Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

Aisku, kad gyvenkim draugiskai thumbup.gif ,tik dar noriu pasakyt, kad man visai negrazu ziurint i nama matyti lodzijose ar balkonuose padarytus rusius , kai iseini i kiema, pasiziuri i nama ir pamatai, ko gi zmones nelaiko tose lodzijose- spintos, spinteles, dviraciai, duliu siurbliai ir t.t.t. O kai dar kai tokioje aplinkoje stovi diedukas po trauzais ir ale deginasi.. doh.gif visia juokinga lotuliukas.gif . Na, bet as tai jau sita temu tai uzrisu, nebediskutuosiu, o tai rimtai, kazkokia pikta tema- tai del balkonu, tai del koridoriu, tai dar del ko nors... blush2.gif
Atsakyti
Nebūkim jau tokie užsipuolantys ax.gif Mes labai rinkomės kia pirkom, svarstėm kelis variantus, o jei ir būtų tik vienas, netinkantis, būčiau sutikusi laukti ilgėliau, kad tik gyvenčiau tokiam bute, kokiam noriu.
Kol kas pas mus ramu, 8 name (tfu tfu tfu), o ir patekimas į rūsį yra tik vienas, o pas jus 11 apačioj kaip sakoma ,,prachadnoj dvor, , rūsy labai daug durų, jei neklystu 5-6 taip, kad įėjimų daug ir bėdos daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2008 06 27, 18:42)
O kai dar kai tokioje aplinkoje stovi diedukas po trauzais ir ale deginasi..  doh.gif  visia juokinga  lotuliukas.gif . Na, bet as tai jau sita temu tai uzrisu, nebediskutuosiu, o tai rimtai, kazkokia pikta tema- tai del balkonu, tai del koridoriu, tai dar del ko nors... blush2.gif

Pati sakei balkonas nuosavas, ka nori ta daro. Reik tik dziauktis kad dar su trauzais, nes jei butu be ju tai va butu problema.... biggrin.gif
siaip ziauriai nustebino kad jau isilauzineja... tikrai netikejau...pati 10metu pragivenusi uz miesto ligonines nieko panasaus nebuvo... tai kai pirkau butu dragunuose net namasciau apie tokius dalykus... ir se tau kas darosi doh.gif

o del uzgriozdintu lodziju... na laikyti dviracius manau ten pats tas, nieko blogo cia neizvelgiu, bet apsigriozdinti irgi nereikia..
Atsakyti
Aisku, kad gyvenkim draugiskai  thumbup.gif  ,tik dar noriu pasakyt, kad man visai negrazu ziurint i nama matyti lodzijose ar balkonuose padarytus rusius , kai iseini i kiema, pasiziuri i nama ir pamatai, ko gi zmones nelaiko tose lodzijose- spintos, spinteles, dviraciai, duliu siurbliai ir t.t.t.

drinks_cheers.gif čia irgi sutinku doh.gif atrodo baisiai, bet čia jau žmonių pačių apsileidimas- niekas netrukdo įsigyti spintas ir gražiai viską susidėti mirksiukas.gif juk ir butuose- pas vieną tvarkinga, pas kitą ne- tai ir lodžijos atspindi viską biggrin.gif mirksiukas.gif
QUOTE(bfv403 @ 2008 06 27, 18:59)
siaip ziauriai nustebino kad jau isilauzineja... tikrai netikejau...pati 10metu pragivenusi uz miesto ligonines nieko panasaus nebuvo... tai kai pirkau butu dragunuose net namasciau apie tokius dalykus... ir se tau kas darosi  doh.gif

deja verysad.gif ...dar ne tokių dalykų papasakočiau, bet...nenoriu gadinti Dragūnų reputacijos- susilaikysiu doh.gif
Atsakyti
deja verysad.gif ...dar ne tokių dalykų papasakočiau, bet...nenoriu gadinti Dragūnų reputacijos- susilaikysiu doh.gif
[/quote]

tai gal ir nebegazdink doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 06 27, 19:12)
tai gal ir nebegazdink doh.gif  smile.gif

lotuliukas.gif
ne ne, tikrai negasdinsiu mirksiukas.gif tiesiog, aš maniau, kad bus kitaip, deja.... ir situacija nesitaiso, kaip matau.........
cool.gif buvo čia pas mus kaimynų susirinkimas, tai susirinko visi tokie geriečiai, kam kažkas tikrai rūpi, o kiti...pvz praėjo pro mus susirinkusius, net nepasisveikino- matosi, kad jiems dzin, kas aplink juos darosi rolleyes.gif į pastabas nereaguoja ir pan cool.gif tai ką tokiems padarysi....

