Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas eina miegot - kaimynai ima gręžti

o ką daryt,kai vaikui megot,o kaimynų vaikai (2jų ir3jų metų) tuo metu ima spiegauti pvz balkone? pas draugę tokia situacija... ir nors langai geri,platinikiai,ale tie vaaikai taip spiegauja,kad namuose labai gerai girdis g.gif
Atsakyti
OOOO, tik dabar radau šią temą. mano kaimynai beviltiški: gyvename blokiniame penkiaaukštyje, 4 aukšte. Apačioje bičas bosine gitara repetuoja savo koncertus, viršuj geniai įsitaisę. irgi - kala gręžia laksto ant savo pigaus laminato klumpėmis, matyt. Ir taip jau 6 metai. mano vaikas nuo jų gręžimo garso fobiją įsitaisė. Pvz, negalime eiti į kiną - visą seansą prasėdi ausis užsikimšęs. "Bijau garsumo", - sako.
Šiąnakt kaimynai nusprendė pasikalbėt. Visą naktį santykius aiškinosi. Nerėkaliojo, bet garsiai kalbėjo. O kai aplink tylu - atrodo, kad už sienos, mano namuose. lygiai tas pats kai mylisi - krioka pragaro garsais vidury nakties, aš budriai miegu - pažadina...
daug sykiu ėjau, aiškinau, kad namas kaip degtukų dėžutė, kiekvienas pirstelėjimas girdisi... Tam kartui sureaguoja, bet vėliau vėl viskas iš naujo. Ieškausi naujos gryčios dabar. Dėl va šios tos pačios priežasties...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2009 06 06, 13:13)
vat pas mus irgi tokios bedos...kasdien po biski pagrežioja...tai rodos imtu -pasidarytu ta remonta..o dabar tik žaidimas kažkoks doh.gif

ta pati situacija pas mus, vos tik vaika migdau kaimynas grezia,kala, bet toks jausmas kad ten lentas pjautu doh.gif , eiti aiskintis, nezinociau i kuri buta belstis, nes atrodo kad is visu sonu kala doh.gif pijokas is kito auksto jei balkono duris atidaro tai mes visus buto langus turim uzdaryt nes smirdi be galo. 3 aukste pensininke nuo 6 ryto telika ka ten ziuri, bet taip kad mes 5 aukste viska girdim, o jai nepaaiskinsi kad mes per ja miegot negalim doh.gif
nes mes irgi daugiabutyje,blokiniam 5 auksciam gyvenam, viena laime kad 5 aukste virs musu niekas negyvena.
Butu ne taip pikta jeigu apacioje kaip kazkas cia rase pas Jona gimtadienis, pas Petra remontas, tada prisitaikai paplanuoji i lauka vaika isvesti ar kazkur i parkeli vaika nusivezti.bet tas kaimynu o man dzin,po manes nors ir tvanas,mane labai erzina.
Atsakyti
Užjaučiu. Dėl to ir pabėgom į užmiestį. Dabar pagaliau supratau žodių „Kokybiškas gyvenimas“ prasmę. Nors bankas smaugia, bet mažytis nameliukas ir sodeliukas tongue.gif - kaip didžiausia gyvenimo dovana.
Atsakyti
baisu , gerai kad pas mus pakankamai ramu g.gif
Atsakyti
pas mus tas pats.....kai vaikui tebuvo savaite, tokie gi visa laika miega ir ka, kaimynai pradejo vonios remonta, atrode, kad ten sienas griauna toks garsas buvo, kudikelis pasidare nervingas, visa laika verke, tada ejau prasyti, kad kaip nors tyliau, nes toks maziukas namie, matyt supratingi zmones yra, tai dare viska be masinu pagalbos,tikrai buvo tyliau. Na o dabar jau kiti kaimynai, lygiai tas pats, tik paguldau vaika tuoj pat arba kala, arba grezti pradeda, arba muzika taaaip paleidzia..na zodziu..tokie kaimynai skatina per galva perlipti, bet savo nama nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 04 07, 23:01)
nieko nepadarysi,kad kaimynai greze schmoll.gif tai neisvengiama schmoll.gif  o seip galiu patarti is patirties,kad geriau vaikui prie triuksmo uzmigti negu prie mirtinos tylos.Nes nuo , bet kokio tai garso vaikas kruptelna,pabunda

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
sunu uzmigdydavau ramiam rajone balkone, tai kokia masina ar mocaspro sali tik pravaziuoja ir vaikas soka klykdamas doh.gif doh.gif ir ka ... uzdraust masinoms vaziuot pro sali doh.gif
Atsakyti
Manau kai kaimynai kala grezia diena tai visiskai normalu, gal reikia eit ir klaust visu kaimynu - ar neskauda galvo, ar nemiega vaikas ir t.t.? Ar nedaryt remonto?
O ir nereikia ant pirstu galu vaiksciot kai vaikas miega, bus blogiau jam. Mano tevai taip dare, rezultatas - negaliu miegot net kai girdziu kad kazkas kalba doh.gif O vyras augo didelej seimoj, kur visada kazkas triuksmavo, uztat miega kaip uzmustas, negirdi nei vaikas verkia, nei kai suo loja. Taigi prie vaiko gyvenam normaliu ritmu - ir siurbli ijungiam, ir tv, ir kepsnius musam lotuliukas.gif ir kaimynai dabar remonta darosi, sienas griauna. Ir ka - kai nori miegoti miega thumbup.gif
Atsakyti
O aš sykį ėjau pas kaimynus. Vaikas miegojo, jie ėmė gręžti. Gražiai paprašiau ir jie valandai ėmėsi kitų darbų.
Atsakyti
Geras pasakymas, RAMUS KAIMYNAI, - DIEVO DOVANA. As irgi gyvenu daugebutį, ir kaimynai pirmam aukste taip vakare telika pasigarsina, kad iki 1 nakties neina uzmigti... schmoll.gif jau taip nusibodo, kad vaje vaje sakiau, kad patylintu, bet kaip nuo zasies vanduo.... verysad.gif
Atsakyti
vaikas neturi būti lepus garsams reikia pratinti vaiką ir ne tyloje mirtinoje miegot...
Atsakyti
Amzina problema.. biggrin.gif prisimenu kai mes daremes nedideli remonta tai atbego su prikaistais * Kur jusu sazine ir geda?! zinot gi kad pas mane vaikai, jiems dabar pats miegas! Jus privalejot manes atsiklaust pries triuksmaudami.. ir t.t(ir cia 5val vakaro). dabar pas mane maziukai, o is jos buto pastoviai girdisi kalimai griezimai nesvarbu kokoi paros metu.. viena karta neiskentejau ir nuejau .. atsakymas - Nepatinka kraustykis i nuosava nama! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taigi sedziu ir svajoju dabar apie toki. Kaip dar mano mama gyvenanti sode sako * Niekas bent jau virs galvos nes*ka * biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 10 birželio 2011 - 14:06