Na aš pati asmeniškai neduočiau nei giminių, nei draugų nei bendradarbių ne kaimynų vardų. Bet mūsų giminėje buvo toks atvejis, kai vieni giminaičiai savo antrą atžalą norėjo pavadinti mano vardu (taip ir pavadino), bet prieš duodami vardą manęs atsiklausė ar sutinku.
Mano tetis Alvydas ir brolis Alvydas,du pusbroliai Remigijai,dvi tetos Danutes,mano vyras ir mano pusbrolis Kestuciai,dvi Robertos tikrai nemazai vienodu vardu pas mus gimineje
Kažkieno garbei tikrai neduočiau, kažkaip nesupratu tokių dalykų... Bet pvz. jei mano pusbrolis Dovydas - man šis vardas nuo vaikystės patinka, tai tikrai greičiausiai ir savo sūnų taip vadinčiau. Ne kažkieno garbei, o tiesiog, kad patinka vardas ir tiek.
as paveldejau savo proseneles Emilijos varda.Mano vyro brolis paveldejo ju tevo varda.o mano brolis taippat neseja musu tevo varda. man labai grazu ir reiksminga kai tokiu budu vardai perduodami. bet man nepatiktu jei pvz mano pusesere pavadintu savo vaika mano vaiko vardu ar teta duotu mano vyro varda vaikui ir t.t. tik del to kad grazus vardas.