Įkraunama...
Įkraunama...

Išradinga mama

Mano mazius labai jau nemegsta keistis pampersu, jam labiau patinka lakstyt nuogu klynu lotuliukas.gif bet kad butu jis ramesnis tai ant akiu uzmetu jo "merliuka" ir sakau "ku ku kur mano sunukas" tada jis tyli net sustingsta ir klauso lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis irgi nemegsta keisti pampersus.sukasi, kad neuzsegciau, o dabar jau kelis sykius pastebejau bando atsekt, viena lipucka, kol kita uzsegu. tad stengiosi kalbinti, ziurint i akis, kad visas jo demesis i mane butu nukripes
Atsakyti
Mums rengtis padeda kambary prie lempos prikabinti metaliniai varpeliai. Kol skamba ir juda, tol galima spet vaika i kombinezona ikist ir dar kepure uzmaut.. Keista, bet vaiko zvilgsnis tiesiog trumpam sustingsta beziurint i juos. Si "gudrybe" buvo veiksminga ir dviem draugu vaikiukams.

Turim visokiu barskalu pilna deze, bet jie greit nusibosta. Dabar bandau zaislus "atnaujinti", pvz., prie vieno barskancio ziedo priraisiojau spalvotu juosteliu. Dar i persvieciama plastikini indeli pripyliau riesutu, tai irgi kuriam laikui buvo idomu. Kelias dienas, priziurint mociutei, zaide su plastmasiniu maiseliu. Sian vakare daviau metalini raudona uzsukamo stiklainio dangteli, tai irgi buvo ka veikt, kol ji visaip isciupinejo, i kitus zaislus patranke. Ketinu prekybos centruose paieskot nedideliu uzsukamu jogurtu indeliu ir i juos ko nors pripilti, vis kas nors naujesnio bus.
Atsakyti
Mano merginai labai patinka rankinės.Verkia jei pamato mano,bet suradau seną rankinuką.Tai dabar nešiojasi,visaip jį bando:kramto,kabinasi ant kaklo,kiša į jį žaislus ir tt. bigsmile.gif
Atsakyti
o as vonioj prikabinejau pripiesus ryskiu spalvotu paveiksleliu, tai jis i juos labai susidomejes ziuri kol keiciu pampersa smile.gif
Atsakyti
kai pampersa keiciu tai dainuoju dazniausiai biggrin.gif kai mitinu tai ziasliuku duodu, nes neidomu jai valgyti ramiai. o daugiau bedu lyg ir neturim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 27, 20:28)
yra dar vienas baisus dalykas-nosytes valymas.Gal turit kokiu minciu,kaip ramiau istraukt nosite.Prasidea isterijos vos slangute pamacius.Reikia abiem rankom laikyt ir dar ne visada pavyksta verysad.gif

Mūsiškis neužsikišusią nosi mielai leidžia valyti, tačiau jeik nors kiek užkišta -- suka šalin. MB rado būdą tą baisų procesą paversti linksmu žaidimu. thumbup.gif Iš pradžių imituoja, kad sau vandenį į nosį purškia su įvairiais garsais -- PŠŠŠ ir pan. Vaikas net kvatoja kartais į tėvelį žiūrėdamas. lotuliukas.gif O paskui jau gana ramiai leidžia ir jam vandeniuką įpurkšti. Su išsiurbimo šlangele --vėl tas pats, tik jau gerokai trumpesnis vaidinimas. Tuomet kai trauki kiek raukosi ir spurda, bet dažniausiai visai nerėkia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rumix @ 2008 01 10, 19:30)
Mūsiškis neužsikišusią nosi mielai leidžia valyti, tačiau jeik nors kiek užkišta -- suka šalin. MB rado būdą tą baisų procesą paversti linksmu žaidimu.  thumbup.gif  Iš pradžių imituoja, kad sau vandenį į nosį purškia su įvairiais garsais -- PŠŠŠ ir pan. Vaikas net kvatoja kartais į tėvelį žiūrėdamas.  lotuliukas.gif  O paskui jau gana ramiai leidžia ir jam vandeniuką įpurkšti. Su išsiurbimo šlangele --vėl tas pats, tik jau gerokai trumpesnis vaidinimas. Tuomet kai trauki kiek raukosi ir spurda, bet dažniausiai visai nerėkia. mirksiukas.gif

iabandyta irnesakyk.gif irnesakyk.gif Kol zaidziu su slangute,tai linksmuole,bet vos pamato artejant prie nosies-fsio.Zaidimai ir gera nuotaika baigiasi.Prasideda karas
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2008 01 10, 22:09)
iabandyta irnesakyk.gif  irnesakyk.gif Kol zaidziu su slangute,tai linksmuole,bet vos pamato artejant prie nosies-fsio.Zaidimai ir gera nuotaika baigiasi.Prasideda karas

ojojojoi,va cia tai turim ir mes problema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2008 01 10, 20:09)
iabandyta irnesakyk.gif  irnesakyk.gif Kol zaidziu su slangute,tai linksmuole,bet vos pamato artejant prie nosies-fsio.Zaidimai ir gera nuotaika baigiasi.Prasideda karas

Mes dažnai nuėmę antgalį duodame su šlangele mažajam pačiam pažaisti, tai gal ir todėl mažiau ėmė bijoti? g.gif
Atsakyti
Aš tai kremą nuo iššutimų duodu pačiupint, kol pamperį keičiu
Atsakyti
patinka dantu pastos pakuotes doh.gif tongue.gif

i inda suberiu didelius makaronus, tas juos makaluoja ten lotuliukas.gif ir ramybe valandai 100 proc blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti