Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

Laiptines plauna skirtingos moterys, bent jau 10 ir 12 namus tikrai ne ta pati smile.gif Tai matyt ir kokybė skiriasi biggrin.gif Nežinau, pas mus tai švaru tongue.gif Dėl auto statymo - sena čia problema jau, diskutuojam gal kokį pusmetį apie tai biggrin.gif Bet situacija negerėja biggrin.gif

Dėl smėlio dėžių - tikrai įdomu, ką daryt, kai kartu žaidžia ir raktuoti žaidėjai ir ne?
Atsakyti
Jei kas gyvena pirmuose aukštuose, tai gal ir plauna, bet aukščiau - abejoju g.gif
Jei jau tokie maži pinigai valytojai, tai tegu nedirba, susitarsim kaimynai kas kada valo, plauna ir nebus bėdos, dažnai praplaunu savo aukšto aikštelę ir nematau didelio vargo, kad gerą pusvalanduką pasidarbuosiu savo aplinkos sutvarkymui nei lauksiu kol kažkas išplaus

Dėl žolės - pirmininkas šaunus, pats suplukęs, suvargęs, bet rajonėlis gražus, nušienautas ax.gif AČIŪ jam 4u.gif

Kristaru, dėl mašinų statymo tai pritariu, kažkas baisaus, kuo mandresnė mašina, tuo mandriau pastatyta, jei galėtų tai net iki laiptinės ar net lifto su mašina privažiuotų, pradžioje man irgi pikta buvo, bet dabar susitaikiau - kultūringesnių kaimynų neturėsim verysad.gif

8 name buvo skelbimas dėl vandens,
Atsakyti
Ziuriu gincai uzvire smile.gif

Labai palaikau Samta (gyvenu 12 name). Kiek bendravom su administratorium, tikrai rupestingas ir fainas zmogus. Ir savaitgaliais mobilu kelia, ir visada pakonsultuoja, ir jei problema - atlekia per keliasdesimt minuciu.
Kadangi su lialium dienomis einu i lauka - vis uztinku slapia laiptine, pas mus tikrai plauna... As kaip tik nesuprantu kaimynu, kurie savo siuksles iskelia i laiptine ir jiems atrodo normalu pabege smirdantys kleckai prie ju duru biggrin.gif Ir man, kaip kaimynei, nelabai malonu siuksliu maisus netoli savo duru matyti.. smile.gif
As labai nustebau kad daugiabuciame kvartale zolynus kas savaite panasiai skuto. Kiti nuosavuose kiemuose tiek zoles nepjauna biggrin.gif

Del smelio deziu - ideja gera, bet realiai jos neisivaizduoju smile.gif Supraskim kad cia Lietuva ir daugiabutis rajonas, visokiu zmoniu gyvena... Na tikrai, kaip as krapstysiu lauk kita leliu is smelio dezes, jei man jau reikia eiti ir uzrakinti ja? Ir dar apklausiu ta vaika: ar tavo teveliai mokejo uz sia smelio deze? Nia? Tai eik is cia biggrin.gif

Del statymo ant saligatviu, ziuriu 12 - 10 namu kieme ant saligatviu nebestatoma kai koki 20 kartu policija atvaziavo biggrin.gif Bet del parkavimo per viduri - as tai burbuliuoju, ir tikrai pasakau kaimynui kad patrauktu. Jei man uzstatytu ir noreciau neskubiai isvaziuoti - iskviesciau policija, t.y. UZKNISO JUODAI. Lauksim aiksteliu isbraizymo... doh.gif

Kristaru, pas jus turbut dar namas neisiles... vistik ka tik pastatytas. Musu 12 name be jokiu kurenimu ir pastoviai vedinant - apie 22 laipsniai namuciuose.

Sorry, bet man patinka cia gyventi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gėlėta @ 2008 05 21, 15:18)
Jei kas gyvena pirmuose aukštuose, tai gal ir plauna, bet aukščiau - abejoju  g.gif
Jei jau tokie maži pinigai valytojai, tai tegu nedirba, susitarsim kaimynai kas kada valo, plauna ir nebus bėdos, dažnai praplaunu savo aukšto aikštelę ir nematau didelio vargo, kad gerą pusvalanduką pasidarbuosiu savo aplinkos sutvarkymui nei lauksiu kol kažkas išplaus

