Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

QUOTE(Norka81 @ 2008 01 23, 09:04)
Nereikia tikėtis, kad jei nusipirkom butą naujam name, iš kart į rojų papulsim  ax.gif , turbūt rojus  bus nuosavam name ir kad aplinkui dar pora kilu nieko nebūtu  thumbup.gif  ir vistiek atsiras savo problemų. O kada aplinkui tiek žmonių, tiek problemų ir bus vienam tas nepatinka kitam tas  schmoll.gif .
Dėl parkingo tai tikrai nelabai matau problemos, aplinkui pilna vietų yra, reikės tik praeiti pora žingsniu. Toks jausmas kad visi nuosavose namuose gyvendavo ir nežino parkingo problemos, kur mes ankščiau gyvendavom tai ten taip užstodavo kad net važiavom gimdyti o man teko net pareguliuoti, kad išvažiot galima būtų.
Dėl šunų, tai truputi liūdna, suprantu, kad tai šeimos narys, bet tikrai nemalonų, kada vaikas eina pasivaikščioti tai tik ir žiūri, kad neįlįstu į kakučius, gal pastatys kada nors tą aikšteli, mes pažadam , kad su vaikais ten neeisim ir netrukdysim o jus i vaiku aikšteles neeisit ir gyvensim draugiškai  drinks_cheers.gif .
Dėl rukimo, gal padovanokit pelenine  ax.gif , kad pelinus į balkoną nemetėtum.

Visiškai sutinku su Norka mirksiukas.gif
Esam toli nuo namu ir sunkiai dirbam,kad galetumėm greičiau gyventi savo naujam bute, taip pat tikimes kultūringų ir draugiškų kaimynų,bet puikiai suprantam ir tai,kad daug skirtingų žmonių gyvena,todel problemelių bus,bet ai,kur jų nebuna. Aišku nesakau,jog reik nuleist rankas ir nieko nedaryt,pamačius kažką negero reiktų sudrausmint,mano nuomone didžiausios problemos tai šunų kakučiai ir rūkimas laiptinese verysad.gif bet galvoju kultūringų žmonių vis delto daugiau todel susitvarkysim su tomis problemomis thumbup.gif
Man patiko Norkos pasiūlimas padovanoti peleninę ,kad pelenai i balkona nekristu, manau efektas būtų,susigestu ir taip nebedarytu,jei ne tai....... blink.gif
Atsakyti
Peleninę aš jau siūliau kaimynams iš viršaus, kai radau savo vaiko drabužėlius balkone apibarstytus 1 cm sluoksnio pelenais...nuėjau, skambinau įduris, pro akutę pažiūrėjo, net neįsileido, o kai paskui sutikusi pasakiau pastabą, man atsakė- negi jums miltelių gaila, išsiskalbist dar sykį blink.gif oj, kokie nuostabūs kaimynėliai swoon.gif

Monika ir Artūrai, gal jūs mūsų kaimynai? laugh.gif šalia bute tokia jauna pora dirba užsienyje, greit turi grįžti 4u.gif

Beje, per susirinkimą sakė, kad bus mokestis už kiemo tvarkymą- bet niekas to kiemo nevalo- sniegai, kai jų yra nenuvalyti, nepabarstyta g.gif ar niekas neturi tokių darbų atlikti mastau.gif

beje, girdėjau, kad domofonų gali ir nebebūti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 01 24, 20:26)
Peleninę aš jau siūliau kaimynams iš viršaus, kai radau savo vaiko drabužėlius balkone apibarstytus 1 cm sluoksnio pelenais...nuėjau, skambinau įduris, pro akutę pažiūrėjo, net neįsileido, o kai paskui sutikusi pasakiau pastabą, man atsakė- negi jums miltelių gaila, išsiskalbist dar sykį blink.gif oj, kokie nuostabūs kaimynėliai swoon.gif

