Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodi vardai giminėje

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui labai patinkantį giminaičio, su kuriuo nemažai bendraujate, vardą? (129 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(cameron @ 2009 11 25, 10:26)
Na taip, visi rimti moksliniai straipsniai tai teigia.

'rimti'? 'moksliniai'? biggrin.gif gal nurodytumėt bent vieną? g.gif ta prasme, tikrą mokslinį straipsnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 25, 11:26)
'rimti'? 'moksliniai'? biggrin.gif gal nurodytumėt bent vieną? g.gif ta prasme, tikrą mokslinį straipsnį smile.gif

aš suprantu, kad CAMERON "ant bajerio" čia parašė tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 11 25, 11:51)
aš suprantu, kad CAMERON "ant bajerio" čia parašė  tongue.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na aš pati asmeniškai neduočiau nei giminių, nei draugų nei bendradarbių ne kaimynų vardų. Bet mūsų giminėje buvo toks atvejis, kai vieni giminaičiai savo antrą atžalą norėjo pavadinti mano vardu (taip ir pavadino), bet prieš duodami vardą manęs atsiklausė ar sutinku.
Atsakyti
Man nepriimtina kai vaikus pavadina tevu ar seneliu vardais. schmoll.gif
Atsakyti
Mano tetis Alvydas ir brolis Alvydas,du pusbroliai Remigijai,dvi tetos Danutes,mano vyras ir mano pusbrolis Kestuciai,dvi Robertos biggrin.gif tikrai nemazai vienodu vardu pas mus gimineje smile.gif
Atsakyti
Aš vengiau giminaičių ir draugų vardų, todėl Karolina ir Mantas pas mus giminėje vieninteliai smile.gif
Atsakyti
mano tėtis buvo jauniausias šešių vaikų šeimoje ir "paveldėjo" savo tėvo, mano senelio, vardą.
Atsakyti
Rinkdami vardus savo vaikams žiūrėjome, kad tokio pačio giminėje nebūtų ax.gif
Atsakyti
Kažkieno garbei tikrai neduočiau, kažkaip nesupratu tokių dalykų...
Bet pvz. jei mano pusbrolis Dovydas - man šis vardas nuo vaikystės patinka, tai tikrai greičiausiai ir savo sūnų taip vadinčiau. Ne kažkieno garbei, o tiesiog, kad patinka vardas ir tiek.
Atsakyti
Na, kam gi tų vienodų reikia..Tik painiojasi paskui..
Atsakyti
as paveldejau savo proseneles Emilijos varda.Mano vyro brolis paveldejo ju tevo varda.o mano brolis taippat neseja musu tevo varda. man labai grazu ir reiksminga kai tokiu budu vardai perduodami. bet man nepatiktu jei pvz mano pusesere pavadintu savo vaika mano vaiko vardu ar teta duotu mano vyro varda vaikui ir t.t. tik del to kad grazus vardas.
Atsakyti