Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

Klausykit, ar kas nors Dragunuose stiklinosi balkonus? kokia cia procedura? nes girdejau, kad patiems negalima stiklintis, reikia architektu leidimo, nesti i savivaldybe pakeista projekta ir t.t. O mes gyvenam pirmame aukste ir jauciames nesaugiau, nes pries kelias dienas apvoge musu rusi, , ir dar kaimynu rusi isplese... sad.gif vat ir nebezinome kaip elgti. tik nesuprantu, kodel savo bute negaliu daryti ka noriu...as juk ne namo [priestata noriu pasistatyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaru: 25 birželio 2008 - 09:32
QUOTE(kristaru @ 2008 06 25, 10:32)
Klausykit, ar kas nors Dragunuose stiklinosi balkonus? kokia cia procedura? nes girdejau, kad patiems negalima stiklintis, reikia architektu leidimo, nesti i savivaldybe pakeista projekta  ir t.t. O mes gyvenam pirmame aukste ir jauciames nesaugiau, nes pries kelias dienas apvoge musu rusi, , ir dar kaimynu rusi isplese... sad.gif vat ir nebezinome kaip elgti. tik nesuprantu, kodel savo bute negaliu daryti ka noriu...as juk ne namo [priestata noriu pasistatyti..

mes irgi 1-e aukste gyvename,butu idomu suzinot kaip ten su tuo reikalu g.gif
Atsakyti
Musu name (5-ame) maciau , kad keletas kaimynu isistiklino balkonus.Ir ju istiklinimas man labai patinka. Kiek girdejau atseit reikes nugriauti, nes darko namo fasada. Bet nelabai atsimenu, kad butume kur pasirase jog pasizadame nekeisti namo projekta pioneer.gif
Atsakyti
4u.gif

mes neįsipareigoję, bet kiek žinau neleidžia savivaldybė dabar naujų namų balkonų stiklinti sava nuožiūra, bet gal aš klystu. Gal Samta galėtų pakomentuoti išsamiau 4u.gif

man asmeniškai tai nepatinka ax.gif
Atsakyti
MAn patinka, kad mineti mano kaimynai tikrai derino istiklinima prie bendro vaizdo, o va balkonu apacia padare protingiau (nei padaryta valdiskai pas mus), jos nera tokios permatomos nors ir stiklines. thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo,kad dabar neleidziama savavaliskai isistiklinti balkonu,ir gerai, kas butu jei kiekvienas pagal savo skoni "prisilibdytu dezute" blink.gif vienas medzio imitacijos, kitas kokias groteles ar dar ka...., dideliais langais,mazais ir t.t schmoll.gif atrodytu kaip seni daugiabuciai.
Buvo parengtas butent toks kvartalo projektas,fasadinis stilius, kas norejo istiklinto balkono galejo rinktis lodzija, man atrodo ir "Pamario troba" isikistu jei butu gadinamas ju projektas.

Atsakyti
Kaip idomiai zmones masto... As noreciau paziureti, kaip jiems patiktu, kai i tavo balkona galima tiesiog ilipti be jokiu dideliu pastangu sad.gif. As meniskai man po rusio isplesimo pasidare baisu gyventi, kai toks nesaugus rajonas.... O del isistiklinimu, as kalbejau su Pamario troba, jie pasake, kad reikia viska derinti su nama projektavusiu architektu is UAB "A402", kuris randasi tame paciame koridoriuje kaip ir Pamario troba. reikia keisti namo projekta, patvirtinti savivaldybeje, bet kiek visa tai kainuos bijau ir pagalvoti...
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2008 06 27, 09:27)
Kaip idomiai zmones masto... As noreciau paziureti, kaip jiems patiktu, kai i tavo balkona galima tiesiog ilipti be jokiu dideliu pastangu sad.gif. As meniskai man po rusio isplesimo pasidare baisu gyventi, kai toks nesaugus rajonas.... O del isistiklinimu, as kalbejau su Pamario troba, jie pasake, kad reikia viska derinti su nama projektavusiu architektu is UAB "A402", kuris randasi tame paciame koridoriuje kaip ir Pamario troba. reikia keisti namo projekta, patvirtinti savivaldybeje, bet kiek visa tai kainuos bijau ir pagalvoti...

o jei,jooo,jauciu kainele butu doh.gif man pvz kaip cia kazkas rase nei nereiktu prisilipdyti dezutes,pas mane vientisas balkonas,be issikisimu,nemanau kad vaizda gadintu,juk nuo 2a,jau prasideda istiklinimas,taigi...bet kai pagalvoji kiek reiktu vargt kol gautum leidima ir dar islaidos,tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2008 06 27, 09:27)

