QUOTE(ingaliu @ 2008 05 20, 14:06)
Sveikutes,
Nors aš labai toli nuo savu namučiu bet įdomu apie savo kvartala paskaitinėt. Tai skaitau kad kalbat apie smėlio dėžes, o ka tokiu atveju daryt kai aš susimokėjusi ateisiu žaist į smėlio dėže ir tuo metu ateis mamytė su vaikučiu nesusimokėjusi, gerai vaikai pažais kartu o jeigu man reikia išeit su vaikais tai aš tą kitą vaiką turėsiu išvaryt kad galėciau užrakint smėlio dėžę.Ir tikrai smėlio dėžės bus sulaužytos ar nematėt praeita vasara prie 5 namo aiksteleje kiekviena vakara rinkosi vaikinai ar vietiniai ar ne neaisku.
O seip ir del geliu ir del tvarkos kieme ir laiptinese kad jos neplaunamos turetu atsakyti pirmininkas kadangi mes ji pasirinkom kad tvarka butu musu rajone, bet kuo toliau ziuriu tuo baisiau bus taigi jis visa rajona tikrai nespes apziureti ar nereiketu mums pradet galvot apie bendrijos kurima. Tada ir patys ir laiptines issiplausim ir kieme siuksle pasikelsim zinosim kad tai mes niekam nemokam ir priekaistu niekam nebus.Nes tikrai uz kiemus tik pridejo mokesti o tvarkyt nera kam gal musu pirmininkas pinigus plauna per susirinkima jokiu ataskaitu nematom kaip jis dirba.Tai tiek prirasiau daug jeigu ka suprasit.
atsargiau su tokiais kaltinimais

kiemus tvarko, aišku ne puikiai, bet tvarko, gal Jums per didelį atstumą nesimato

kolk kas nebuvo didelių darbų už ką ataskaitos duoti, jokų remontų nedarė, kiek lėsų kaupiamajam fonde yra gal per metus 1 kartą ir pateiks( dar metsu nerenka jo) o sąskaita kiekvieną menėsį gana išsami būna, ir jei kas neaišku galima pasiklausti. Praeitą vasarą savaitgalias žolę pjove pats visam rajone, ir už tai mes nemokėjom

jau tokių pirmininku paieškuoti reikia patikėk, aš su jų labai daug esu mačiusi

Žolynų g. naują rajoną administruoja Vitės valdos, ten tai žmonės gauna sąskaitas

vien už parkingą trys mokesčiai