Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas eina miegot - kaimynai ima gręžti

Kai musiskiui buvo keli menesiai, turejom ir mes tokius kaimynus virs galvos.. Tas butas kas keli menesiai budavo ar isnuomojamas ar parduodamas, bet vis kiti zmones ten gyveno.. Ir nuolatinis grezimas bei kalimas.. doh.gif Tai vaikas net krupciot buvo pradejs .. Aciu Dievui, issikraustem is ten.. Nes tokiems ne ka ir paaiskinsi - juk diena kas ka nori tas ta ir gali daryt savo bute doh.gif
Atsakyti
Kalbant apie remontus, tai baisus reikalas unsure.gif Kai mano suniukui buvo apie 6 men. virs musu dare kapitalini remonta t.y. su sienu griovimu, galvojau ir as, ir mazius isblusim.Na as neisbludau thumbup.gif bet maziukui buvo pakeneke, naktimis pradedavo klykti, piktas nuolatos buvo, nepatenkintas verysad.gif Kreipemes i nuerologe, tai puse metu teko gert raminamuosius lasiukus verysad.gif Dabar jie patys pakliuvo i ta situacija- turi leliuka o jiems salia remonta daro- girdziu kaip vaikiuks verkia, gaila jo, ko nepasakyciau apie tevelius, na gal as ir bjauriai kalbu, bet jie manes negirdejau kai prasydavau bent pietu miegeli tylesniu darbeliu imtusi... tongue.gif
Atsakyti
Paskaičiau temos pavadinimą ir net nusijuokiau, nes ir mums labai dažnai taip būna doh.gif
Šiaip jei dukros būna įmigę, tai ir tie gręžimai, remontai ar kitoks triukšmas jų neprižadna, bet jei dar tik migdai, tai neįmanoma. Tik gerai, kad ne kasdien taip pasitaiko
Atsakyti
Mes ir turėjom tokius kaimynus, na bet čia tikriausiai tokia gyvenimo taisyklė yra biggrin.gif
Net jau ne kartą sakiau eisiu, jau pačiai per ausis eidavo, o ten gręždavo tol, kol vaikai mano neišaugo iš kūdikinio amžiaus doh.gif Ir ką ten gręžt tiek laiko? Siena su skylėm pas juos ar kas ten? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Krakatūzas @ 2008 12 11, 22:06)
Mes ir turėjom tokius kaimynus, na bet čia tikriausiai tokia gyvenimo taisyklė yra biggrin.gif
Net jau ne kartą sakiau eisiu, jau pačiai per ausis eidavo, o ten gręždavo tol, kol vaikai mano neišaugo iš kūdikinio amžiaus doh.gif Ir ką ten gręžt tiek laiko? Siena su skylėm pas juos ar kas ten? schmoll.gif

pas mus analogiška situacija, doh.gif kaip aš sakau - po vieną skylę per dieną gręžia ištisus metus blink.gif mano mažis tai labai jautriai reaguoja, vieną sykį tai net teko kuo skubiau iš namų išeiti, mažasis miegojo, kaimynai pradėjo gręžt, vaikas pabudo, išsigandęs ir kai pradėjo klykti, nuraminti negalėjau verysad.gif tai kai išėjom į lauką šiaip ne taip nurimo doh.gif
Atsakyti
suprantu ir uzjauciu mamytes, pries metus turejom tokia problema. Kaimynai ne tai kad greztuku gredavo, o kazkokiu didesniu daiktu, kur sienas tikriausiai dauzo ar panasiai. vaika prizadintas is miegu sokdavo su didziausiu siaubu akyse, visas drebedamas, kabindavosi ant manes,ir prasydavo eiti kur nors. Po keliu tokiu pabudimu pusmeti bijodavo bet kokio krepstelejimo daugiabutyje, tik isgirsdavo koki bilst, viska meta ir bega pas mane ant keliu. doh.gif

