Įkraunama...
Įkraunama...

Išradinga mama

QUOTE(gabby27 @ 2007 12 18, 21:35)
o gal kedute per maza? gamintojai daznai raso lyg ir didesnius ismatavimus, bet vaikui nepatogu. Dar gal kedute sintetinio kvapo, parduotuvej kai ziurejau kitos taip smirdejo. o gal per karsta masinoj? As tai paleidziu megstamas daineles tai ri pati dainuoju tada jega ir vaikas laimingas.

gal nepatinka butiprisegtiems,daznai si beda pasitaiko,laisvai nori jedeti
Atsakyti
oj mano pupsiukui tik su masina vaziuot - nesvarbu ar kedutej ar ant ranku... bigsmile.gif tikisgirsta masinos burzgima kelios minutes ir luzta blush2.gif kartais juokaujam, kad geriausia migdymo priemone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 19, 12:04)
oj mano pupsiukui tik su masina vaziuot - nesvarbu ar kedutej ar ant ranku... bigsmile.gif tikisgirsta masinos burzgima kelios minutes ir luzta  blush2.gif kartais juokaujam, kad geriausia migdymo priemone  ax.gif

ir mano,jei toliau vaziuojam-atluzta.Nei valgyt nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Atluzta ir manoji,kai miego nori,o jei nenori,tai ier himarina
Atsakyti
Mūsiškis labai mėgsta būti bučiuojamas į nostę, tad keisdami sauskelnes ir rengdamiesi tą išnaudojame wub.gif

Ir dar vonioje virš vystymo lentos kabo grojantis žaislas, padeda nukreipti dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 19, 10:40)
gal nepatinka butiprisegtiems,daznai si beda pasitaiko,laisvai nori jedeti

Tai,kad as jo jau ir nesegu,bet jam vistiek nepatinka. Ir nurengiu masinoj, kad karsta nebutu. Niekas nepadeda nei zaislai,nei daineles, nei maistas.
Jis tik nesenai pradejo sedet pats, tai gal del to. Kai ant ranku paimu irgi nesedi,stacias nori buti,sokineti laikomas uz pazastu. Kai buvo mazesnis,tai irgi masinoje beveik visa laika miegodavo, o dabar nors ir nori miego, bet tik ant ranku paimtas uzmiega.
Vienu zodziu,ilgos keliones buna man didelis kosmaras!
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 12 19, 16:38)
Tai,kad as jo jau ir nesegu,bet jam vistiek nepatinka. Ir nurengiu masinoj, kad karsta nebutu. Niekas nepadeda nei zaislai,nei daineles, nei maistas.
Jis tik nesenai pradejo sedet pats, tai gal del to. Kai ant ranku paimu irgi nesedi,stacias nori buti,sokineti laikomas uz pazastu. Kai buvo mazesnis,tai irgi masinoje beveik visa laika miegodavo, o dabar nors ir nori miego, bet tik ant ranku paimtas uzmiega.
Vienu zodziu,ilgos keliones buna man didelis kosmaras!

Mano sūnus toks pats, rėkia visas raudonas (čia kai mažiukas buvo), kai jį prisegu kėdutėje, bet kai jau truputį paaugo-tai normaliai. Važiuodamas nulūžta, o jau paskui atsikėlęs protestuoja, todėl labai ilgos kelionės ir mums būtų košmaras. Maniškiui taip pat tik šokinėti reikia, taip, kad mamyte kantrybės truputį paaugs ir ilgiau jau galės pasėdėti mirksiukas.gif Po miestą važinėti nieko baisaus, vat tik jei reikia ilgam (daugiau kaip 100 km.) būti pririštam-košmaras.
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2007 12 19, 17:54)
Mano sūnus toks pats, rėkia visas raudonas (čia kai mažiukas buvo), kai jį prisegu kėdutėje, bet kai jau truputį paaugo-tai normaliai. Važiuodamas nulūžta, o jau paskui atsikėlęs protestuoja, todėl labai ilgos kelionės ir mums būtų košmaras. Maniškiui taip pat tik šokinėti reikia, taip, kad mamyte kantrybės truputį paaugs ir ilgiau jau galės pasėdėti mirksiukas.gif Po miestą važinėti nieko baisaus, vat tik jei reikia ilgam (daugiau kaip 100 km.) būti pririštam-košmaras.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes pampersiuka dedam taip: pradzioj visaip bandau dominti daiktais ir snekom, dainom atsigulusi - kartais tai pavyksta, bet dazniau ne, tada imames kito budo - segu jam sedint ar stovint man ant keliu. Jei noriu jam gulint uzsegt sauskelnytes - dar kartais padeda pernesimas ant kitos lovos ir segant jau pakeitus vieta lotuliukas.gif

Masinoj gelbsi dainuojamos daineles, kokios nors pasakos su garsazodziais.

Maudytis nemego, kai maziukas buvo, bet po to priprato ir dabar labai patinka. Taip pat vonios kambary leidzia atlikt visokias proceduras.

O nagucius kirpt tai netgi patinka. Atsisedu ant lovos krasto, pasisodinu vaikinuka ant keliu ir kerpam skaiciuodami: vieeeeeeeeenas, duuuuuuuu, tryyyyys.... ir t.t. Visai linksma buna mirksiukas.gif Ir kojyciu nagucius taip pat. Taip kerpam jau nuo kokiu 4 men. (iki tol - mieganciam), tai jau priprates ir gerai jam viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 12 18, 12:17)
O mano  mazius visainenori sedeti automobilio kedutej,tai isvaziuot kur nors buna didele problema. Pasedi kokias 5 min.maximum ir rieciasi,pyksta,tenka ant ranku imt. Kaip vaikiuka uzimt,kad jis sedetu ramiai?

Pas mus lygiai tokia pati problema. Jei laikas meigot - tai pamiega, bet max 40 - 50 min, jis dieną visda tik po tiek pamiega, o po to jau reik jį užimti - dainom, žaislais, bet dažnai nieks negelbėja - rėkia užsimerkęs ir viskas doh.gif Bet vargstam - nes pas močiutę į Klaipėdą juk reikia nuvažiuot mirksiukas.gif Iš tikrųjų jam nepatinka būt suvaržytam, nes kai velkamės kombinzoną, tai rėkia lyg kaži ką jam darytum - tada niekas nepadeda - nei "dantų" užkalbėjimas, nei dainos ar žaislai - kartais padeda sudominimas aplinka, bet vis tiek sunkiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2007 12 19, 17:54)

Tai va, mieste dar puse bedos, bet kai pas senelius issiruosiam tai..... Vat ir dabar per sventes reikes vaziuoti, o man jau negera darosi kai pagalvoju apie kelione

Kagi lauksiu kol paaugs,gal tikrai viskas susitvarkys,taps kantresnis
Atsakyti
as kai einu i dusha tai vaikiuka i vezimeli pasodinu ir kartu i vonios kambari, tada kartais is uz uzuolaidos pasakau ka, tai buna juokinga. o pampersa keiciant tai ikisu zaisliuka, kuris melodija groja, arba agurko riekele duodu, tai kol pakeiciu padeda smile.gif aciu Dievui rengiantis problemu neturim, jis sedi ramiai ir laukia kada jau kieme busim smile.gif
Atsakyti