o aš dar naivuolė užsiminiau, kad va...buvo talka, smagu, kad žmonės susirinko, dirbo, bendravo...tai mane vos ne ,,kvaiša" ir visus kitus dalyvavusius išvadino doh.gif pasakė, kad jiems svarbu, kas prie jų namo 5 m spinduliu darosi, o kas kitur- jau vienodai...
tai ir pagalvojau- jei aplinkui vienas, antras, trečias toks/ tokia gyvena, tai...užtat ir yra visas rajonas prišiktas, nubraižytas, sulaužytas ir pan frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 27, 19:23)
lotuliukas.gif
ne ne, tikrai negasdinsiu mirksiukas.gif tiesiog, aš maniau, kad bus kitaip, deja.... ir situacija nesitaiso, kaip matau.........
cool.gif buvo čia pas mus kaimynų susirinkimas, tai susirinko visi tokie geriečiai, kam kažkas tikrai rūpi, o kiti...pvz praėjo pro mus susirinkusius, net nepasisveikino- matosi, kad jiems dzin, kas aplink juos darosi rolleyes.gif į pastabas nereaguoja ir pan cool.gif tai ką tokiems padarysi....

jo... va sitas tai nervina.. stengiesi kad visiems butu gerai... ir sau geros aplinkos norisi ir aplinkiniams.. bet kai kitu toks poziuris tai gali verstis per galva nieko nepasieksi..
pvz skaiciau kad kazkuriame dragunu name gyvena du pedagogai kurie du sunis turi, tai ju nevedzioja o tiesiog isleidzia i laiptine doh.gif nu sakyciau atsiprasau "pedagogai".....neisivaizduoju kaip kaimynams tada elgtis jei jiems vienodai kad ir ka sakytu...
Atsakyti
Aisku, kad gyvenkim draugiskai  thumbup.gif   ,tik dar noriu pasakyt, kad man visai negrazu ziurint i nama matyti lodzijose ar balkonuose padarytus rusius , kai iseini i kiema, pasiziuri i nama ir pamatai, ko gi zmones nelaiko tose lodzijose- spintos, spinteles, dviraciai, duliu siurbliai ir t.t.t. O kai dar kai tokioje aplinkoje stovi diedukas po trauzais ir ale deginasi..  doh.gif  visia juokinga  lotuliukas.gif . Na, bet as tai jau sita temu tai uzrisu, nebediskutuosiu, o tai rimtai, kazkokia pikta tema- tai del balkonu, tai del koridoriu, tai dar del ko nors... blush2.gif

kristaru, tau gerai tu nors su trauzais matei, o aš tai plikais p...moteriškę, dar trečiam aukšte, lodžijoje doh.gif deginasi moteriškė

anksčiau džiaugiausi, kad gyvenu gražiam rajonėlį, kad aplinkui gražu, tvarkinga, o dabar tik, kad butelis naujas ir gražus, polėkio dėl rajonėlio nebėra schmoll.gif

o dėl šunų tai tyliu bash.gif ant šeimininkų, kad ir kokį grožį vedžiotųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 27 birželio 2008 - 20:02
QUOTE(Gėlėta @ 2008 06 27, 21:00)
kristaru, tau gerai tu nors su trauzais matei, o aš tai plikais p...moteriškę, dar trečiam aukšte, lodžijoje  doh.gif deginasi moteriškė

anksčiau džiaugiausi, kad gyvenu gražiam rajonėlį, kad aplinkui gražu, tvarkinga, o dabar tik, kad butelis naujas ir gražus, polėkio dėl rajonėlio nebėra  schmoll.gif

o dėl šunų tai tyliu  bash.gif ant šeimininkų, kad ir kokį grožį vedžiotųsi

kosmasas kazkoks blink.gif .
del sunu tai as is vis esu pries sunu laikyma bute, kazkoks kaimynu ir gyvunu kankinimas doh.gif . jei jau taip norisi kokio gyvuno na tai sakyciau kokia kate as fretka auginti.. o cia suni ir maciau ne siaip koki maziuka o kai isveda tai vos ne uz seimininka tas suo didesnis doh.gif kur protas!?
Atsakyti
Geleta, o ne 13 name ta moteriske matei? smile.gif nes vyriokas tai is to namo , i gatve jo lodzija lotuliukas.gif
oi, ne 13, na uz 10 namo, sekantis, tai logiskai turetu buti 12...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaru: 27 birželio 2008 - 20:39
ta moteriškė iš 6 namo, bet pradėjau galvoti, gal ir ne trečias aukštas, gal ketvirtas, bet koks skirtumas ax.gif

dėl šunų tai man ir atrodo, kad gyvūno kankinimas, laiko vos ne pusę karvės, bent pas mus įėjime, jam juk reikia ervės, vietos, o dabar visą dieną uždarytas tuose kvadratuose, išveda keletą kartų į dieną, apeina apie namą, apš...ir į namus doh.gif
Atsakyti
gaila kad nieko vis tiek nepakeisim... verysad.gif
Atsakyti