Ejau pas kaimynus kalbetis, klausiau gal galima kazkaip numatyti kada jie ten dauzysis ir istaikyti keliu valandu pertraukele miegui. Tai kol pas juos vyko remontai , keliaudavom po lauka, o meigoti jau buvom susitare ramiai. Nors kartais pamirsdavo ir baladodavosi kaip jiems iseidavo. Zmones kai neturi mazu vaiku tai nelabai sureiksmina tokius dalykus. Vistiek esu dekinga jieks, kad stengesi ir suprato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 12, 00:38)
suprantu ir uzjauciu  mamytes,  pries metus turejom tokia problema. Kaimynai ne tai kad greztuku gredavo, o kazkokiu didesniu daiktu, kur sienas tikriausiai dauzo ar panasiai. vaika prizadintas is miegu sokdavo su didziausiu siaubu akyse, visas drebedamas, kabindavosi ant manes,ir prasydavo eiti kur nors. Po keliu tokiu pabudimu pusmeti bijodavo bet kokio krepstelejimo daugiabutyje, tik isgirsdavo koki bilst, viska meta ir bega pas mane ant keliu.  doh.gif

Ejau pas kaimynus kalbetis, klausiau gal galima kazkaip numatyti kada jie ten dauzysis ir istaikyti keliu valandu pertraukele miegui. Tai kol pas  juos vyko remontai , keliaudavom po lauka, o meigoti jau buvom susitare ramiai. Nors kartais pamirsdavo ir baladodavosi kaip jiems iseidavo. Zmones kai neturi mazu vaiku tai nelabai sureiksmina tokius dalykus. Vistiek esu dekinga jieks, kad stengesi ir suprato  smile.gif

Nu jo ciqa labai graziai isspresta problema
Atsakyti
ir mums teko tai iskenteti...ejau kalbeti,bet kaimynai neblogi suprato biggrin.gif
Atsakyti
Kiek žinau, daabr gręžti galima tik iki 18 val, tai gal tokiu metu vaikučiai dar nemigdomi nakčiai. O nuo dieninio gręžimo gelbėtis nebent einant į lauką. Man neteko susidurti su gręžimu ir triukšmu dėl kaimynų remontų, bet puikiai suprantu kam tai teko patirti. console.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tokius kaimynus -remontininkus. Tik man atrodo, akd neremontai ten vyksta, o kažkoks namudinis cechelis dirba. Visą dieną gręžia, pjausto. dabar kai rašau kažką kala. doh.gif
Nežinau kaip juos apramint.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 01 07, 14:59)
Turiu ir aš tokius kaimynus -remontininkus. Tik man atrodo, akd neremontai ten vyksta, o kažkoks namudinis cechelis dirba. Visą dieną gręžia, pjausto. dabar kai rašau kažką kala.  doh.gif 
Nežinau kaip juos apramint.

ir mes turim tokiu baisiu kaimynu doh.gif bandziau eiti sneketis tai net duru nedaro schmoll.gif
geriausia, kai ryte pries 8h pradejo duris istatineti, baisu triuksma kele, tuo tarpu su kudykeliu buvom tik is ligonines grize doh.gif vyras buvo isejes aiskintis doh.gif zinokit bergzdzias reikalas, pareiske, kad nuo 8 galim daryt ka norim doh.gif siaubas schmoll.gif neidomu yra mazu vaiku ar nera schmoll.gif sugyvuleje tie zmones visai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irise: 07 sausio 2009 - 13:42
na, o musiskiai kaimynai hobi toki turi - remontuoti. karts nuo karto pagrezia, pabeldzia, patriusmauja. be tvarkos ir be sistemos. ir taip jau 2 metus. tai kartais visai ilgi tarpai buna, o vat vakar ir vel - tik nueijom pogulio miegoti- grezti pradejo. mane tai nervina labai, bet mano mergyte uzmigo ir ramiai ismiegojo skirta jai laika nepaisydama to bildesio. tai bent tiek gerai. nes masciau jei jau krupcioti prades, su vaiku ant ranku eisiu santykiu aiskintis...
blush2.gif
Atsakyti