Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

o kaip ta talka praėjo, gal ką įdomaus sužinojot? unsure.gif
Atsakyti
Jolax, gal del smeliuko ir smelio deziu ka suzinojot?
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 05 26, 16:57)
Jolax, gal del smeliuko ir smelio deziu ka suzinojot?

Pirmininkas sake, kad planuoja atvezti smelio is pajurio ir pakeisti (tikiuosi) ta smeli kuris yra dabar. Paklausiau del rakinamu smelio deziu sake, kad nieko pries tik jos turi dereti prie esamos zaidimu aiksteles ir pastatymo vieta suderinti su juo. Taip , kad pagal viska mums tinka tos medines rakinamos smelio dezes.
Papildyta:
QUOTE(kristaru @ 2008 05 26, 16:03)
Na man sake, kad ten zada daryti aikstele sunims vedzioti ...  Jei ne, tai vedziosim kaip visada visur ... irgi gerai smile.gif

Kazka ir as girdejau apie sunu aikstele, bet nemanau, kad tai bus igyvendinta, nes kazkada pirmininkas minejo jog labai brangiai si aikstele kainuoja. Ir manau, kad irengiant tokia aikstele po gyventoju langais turi buti ju sutikimas. As tikrai nieko pries tokia aikstele, bet reikia ieskoti neutralios vietos.
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2008 05 26, 16:16)
o kaip ta talka praėjo, gal ką įdomaus sužinojot?  unsure.gif

Palyginus kiek gyventoju gyvena -tai i talka susirinko tikrai nedidele dalis. Labiausiai reikalingi buvo vyrai, nes ardyti spygliuota viela, rauti visokius rastus ir tampyti primetytus vamzdzius mums moteriskems per sunku. Bet vistiek smagu buvo. Darbavosi ir vaikuciai , taip pat gerbiu kad atejo ir senesnio amziaus gyventojai. Bet norint sutvarkyti si plota prireiks dar ne vienos talkos. doh.gif
Atsakyti
Kad tik oras geras butu kai kita talka rengs, nes manau butu ir daugiau mamu atejusiu su maziukais, jei nebutu toks vejas buves... vyras dalyvavo, o as su savo maziuku namie sedejau. O del sunu aiksteles, tai cia nereikia tos labai mandros- tereikia kad visi zinotu, jog cia vedziojami sunys, paleisti ju nereikia, ir reikia kazkokio konteinerio kakuliams, ar be jo, bet kad zmones butu informuoti- atsargiai suns kakai! smile.gif, vis geriau nei prie kiekvieno namo vedziojami sunys... siaip prie daugelio namu smelio dezes maciau stovi visai tuscios sad.gif
Atsakyti
Kadangi mano namas priduotas vienas is pirmuju-tai jau turejome viena susirinkima.Tada buvo keliamas klausimas del sunu aiksteles ar nors kazkokio spec. konteinerio kur butu metami suns kakuliai .Deja pirmininkas kazkodel skeptiskai i tai paziurejo. Ir sakau paminejo, kad aiksteles irengimas labai brangiai kainuoja. Taip kad su sunimis kol kas rimta problema
Atsakyti
Viskas... Man dabar jau nervai neatlaike doh.gif... Paskaiciau, kad keletas moteriskiu cia guodesi jog laiptines retai valomos. Ir jos tai suzinojo, kai laike varvancius siuksliu maisus laiptineje (t.y. siuksliu maisu pedsakai islikdavo keleta dienu). Taip suprantu, kad sitos moterys yra labai tvarkingos ir dulkes, bei nesvara joms ner priimtina. Ar man galit paaiskinti, kaip galima piktintis laiptiniu nevalymu ir tuo paciu pacioms dar jas dergti? Kodel jus tu siuksliu maisu savo koridoriuje nelaikot g.gif? Tipo pribegs ir smirdes? Ai, isnesam uz duru tegu ten smirda ir bega blink.gif . Man labai smagu buna, kai pareinu namo ir uzuodziu, bei pamatau prie kaimynu duru siuksliu maiselius. Iskart matau, va cia zmones tikrai tvarkingi gyvena bigsmile.gif. O maiseliai dar ir permatomi dazniausiai buna, tai matau ir kuom tie tvarkingi zmones minta biggrin.gif. As vat ir galvoju, gal padet tiems tvarkingiems zmonems? Sakau, gal sumetam po pora litu ir konteinerius i laiptines nuperkam?
Atsakyti
QUOTE(Saulėgražutė @ 2008 05 27, 15:26)
Viskas... Man dabar jau nervai neatlaike doh.gif... Paskaiciau, kad keletas moteriskiu cia guodesi jog laiptines retai valomos. Ir jos tai suzinojo, kai laike varvancius siuksliu maisus laiptineje (t.y. siuksliu maisu pedsakai islikdavo keleta dienu). Taip suprantu, kad sitos moterys yra labai tvarkingos ir dulkes, bei nesvara joms ner priimtina. Ar man galit paaiskinti, kaip galima piktintis laiptiniu nevalymu ir tuo paciu pacioms dar jas dergti? Kodel jus tu siuksliu maisu savo koridoriuje nelaikot g.gif? Tipo pribegs ir smirdes? Ai, isnesam uz duru tegu ten smirda ir bega blink.gif . Man labai smagu buna, kai pareinu namo ir uzuodziu, bei pamatau prie kaimynu duru siuksliu maiselius. Iskart matau, va cia zmones tikrai tvarkingi gyvena bigsmile.gif. O maiseliai dar ir permatomi dazniausiai buna, tai matau ir kuom tie tvarkingi zmones minta biggrin.gif. As vat ir galvoju, gal padet tiems tvarkingiems zmonems? Sakau, gal sumetam po pora litu ir konteinerius i laiptines nuperkam?

