Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodi vardai giminėje

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui labai patinkantį giminaičio, su kuriuo nemažai bendraujate, vardą? (129 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Isila @ 2012 04 17, 21:33)
man asmeniškai nepatinka, bet žinau šeimų, kur tas pats vardas eina iš kartos į kartą. Įprastas dalykas.

as irgi zinau tokiu seimu, tik man irgi tokia ideja nelabai. O tai kad vaikysteje yra jonas tetis ir jonukas sunus, tai dar nieko, bet kai po to ir koki trisdesimtmeti taip vadina, kad nuo tevo atskirti, tai jau ir visai neskaniai skamba.
Gal kiek priimtiniau atrodo toks vardo pasikartojimas praleidziant karta - pvz senelis - anukas.
Atsakyti
musu nevienodi vardai sunaus ir tecio,bet beveik pataikem ,edgardas ir eigirdas biggrin.gif
Atsakyti
o man tai nesamone atrodo. O savo dukrai duotumet savo varda? Itariu, kad ne.
Atsakyti
manau priklauso nuo vardo. jei vardas gražus, bet superpopuliarus ir nuvalkiotas kaip kad čia paminėtas, net nesvartyčiau, jei kažkoks briedas ar man nepatinkantis taip pat. bet jei vardas man patiktų, manau svarstyčiau. mano sūnaus vardas yra toks pats kaip mano senelio, mb vardo nesvarstėm, nes jis labai jau populiarus šiuo metu, o man asmeniškai nepatiko smile.gif
Atsakyti
is tiesu man si ideja patinka, nes ir vardas man grazus ir visada norejau taip pavadinti savo sunu..ir MB patinka 4u.gif
Atsakyti
Vardas grazus, tradicija, as uz smile.gif
Atsakyti
Pati taip nesielgciau,bet jus jau gaunasi kaip ir tradicija,gal ir visai smagu ja rpatesti,o ir vardas grazus. O svarbiausia,kad jus ta varda turejot is senu laiku,nemanau,kad reiktu atsisakyti jo vien del to,kad tetis tokiu paciu vardu smile.gif
Atsakyti
na jei jau apie si varda svajojai, tai ir pavadink mirksiukas.gif visi mes skirtingai mastom rinkdami varda vaikeliui. jusu atveju bus grazi tradicija. mes, pvz, nors ir svarstem tokia galimybe, bet parinkom dukrytei varda, kad ne vieno tokio visoj giminej nebutu, kad butu tik JOS vardas. tad visi daro, kaip ismano 4u.gif
Atsakyti
Sakoma, kokį vardą duoti turi nuspręsti mama, nes tik ji geriausiai jaučia, su kokiu vardu vaikelis bus laimingas. Jei patinka tai ir nedvejokit. Nors aš nevadinčiau savo sūnaus vyro vardu, vien dėl painiavos.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 04 17, 20:50)
as irgi zinau tokiu seimu, tik man irgi tokia ideja nelabai. O tai kad vaikysteje yra jonas tetis ir jonukas sunus, tai dar nieko, bet kai po to ir koki trisdesimtmeti taip vadina, kad nuo tevo atskirti, tai jau ir visai neskaniai skamba.
Gal kiek priimtiniau atrodo toks vardo pasikartojimas praleidziant karta - pvz senelis - anukas.

mano vardas kaip mano močiutės, vis tiek painiava doh.gif
Atsakyti
Man kazkaip nei taip, nei taip skamba. Net nezinotum ka kada kvieti lotuliukas.gif Yra daug tu vardu- panasiu smile.gif `
Atsakyti
Man skamba labai gražiai - ypač, kad tai jau bus trečia karta smile.gif Ir pats vardas gražus
Atsakyti