QUOTE(Norka81 @ 2008 01 23, 09:04)
Nereikia tikėtis, kad jei nusipirkom butą naujam name, iš kart į rojų papulsim
, turbūt rojus bus nuosavam name ir kad aplinkui dar pora kilu nieko nebūtu
ir vistiek atsiras savo problemų. O kada aplinkui tiek žmonių, tiek problemų ir bus vienam tas nepatinka kitam tas
.
Dėl parkingo tai tikrai nelabai matau problemos, aplinkui pilna vietų yra, reikės tik praeiti pora žingsniu. Toks jausmas kad visi nuosavose namuose gyvendavo ir nežino parkingo problemos, kur mes ankščiau gyvendavom tai ten taip užstodavo kad net važiavom gimdyti o man teko net pareguliuoti, kad išvažiot galima būtų.
Dėl šunų, tai truputi liūdna, suprantu, kad tai šeimos narys, bet tikrai nemalonų, kada vaikas eina pasivaikščioti tai tik ir žiūri, kad neįlįstu į kakučius, gal pastatys kada nors tą aikšteli, mes pažadam , kad su vaikais ten neeisim ir netrukdysim o jus i vaiku aikšteles neeisit ir gyvensim draugiškai
.
Dėl rukimo, gal padovanokit pelenine
, kad pelinus į balkoną nemetėtum.

Dėl parkingo tai tikrai nelabai matau problemos, aplinkui pilna vietų yra, reikės tik praeiti pora žingsniu. Toks jausmas kad visi nuosavose namuose gyvendavo ir nežino parkingo problemos, kur mes ankščiau gyvendavom tai ten taip užstodavo kad net važiavom gimdyti o man teko net pareguliuoti, kad išvažiot galima būtų.
Dėl šunų, tai truputi liūdna, suprantu, kad tai šeimos narys, bet tikrai nemalonų, kada vaikas eina pasivaikščioti tai tik ir žiūri, kad neįlįstu į kakučius, gal pastatys kada nors tą aikšteli, mes pažadam , kad su vaikais ten neeisim ir netrukdysim o jus i vaiku aikšteles neeisit ir gyvensim draugiškai

Dėl rukimo, gal padovanokit pelenine

Visiškai sutinku su Norka

Esam toli nuo namu ir sunkiai dirbam,kad galetumėm greičiau gyventi savo naujam bute, taip pat tikimes kultūringų ir draugiškų kaimynų,bet puikiai suprantam ir tai,kad daug skirtingų žmonių gyvena,todel problemelių bus,bet ai,kur jų nebuna. Aišku nesakau,jog reik nuleist rankas ir nieko nedaryt,pamačius kažką negero reiktų sudrausmint,mano nuomone didžiausios problemos tai šunų kakučiai ir rūkimas laiptinese

Man patiko Norkos pasiūlimas padovanoti peleninę ,kad pelenai i balkona nekristu, manau efektas būtų,susigestu ir taip nebedarytu,jei ne tai.......