Vaje, kaip greitai viskas yra issiverciama i savo kalba. Nors gal ir as netiksliai surasiau apie maisus... Mes su vyru patys labai piktinomes, kai musu kaimynai(o gyvenam pirmam aukste) palikdavo maisus per nakti ar net visa para prie duru. Ir tikrai , kvapas pasklisdavo, o ir plemuku nemazai budavo, bet isvis, laaabai jau budavo grazus laiptines vaizdas doh.gif doh.gif doh.gif Ieini i laiptine, o ten pirmam aukste 5 butai ir prie 3 is ju maisai siuksliu sukrauti. Bet buvo susirinkimas, kaimynams buvo pasakyta, kad taip nesielgtu ir viskas tvarkoj. O patys prie duru maisu nelaikom ir tikrai esam pries toki ,,grazinima", bet... PAsitaiko kartais taip, kad vaikas yra irzlus, vyras lekia i darba ir kol batus apsiauna, pastato ta maisa prie duru keliom sekundem, kad vaikui nebutu tas maisas kaip nusiraminimo budas doh.gif Tai viena toki karta ir nusprendziau pasiziureti, kaip ir kada jau cia yra pas mus valoma.Nors pati nesuvokiu, ko as cia dabar teisinuosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgražutė @ 2008 05 27, 15:26)

Nereikia čia taip piktintis, TAIP išnešu į laiptinę maišelį šiukšlių prieš pat eidama į lauką, bet ir valau tai, už ką PATI moku ax.gif Ir jeigu reiktų patiems plauti, šluoti, rasčiau ir laiko ir noro, nes noriu tvarkos ne tik savo bute, bet ir už jo ribų
O dėl šiukšlių maišų - kaži ar norėtum prie durų padėti šiukšlių maišą ir po kelių minučių, kol pati apsiauni batus, rasti visas šiukšles ištrauktas iš maišo, nes namuose mažas ir laabai smalsus revizorius doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif

atleiskit, bet kam jūs tuos šiukšlių maišus dedate laiptinėj prie durų g.gif
laiptinė yra bendra visų zona, tai visgi reiktų gerbti ir kitus...pasidėkite tą maišiuką balkone, kuris yra jūsų zona, jūsų nuosavybė ir nekils problemų mirksiukas.gif aš taip darau, būna dažnai, kad negaliu išeiti į lauką, pasidedu balkone, kad nesmirdėtų ir gerai. Juk mūsų rajone kiekvienas butas turi bent vieną balkoną...

p.s mūsų pirmame aukšte šalia pašto dėžučių jau 2 mėn privarvinti kažkokie raudoni lašai- ir jau 2 mėn jie ten yra, tikriausiai niekas neplauna g.gif nebent neišsiplauna

p.s1 visgi man nepatinka kai mūsų kaimynai deda šiukšles prie durų...gal grindis ir isšsiplauna (tiksliau neplauna mūsiškiai wink.gif bet kvapo tai jie nepanaikina smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pasisakau prieš šiukšlių maišus laiptinėse 4u.gif pati nededu ir pas kitus nenoriu matyt tongue.gif Nu nepuošia jie, nepuošia ax.gif
Atsakyti
Pritariu as tai nuomonei del maisu, bet...JUk buna kartais , per metus pora kartu... blush-anim-cl.gif2:Ir tik sekundinis dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renataly: 27 gegužės 2008 - 19:49
QUOTE(Gėlėta @ 2008 05 27, 16:40)
Nereikia čia taip piktintis, TAIP išnešu į laiptinę maišelį šiukšlių prieš pat eidama į lauką, bet ir valau tai,  už ką PATI moku  ax.gif Ir jeigu reiktų patiems plauti, šluoti, rasčiau ir laiko ir noro, nes noriu tvarkos ne tik savo bute, bet ir už jo ribų
O dėl šiukšlių maišų - kaži ar norėtum prie durų padėti šiukšlių maišą ir po kelių minučių, kol pati apsiauni batus, rasti visas šiukšles ištrauktas iš maišo, nes namuose mažas ir laabai smalsus revizorius  doh.gif

Kad tie maiseliai pas visu stovetu tik pora minuciu, tai as apie tai ir nekalbeciau. Juolab, nei vienas kaimynas nespetu nei pamatyt, nei uzuost smile.gif. Ir nereikia pykti uz teisinga pastaba, juk as jos netaikiau asmeniskai Jums smile.gif. Tiesiog vaizdas ir kvapas stovinciu laiptineje maiseliu nera labai puikus. Sutinkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgražutė: 27 gegužės 2008 - 21:01