Monika ir Artūrai, gal jūs mūsų kaimynai? laugh.gif šalia bute tokia jauna pora dirba užsienyje, greit turi grįžti 4u.gif

Beje, per susirinkimą sakė, kad bus mokestis už kiemo tvarkymą- bet niekas to kiemo nevalo- sniegai, kai jų yra nenuvalyti, nepabarstyta  g.gif  ar niekas neturi tokių darbų atlikti mastau.gif

Mes is 10 namo ax.gif kol kas dar gryzt nesiruosiam,nors labai norisi namo lithuania.gif
Jo, kaimynai tai pas jus blink.gif blink.gif blink.gif vietoj to kad susigestu dar tokias replikas meto apie miltelius ir pan. na nezinau kas tada ir padetu mastau.gif
Atsakyti
[
[/quote]

KAip tai domofonu nebebus? Juk jau ir pinigeliu siek tiek ineseme g.gif . Su baisumu laukiu pavasario, kai vel su vaiku eisime i vaiku aikstele. Man musu rajone tai slyksciausia visu jau aptarineti sunu kakuciai. Bet juk per susirinkima pirmininkas aiskiai prase kad sunu seimininkai surinktu kakucius. MAnau reikia imtis grieztu priemoniu sios problemos. Juk istatymas tai aiskiai numato baudas.
Atsakyti
aš girdėjau, kad domofonai bus tik kaina bus didesnė doh.gif verysad.gif pabrangimas visur doh.gif
Atsakyti
Na ka jau padarysi su ta kaina, kad tik greiciau butu normalus iejimo kodas.
Atsakyti
aš ir tos pačios nuomonės ax.gif
Atsakyti
na, juk įnešėm regis po 50 litų, o va paskutiniame lapelyje nebėra įmokos už domofoną,,,man pasirodė keista, esmė ta, kad per susirinkimą tai dauguma pritarė, o kai jau prireikė pinigus duot, jau nebebori...užtat pristabdė pinigų rinkimą, bandys išsiaiškinti, kiek norės, kiek nenorės ir tada spręs- bus ar ne...jei ne- tuos pinigus skirs komunaliniams, ta prasme minusuos 50 litų rolleyes.gif

Jolax, ar jūs su Kristupėliu nebebūnat lauke? nebematom jūsų blush2.gif jūs jau dičkiai- dviejų metų pipirai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 01 26, 15:45)
rolleyes.gif

Jolax, ar jūs su Kristupėliu nebebūnat lauke? nebematom jūsų blush2.gif jūs jau dičkiai- dviejų metų pipirai thumbup.gif

MAtai mes pries savaite tik gryzome is ligonines.Siandien islindome i lauka -tai pradejo lyti. O siaip man labai nepatinka dabar aplink musu namus slankioti. Prie namu vaikstome, kai planuojame buti tik trumpai, o siaip stengiuosi nuvaziuoti iki misko ar skulpturu parko.
Atsakyti
ojei unsure.gif
o kokios ligos apniko? cool.gif gal čia visi tie peršalimai g.gif

man irgi nepatinka vaikštinėt, nebent toj pusėj prie ligoninės, ten mažiausiai vėjai pučia rolleyes.gif
Atsakyti
as niekaip negaliu suprast, kodel sitas rajonelis laikomas neva ''prestiziniu'' g.gif ir tas pasakymas ''ipirkau, tai kietas new_russian.gif " mastau.gif laukiu nesulaukiu kada issikraustysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2008 01 27, 19:27)
as niekaip negaliu suprast, kodel sitas rajonelis laikomas neva ''prestiziniu''  g.gif ir tas pasakymas ''ipirkau, tai kietas  new_russian.gifmastau.gif laukiu nesulaukiu kada issikraustysim  smile.gif
o kas čia taip sako? mastau.gif
o kur kraustysites?
šiaip aš kažkaip irgi nusmečiau rožinius akinius, nes tikėjausi šiek tiek kitko wink.gif
Atsakyti