Ziuriu gincai uzvire
Labai palaikau Samta (gyvenu 12 name). Kiek bendravom su administratorium, tikrai rupestingas ir fainas zmogus. Ir savaitgaliais mobilu kelia, ir visada pakonsultuoja, ir jei problema - atlekia per keliasdesimt minuciu.
Kadangi su lialium dienomis einu i lauka - vis uztinku slapia laiptine, pas mus tikrai plauna... As kaip tik nesuprantu kaimynu, kurie savo siuksles iskelia i laiptine ir jiems atrodo normalu pabege smirdantys kleckai prie ju duru

Ir man, kaip kaimynei, nelabai malonu siuksliu maisus netoli savo duru matyti..

As labai nustebau kad daugiabuciame kvartale zolynus kas savaite panasiai skuto. Kiti nuosavuose kiemuose tiek zoles nepjauna
Del smelio deziu - ideja gera, bet realiai jos neisivaizduoju

Supraskim kad cia Lietuva ir daugiabutis rajonas, visokiu zmoniu gyvena... Na tikrai, kaip as krapstysiu lauk kita leliu is smelio dezes, jei man jau reikia eiti ir uzrakinti ja? Ir dar apklausiu ta vaika: ar tavo teveliai mokejo uz sia smelio deze? Nia? Tai eik is cia
Del statymo ant saligatviu, ziuriu 12 - 10 namu kieme ant saligatviu nebestatoma kai koki 20 kartu policija atvaziavo

Bet del parkavimo per viduri - as tai burbuliuoju, ir tikrai pasakau kaimynui kad patrauktu. Jei man uzstatytu ir noreciau neskubiai isvaziuoti - iskviesciau policija, t.y. UZKNISO JUODAI. Lauksim aiksteliu isbraizymo...
Kristaru, pas jus turbut dar namas neisiles... vistik ka tik pastatytas. Musu 12 name be jokiu kurenimu ir pastoviai vedinant - apie 22 laipsniai namuciuose.
Sorry, bet man patinka cia gyventi
Papildyta:
QUOTE(Gėlėta @ 2008 05 21, 15:18)
Jei kas gyvena pirmuose aukštuose, tai gal ir plauna, bet aukščiau - abejoju
Jei jau tokie maži pinigai valytojai, tai tegu nedirba, susitarsim kaimynai kas kada valo, plauna ir nebus bėdos, dažnai praplaunu savo aukšto aikštelę ir nematau didelio vargo, kad gerą pusvalanduką pasidarbuosiu savo aplinkos sutvarkymui nei lauksiu kol kažkas išplaus
Kristaru, dėl mašinų statymo tai pritariu, kažkas baisaus, kuo mandresnė mašina, tuo mandriau pastatyta, jei galėtų tai net iki laiptinės ar net lifto su mašina privažiuotų, pradžioje man irgi pikta buvo, bet dabar susitaikiau - kultūringesnių kaimynų neturėsim
Nejuokaukit del to plovimo, Jus plausit - kiti trys neplaus.. gi cia tie patys kaimynai su kruuuuutom masinom.. tikrai nesiteps ranku
Pries tai gyvenom bute, kur visada plaudavo valdiska valytoja, laiptine buvo tvarkinga. Ji atsisake sio darbo, kitos nerado - kaimynai neplove... laiptine patapo dulkiu kunkulu ir nuoruku rojum