Kažkokią dieną ir aš ,,gražų vaizdelį" mačiau - didelis juodas džipas, kad nereiktų važiuoti per visą kiemą ,,užlipo" ant šaligatvio per žolynėlį ir į šarlotės gatvele išvažiavo
su 10 ir 12 namų kiemu nekas
ten žiauriai trūksta vietos mašinoms statyt
Kažkokią dieną ir aš ,,gražų vaizdelį" mačiau - didelis juodas džipas, kad nereiktų važiuoti per visą kiemą ,,užlipo" ant šaligatvio per žolynėlį ir į šarlotės gatvele išvažiavo
tolokai ir aš buvau, dar sustingau vietoj nuo tokio mandrumo , numerio neįžvelgiau
tokius rajono gyventojus
Siaubas.Zodziu ,,sustruoliu" musu rajone netruksta. Na prie 5-o namo masinoms vietos irgi truksta, bet zmones tikrai tvarkingai stato masinas.Yra keletas kas stato ant saligatvio...O siaip tai kaimyneliai saunus. Mums buvo nulauze masinos veidrodeli (kam neatsitinka tokiu nelaimiu)-tai radome rasteli kokiu telefonu kreiptis .Gerbiu tokius kaimynus
Sveikos kaiminkos,
turiu klausimeli del TV. Ar pas jus gerai rodo televizorius neisivedus kabelines ? Nes pas mus imanoma ziureti tik LNK su kambarine antena. Kabelines vestis nenorime, nes mums uztektu ir be jos rodomu kanalu, tik vat kad nerodo
.
turiu klausimeli del TV. Ar pas jus gerai rodo televizorius neisivedus kabelines ? Nes pas mus imanoma ziureti tik LNK su kambarine antena. Kabelines vestis nenorime, nes mums uztektu ir be jos rodomu kanalu, tik vat kad nerodo
QUOTE(Slapux @ 2008 01 11, 21:31)
Nu ką, kaimynėliai, liūdnos mišios
Prieš kelias min 10-12 namų kieme prie mano akių AUDI 100 universalas, bandydamas prisiparkuot, kliudė baltą Suzuki
Netilpo dėl per vidurį stovinčios ir visą parą nejudinamos raudonos OPEL CALIBROS
Gaila audinės numerių neįžiūrėjau
Tikrai nebūč patingėjus paskambint į vieną tarnybą. Greit turėsim kiekvienas po "pašventintą" savo mašiną dėl kažkieno tingėjimo pasistatyt kitoj namo pusėj

Nu sakes,as senai pastebejau kad parkuojasi kiti ziauriai ne kaimyniskai
Del sunu,nu ziauru,parvaziuojam su... vezimo ratais
QUOTE(agee @ 2008 01 14, 10:01)
Sveikos kaiminkos,
.
mes turim tokią paprastą, prasivedėm tą laidą per sieną ir anteną pasidėjome balkone- rodo visas 9 atrodo LT programas- sočiai užtenka, nes tv retai žiūrim turiu klausimeli del TV. Ar pas jus gerai rodo televizorius neisivedus kabelines ? Nes pas mus imanoma ziureti tik LNK su kambarine antena. Kabelines vestis nenorime, nes mums uztektu ir be jos rodomu kanalu, tik vat kad nerodo
QUOTE(bulbita @ 2008 01 17, 10:50)
Nu sakes,as senai pastebejau kad parkuojasi kiti ziauriai ne kaimyniskai
aij...ne tik dėl parkavimo, bet man jau nebepatinka čia gyvent...ne tokių kaimynų tikėjausi...mūsų namo perliukai- kažkam lifte trūko šiukšlių maišelis- visą diena važinėjomės su šiukšlėmis...manau, tas, kuris tų šiukšlių nesurinko, pats yra šiukšlė
Nereikia tikėtis, kad jei nusipirkom butą naujam name, iš kart į rojų papulsim
, turbūt rojus bus nuosavam name ir kad aplinkui dar pora kilu nieko nebūtu
ir vistiek atsiras savo problemų. O kada aplinkui tiek žmonių, tiek problemų ir bus vienam tas nepatinka kitam tas
.
Dėl parkingo tai tikrai nelabai matau problemos, aplinkui pilna vietų yra, reikės tik praeiti pora žingsniu. Toks jausmas kad visi nuosavose namuose gyvendavo ir nežino parkingo problemos, kur mes ankščiau gyvendavom tai ten taip užstodavo kad net važiavom gimdyti o man teko net pareguliuoti, kad išvažiot galima būtų.
Dėl šunų, tai truputi liūdna, suprantu, kad tai šeimos narys, bet tikrai nemalonų, kada vaikas eina pasivaikščioti tai tik ir žiūri, kad neįlįstu į kakučius, gal pastatys kada nors tą aikšteli, mes pažadam , kad su vaikais ten neeisim ir netrukdysim o jus i vaiku aikšteles neeisit ir gyvensim draugiškai
.