Kristaru, dėl mašinų statymo tai pritariu, kažkas baisaus, kuo mandresnė mašina, tuo mandriau pastatyta, jei galėtų tai net iki laiptinės ar net lifto su mašina privažiuotų, pradžioje man irgi pikta buvo, bet dabar susitaikiau - kultūringesnių kaimynų neturėsim  verysad.gif

Nejuokaukit del to plovimo, Jus plausit - kiti trys neplaus.. gi cia tie patys kaimynai su kruuuuutom masinom.. tikrai nesiteps ranku lotuliukas.gif
Pries tai gyvenom bute, kur visada plaudavo valdiska valytoja, laiptine buvo tvarkinga. Ji atsisake sio darbo, kitos nerado - kaimynai neplove... laiptine patapo dulkiu kunkulu ir nuoruku rojum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2008 05 21, 15:26)

Na tikrai, kaip as krapstysiu lauk kita leliu is smelio dezes, jei man jau reikia eiti ir uzrakinti ja? Ir dar apklausiu ta vaika: ar tavo teveliai mokejo uz sia smelio deze? Nia? Tai eik is cia  biggrin.gif

Smelio dezese dazniausiai zaidzia vaikai , kurie ateina su mamom ar teciais-tai jei kartais mums reikes jau iseiti ir uzrakinti smelio deze as tiesiog mandagiai paklasciau ar turite rakta, jei ne , atleiskit man reikia uzrakinti. O kai mes zaisime patys-tai tikrai neklausiu vaikuciu ar jus mokejote uz smelio deze, tagul zaidzia, man negaila. Juk esme apsaugoti smeli nuo sunu ir kaciu . Betkuriuo atveju jei bus pakabintas skelbimas apie smelio dezes-tai tikrai visi zinos sia situacija. Taip cia daugiabutis namas, bet juk zmones gyvena (nors ir skirtingi), o gal pavyks? Jei ne -tai ne, bet pabandyti manau verta
Papildyta:
QUOTE(ingaliu @ 2008 05 20, 14:06)
Sveikutes,
Ir tikrai smėlio dėžės bus sulaužytos ar nematėt praeita vasara prie 5 namo aiksteleje kiekviena vakara rinkosi vaikinai ar vietiniai ar ne neaisku.

O kodel tu manai, kad tie vaikinai sulauzys ta smelio deze? Na taip jie rinkdavosi, bet juk nieko nesulauze. Nezinau, bet man norisi kazkaip tvarkytis. O jei pradesime galvoti , o jeigu bus taip ar anaip-tai tikrai nieko ir neturesime. As nesakau, kad dabar mums reikia cia pulti patiems ir zole pjauti ir gelynus sodinti, bet del vaiku (o dauguma seimiu cia gyvena su mazameciais) tikrai galime pasistengti kazka irengti geriau.
Papildyta:
QUOTE(Babulka @ 2008 05 21, 15:26)
Nejuokaukit del to plovimo, Jus plausit - kiti trys neplaus.. gi cia tie patys kaimynai su kruuuuutom masinom.. tikrai nesiteps ranku  lotuliukas.gif
Pries tai gyvenom bute, kur visada plaudavo valdiska valytoja, laiptine buvo tvarkinga. Ji atsisake sio darbo, kitos nerado - kaimynai neplove... laiptine patapo dulkiu kunkulu ir nuoruku rojum  doh.gif

As tai tikrai nenoreciau , kad butu reikalas patiems plauti laiptines. Tikrai negarantuoju, kad as nusidavusi visa diena su vaiku dar noreciau iseiti plauti laiptine kai atejo mano grafikas. Jei ateis noras ir matysiu , kad laiptine seniai plauta, galiu ir dabar iseiti ir isplauti (nors iki siol dar tokio noro nebuvo blush2.gif biggrin.gif ). Bet kuriuo atveju Babulka tiesa sako , vieni plaus , kiti ne....
Atsakyti
[
O kodel tu manai, kad tie vaikinai sulauzys ta smelio deze? Na taip jie rinkdavosi, bet juk nieko nesulauze. Nezinau, bet man norisi kazkaip tvarkytis. O jei pradesime galvoti , o jeigu bus taip ar anaip-tai tikrai nieko ir neturesime. As nesakau, kad dabar mums reikia cia pulti patiems ir zole pjauti ir gelynus sodinti, bet del vaiku (o dauguma seimiu cia gyvena su mazameciais) tikrai galime pasistengti kazka irengti geriau.
Papildyta:

