QUOTE(Meka Pinavija @ 2007 12 11, 12:13)
Mes gyvename pirmame aukšte

O kaip aš buvau maža, mes gyvenome trečiame aukšte ir močiutė man niekada neleisdavo bėdioti ir šokinėti namuose, visada sakydavo kad po mumis gyvena žmonės ir jeigu noriu bėgioti, bėgiočiau lauke. Taigi viskas priklauso nuo tėvų kultūros
oi daba va prajuokinote... mes gyvename 3 ir zinot ka dukra (tada buvo 4m) begiojo is kambario i kambari- atleke akis isdegusi kaimyne is 4 auksto - matoto jai trugdo televizoriu ziuret... as zaktelejau- specialiai nuejau i 2 auksta kaimynu paklausiau ar trukdo- tai man pasake- nu laksto tegu laksto 8 vakaro uztat absoliuti tyla
del grezimo blokiniame name girdesis nors gres kitame namo gale- ne kaimynai. ypac kai langus keicia as vis mislydavau kad kaimynai remontuojasi jau pasiutau net kol viena karta savo akimis nepamazciau kad reoontuoja kitame namo gale nei mes gyvename... bet per blokus aidi taip tarytum virs galvos tik sone greztu

pas mus buvo vasara kad vos ne kas 4 dienas kazkas pusdieni grezioja- o pasirodo slykstus bet sutapimas tai kas langus keitesi (1 dienos darbas savo laiptine persepjo bet kencia visas namas) kas balkona stiklinosi, kas siaip skylute bet mislijau stogas nuleks ypac kai mazi vaikai- nors maniskiai nekreipdavo demesio cia labiau man bedos
P.S
o del tevu kulturos- labai "prisikulturinsi" kai vaikai menesi sedi ant karantino??? pvz stomatitas- nei sen nei atgal sedi namie jau kaip ir po ligos- sveiki lakstyt norisi bet i lauka neleidzia daktarai- o vaikai ne mesiniai visciukai kad lakstyt neleisi- tegul tik laksto o tai paskui su auklejimu kad negalima begioti nejudrius kamuoliukus uzauginsim. darzelyje nelakstyk- lauke nelakstyk arti masinos namie nelakstyk- paskui stebimes kad vaikai tik soniukus auginasi... maniske va pasikeitus aukletojai nebelaksto- nieko gero ziuriu tik slaunytes zandukai nukaro- ir kiti vaikai grupeje tik pastambejo... tevai jau net pastebi- o pasirodo lauke ir grupeje lakstyt uzdraude jie tik sedi ir uzduoteles sprendzia..
P.S O ta kaimyne is virsaus kuri skustis atleke dabar turi anuka- kuris mums virs galvu laksto- man netrukdo

(labiausiai uzkliuvo kad vaikai laksto ne virs galvu o trukdo... dabar kiek zinau is viso 5 aukste gyvena moteris nestabili siek tiek su vaiku nezinau ka jie diena veikia bet naktimis vaikas taburete tranko grindis- ir... netrukdo...

paprasciausiai yra zmoniu kurie mato kad normalus zmones gyvena ir kabinejasi- o jei tik kokie asocialai jiems viskas tinka...