Dėl rukimo, gal padovanokit pelenine
, kad pelinus į balkoną nemetėtum.
Gerai nors nuorūkas o švirkštu primetėta.
Dėl parkingo tai tikrai nelabai matau problemos, aplinkui pilna vietų yra, reikės tik praeiti pora žingsniu. Toks jausmas kad visi nuosavose namuose gyvendavo ir nežino parkingo problemos, kur mes ankščiau gyvendavom tai ten taip užstodavo kad net važiavom gimdyti o man teko net pareguliuoti, kad išvažiot galima būtų.
Dėl šunų, tai truputi liūdna, suprantu, kad tai šeimos narys, bet tikrai nemalonų, kada vaikas eina pasivaikščioti tai tik ir žiūri, kad neįlįstu į kakučius, gal pastatys kada nors tą aikšteli, mes pažadam , kad su vaikais ten neeisim ir netrukdysim o jus i vaiku aikšteles neeisit ir gyvensim draugiškai
Dėl rukimo, gal padovanokit pelenine
Gerai nors nuorūkas o švirkštu primetėta.
Na jau tikrai
tegul mėto šiukšles liftuose, tegu apipaišo naujas sienas, tegu šikina šunis, kur papuola...tegul.....absurdas...jeigu visi taip mąstysime ir matant nesudrausminsime arba išvis nekreipsime dėmesio, tai greit šiukšlyne gyvensime....
Dėl šunų kebli padėtis, bet šlykštu žiūrėti, kaip išveda šunį ir jis po pirmo aukšto balkonu padaro savo reikalą, negi sunku paeiti toliau, už 6 namo yra nenaudojamas plotas, ten galima ,,nušikinti" šunį
Norka, kuriame name gyveni, kad jau nėra problemų su parkingu?
Papildyta:
ką dar noriu pridurti- kokios problemos senuose rajonuose žinau, bet dauguma tikėjosi, kad dabartiniai žmonės, nusipirkę butus už dideles paskolas ar sunkiai uždirbtus pinigus, gerbs vienas kitą, vertins, tai ką turi jis ir kaimynas
deja
Dėl šunų kebli padėtis, bet šlykštu žiūrėti, kaip išveda šunį ir jis po pirmo aukšto balkonu padaro savo reikalą, negi sunku paeiti toliau, už 6 namo yra nenaudojamas plotas, ten galima ,,nušikinti" šunį
Papildyta:
ką dar noriu pridurti- kokios problemos senuose rajonuose žinau, bet dauguma tikėjosi, kad dabartiniai žmonės, nusipirkę butus už dideles paskolas ar sunkiai uždirbtus pinigus, gerbs vienas kitą, vertins, tai ką turi jis ir kaimynas
QUOTE(Cikadelė @ 2008 01 23, 11:14)
Na jau tikrai
tegul mėto šiukšles liftuose, tegu apipaišo naujas sienas, tegu šikina šunis, kur papuola...tegul.....absurdas...jeigu visi taip mąstysime ir matant nesudrausminsime arba išvis nekreipsime dėmesio, tai greit šiukšlyne gyvensime....
Papildyta:
deja 
Papildyta:
Mes ir tikėjomės kultūringesnių kaimynų šunų ir parkavimosi atžvilgiu, kažkas baisaus
QUOTE(skriba @ 2008 01 23, 11:13)
Mes ir tikėjomės kultūringesnių kaimynų šunų ir parkavimosi atžvilgiu, kažkas baisaus
"Įpirkau
Tokie mano įspūdžiai
QUOTE(Slapux @ 2008 01 23, 12:33)
TIESA, šiam rajone galioja tokia taisyklė
Taip it kiti mano kad jie čia bossai
Dėl šiukšlių aš iš vis nieko nesakiau
, ir kad tegul daro tą ar ana irgi nereikia pripiešti, mes nešiukšlinam ir netoleruojam kitus
, o perka čia butus tikrai ne vien padorus žmonės, stebėjom toki bajeri, buvom Pamario troboje atėjo mama su sūnumi, perka sūnui butą, mama sako į kuria puse nori kad langai būtų, koks išplanavimas tau patinka, koks aukštis, sūnus: man nesvarbu, kad tik mašina matytųsi
. Tai ką tikėtis iš tokiu kaimynu, vistiek manau kad dauguma nori gyventi gražiau ir tvarkingiau, manau kad mus daugiau.
O dėl parkingo tai sakau kad iš bėdos vistiek galima rasti vietą paeiti reikės, bet man tas kvartalas kaip vienas kiemas, o dar pristatys namučių, vat tada sakysim kaip buvo gerai.
Gerai nors žilumos paliko galėjo visur vietos mašinoms padaryti o kur vaikams tada lakstyti
Dėl šiukšlių aš iš vis nieko nesakiau
O dėl parkingo tai sakau kad iš bėdos vistiek galima rasti vietą paeiti reikės, bet man tas kvartalas kaip vienas kiemas, o dar pristatys namučių, vat tada sakysim kaip buvo gerai.