku nuo mažens...dabar jis vedęs turi du vaikus...bet mums jis vistiek Gintukas. Aš asmeniškai neduočiau antro to paties vardo, nors vyras mane labai į tikinėjo, kad Kęstutis nu laaaaaabai gražus vardas biggrin.gif , nepasidaviau...(MB vardas Kęstutis)
Atsakyti
neduočiau vienodo vardo smile.gif
Atsakyti
Ka ten giminėje irnesakyk.gif Jei kaimyne pavadintu savo vaika mano isrinktu vardu ir tai neduociau schmoll.gif
Atsakyti