Bet kazkas tai buvo sulauzes supyne.As nieko pries kad vaikuciams butu kazkas irenkta, bet nepamirskime kad gyvename daugiabuciuose ir ne tik mes iseinam i kiema su savo vaikuciais bet yra ir didesniu vaiku, ir paaugliu.
Atsakyti
Samta0204 ir Babulka pritariu jums 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu net uzpavydejau, pas ka namie 22 laipsniai silumos smile.gif. Lauke silciau nei pas mane namie... gal karsta vasara ir bus gerai, bet kol kas...ir kai lelius pastoviai ant grindu sliauzioja... verysad.gif O gal kad pirmas aukstas? Bet nereikia sorry, ir as dziaugiuosi cia gyvendama, yra savi minusai, bet daugiau pliusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2008 05 21, 20:21)
Nu net uzpavydejau, pas ka namie 22 laipsniai silumos smile.gif. Lauke silciau nei pas mane namie... gal karsta vasara ir bus gerai, bet kol kas...ir kai lelius pastoviai ant grindu sliauzioja... verysad.gif    O gal kad pirmas aukstas? Bet nereikia sorry, ir as dziaugiuosi cia gyvendama, yra savi minusai, bet daugiau pliusu smile.gif

Mes įsikėlėm prieš metus beveik, tai namuose cukrus pastoviai drėgnas būdavo, pamatavom - drėgmė 90 proc rolleyes.gif Naktimis šaldavom, nors buvo vasara mirksiukas.gif
Atsakyti

Mes įsikūrėm pernai rugpjūčio gale, tai super drėgna bute buvo, vakare gulamės miegoti, atrodo kaip į kokią ledaunyčią, patalynė net drėgnoka būdavo, drabužiai visi drėgmės prisitraukę doh.gif ir tikrai labai šalta buvo nuo tos drėgmės, brrrr...
Dabar viskas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 05 21, 20:46)
Mes įsikėlėm prieš metus beveik, tai namuose cukrus pastoviai drėgnas būdavo, pamatavom - drėgmė 90 proc  rolleyes.gif  Naktimis šaldavom, nors buvo vasara  mirksiukas.gif

QUOTE(Linucia @ 2008 05 21, 21:04)
Mes įsikūrėm pernai rugpjūčio gale, tai super drėgna bute buvo, vakare gulamės miegoti, atrodo kaip į kokią ledaunyčią, patalynė net drėgnoka būdavo, drabužiai visi drėgmės prisitraukę doh.gif ir tikrai labai šalta buvo nuo tos drėgmės, brrrr...
Dabar viskas thumbup.gif

vat vat vat- viens prie vieno, atrodo, kad saldytuve gyvenu ir kad uz lango gilus ruduo, dregna, nera dar sildymo... verysad.gif , i lova nakciai lipu su vilnonem kojinem, ir vat tik dabar dasilo man, is kur tas kvapas?? g.gif turiu suni, tai vis vaidenasi , kad pridare kazkur namie, kilimus ploviau su vanish, kambarius vedinu, o vis kazkas atsiduoda tokia dregme ir viskas- viskas paaiskejo... nu kazkaip reiks iskenmteti iki kito sildymo ... beje, jau suskilinejo mano virtuvine siena... verysad.gif ai, ka cia prisiskusiu, yra kaip yra biggrin.gif , man gerai, man nieko netruksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaliu @ 2008 05 21, 14:53)
Tai kaip ten yra SAMTA0204 paskaityk ka moteris is 5 namo  raso, tai kuom tiketi plauna tas grindis ar ne. g.gif

Draugė 5 gyvena, tai sako pastoviai plauna, gal kitoj laiptinėj ir neplauna, bet nelabai tikiu ,kad iš vis neplautu, gal ne tiek dažnai kiek norėtu jos mirksiukas.gif o patiems plauti tai nesamonė, aš pati tikrai negarantuoju, kad plausiu, man užtenka darbo, vaiko ir namų rupesčių, o dėk kitų tuo labiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 21 gegužės 2008 - 21:38
QUOTE(kristaru @ 2008 05 21, 21:55)
ir vat tik dabar dasilo man, is kur tas kvapas??

Pasiūlyčiau atidžiai apsižiūrėti ar neauga pelėsiai, jei kvapą užuodi lyg būtų visiškai nevėdinami kambariai...
Žiūrėkit lubų kampučiuose, po plintusais prie grindų, baldų-spintų-lovų nugarėlėse (tai kas pristumta arti prie sienos)...
Dažnas iš mūsų rajonėlio buvo susidūręs su šita problemėle doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 21 gegužės 2008 - 21:44