Juk butą tai pirkai, žinojai koks jo išplanavimas, kaip su balkonais, kokie jie, reikėjo svarstyti ar tinka ar ne, juk ne katę maiše pirkai ax.gif mirksiukas.gif

man asmeniškai ir nepatinka, kad taip darkomi namų fasadai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 06 27, 13:33)
Juk butą tai pirkai, žinojai koks jo išplanavimas, kaip su balkonais, kokie jie, reikėjo svarstyti ar tinka ar ne, juk ne katę maiše pirkai  ax.gif  mirksiukas.gif

man asmeniškai ir nepatinka, kad taip darkomi namų fasadai  schmoll.gif

Is kur tokia gurdri ir galvota??!! Kaip tau gerai, kad taip viska is karto apsvarstei. Ka norejau, ta nusipirkau,tai tiesa, o dabar noriu ji istiklinti, nes tai MANO balkonas. Ir jis tik balkonas, todel ir nenorejau pirkti lodzijos uz kuria moketi kaip uz kambari. Tavo manymu, man reikejo atsisakyti man tinkancio buto su man tinkancia kvadratura, isplanavimu vien del to, kad yra balkonas, o ne lodzija? O ir istiklinti as ji noriu ne del grozio, o saugumo sumetimais. Jusu dar dar neapvoge? O mus jau- islauze rusi, nors gyvename tik kelis menesius, visai nenoreciau, kad toks likimas istiktu ir mano buta. ir namo fasadas tokiui atveju man visai nerupi, nuostoliu man niekas neatlygins.
Atsakyti
Gėlėta teisi drinks_cheers.gif kai pirkot butą, tai žinojot, kur ir ką perkat blush2.gif iš žmogiškosios pusės suprantu, kad pirmame aukšte atrodo lyg ir nesaugu, bet.... kiek žinau (nes ir mums siūlė pirmame aukšte) ir buto kaina buvo mažesnė ax.gif o iš kitos pusės į senus namus baisu žiūrėti- kiek visokių spalvų, formų, tektūrų ir visokio balagano blink.gif nenorėčiau, kad tokie dalykai atsirastų Dragūnų kvartale...
Smagu, kai žmonės paiso namo stiliaus (mačiau lyg ir 7 namo pirmą auktą įsistiklino, tai labai gražiai suderinta thumbup.gif bet ne visi tokie- atsirastų, kas įsistiklintų bet kaip, bile pigiau (bent jau pas mus ra tokių kaimynų su tokiomis mintimis doh.gif

p.s dar pamąstymui, pasakojo, kaip įlindo į pirmą aukšta su stiklinta lodžija ir pavogė žoliapjovę, dviračius ir t.t blush2.gif o visgi lodžija, ne plikas balkono rėmas blush2.gif
p.s1 o ką išnešė iš rūsio? nes man tai niekaip nesuvokiama, kaip rūsį galima laikyti dviračius, kitus brangesnius daiktus, juk rūsys pirmas objektas, kurį lengviausia apvogti (gali net savi darbuotis) blink.gif ten teverta visokį namų barahlo laikyti, stiklainius ir uogienes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristaru @ 2008 06 27, 18:19)
Is kur tokia gurdri ir galvota??!! Kaip tau gerai, kad taip viska is karto apsvarstei. Ka norejau, ta nusipirkau,tai tiesa, o dabar noriu ji istiklinti, nes tai MANO balkonas. Ir jis tik balkonas, todel ir nenorejau pirkti lodzijos uz kuria moketi kaip uz kambari. Tavo manymu, man reikejo atsisakyti man tinkancio buto su man tinkancia kvadratura, isplanavimu vien del to, kad yra balkonas, o ne lodzija? O ir istiklinti as ji noriu ne del grozio, o saugumo sumetimais. Jusu dar dar neapvoge? O mus jau- islauze rusi, nors gyvename tik kelis menesius, visai nenoreciau, kad toks likimas istiktu ir mano buta. ir namo fasadas tokiui atveju man visai nerupi, nuostoliu man niekas neatlygins.

ko tu dramatizuoji- čia laisva šalis ir laisvai išsakomos nuomonės- vieniems patinka, kitiems nepatinka. OK- pasikalbėjom, padiskutavom, bet yra taisyklės, ir joms privalu paklusti- norim ar nenorim mirksiukas.gif

visko jau yra buvę- vagysčių, užliejimų, nesusipratimų, nors gyvenam jau daugiau nei 1,5 metų mirksiukas.gif ilgiau pagyvensi, dar ne to pamatysi mirksiukas.gif
gyvenkim draugiškai ir tolerantiškai, nesikarščiuokim 4u.gif
Atsakyti
Kaimynes, o kelintam cia name ta rusi apvoge? blink.gif
Tiesa, del saugumo pirmame aukste, tai vienas is variantu yra signalizacija mirksiukas.gif Bent jau man stiklintas balkonas nera iseitis nuo isilauzino doh.gif
Papildyta:
Ir paskutiniu metu ziuriu, kad musu temele vis piktesne darosi. Kaimynai, gyvenkim draugiskai group.gif
Atsakyti