Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti reiškiniai: nei miegi, nei nemiegi...

Jezau kiek baisybių prisiskaičiau blink.gif O aš dar maniau, kad man čia taip baisiai buvo, pasirodo va dar kaip būna blink.gif Gerai, kad man vieną kartą nutiko ta keistenybė, daugiau nebesikartojo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.Perskaičiau čia keletą puslapių,ir tik dabar,po daugelio metų supratau,kad ne man vienai tokie keisti sapnai-nesapnai buvo.Paskutinis toks buvo prieš 10 metų,bendrabutyje,buvau pas savo draugą kambaryje(dabar jis mano vyras biggrin.gif ),ir lyg pradėjau snūduriuoti,bet viską girdžiu,kaip mano MB pritildo teliką,kaip atsistoja ir nueina WC,tuo momentu mane tarsi suparalyžuoja,girdžiu kažkokį šnabždesį nemalonų į ausį,tarsi kažkas smaugtų už gerklės,stengiuosi rėkti,iš kažkelinto karto pavyksta,iš tikrųjų surėkiu,atbėga MB,taip ir prasėdim pusę nakties abu be miego.Netrukus ištekėjau,ir visos šitos nesamonės baigėsi.Šitas košmaras man prasidėjo kokių 17 m,pasikartojo išviso keturis kartus,dukart namie,vieną kart,kai buvau užsienyje blink.gif ,ir vieną kart bendrabutyje smile.gif Dabar jau daug metų ramu. smile.gif
Atsakyti
Va per jonines man keistas reiskinys buvo.Miegojom pas vyro sesers seima,ir ryte pabudau.Pagalvojau kad reiktu paziuret kiek valandu,bet aptingus dar buvau-tiek to.Vyras salia kietai miegojo,kitoj lovoj vaikai.Staiga i desines kojos blauzda kazkas virs antklodes pabelde man. blink.gif Tris kartus.Vyras nejudejo isvis.Pasokau,dairiaus ir nieko nepamaciau.As nemiegojau tada.Ten pas juos tam name ramu,be to visi ten skeptikai.Pasisaipe kad gal meslungis man buvo.Koks gi meslungis beldzia i koja doh.gif biggrin.gif As asalus buvau.Be to virs antklodes i koja pabelde,o ne i oda.Tai va kaip. ax.gif Gryzom namo,o pries piet kaimynas numire pats artimiausias.Ryte jis nemires dar buvo,sakau gal zinia negera cia taip atejo. g.gif Betgi kitas rajonas ten visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2008 01 26, 18:17)
Kartais mes beuzmigdami staigiai kruptelime.Tai reiskia kad vos pradejus kilt astraliniam kunui-issigastame.Staigiai gryztam atgal.Staigus kritimas buna ir kruptelime.

Aš kiek kitokį variantą žinau.Tiesiog po sunkios dienos atsipalaiduoja raumenys 4u.gif

QUOTE(faustina @ 2008 07 23, 13:25)
.Staiga i desines kojos blauzda kazkas virs antklodes pabelde man. blink.gif Tris kartus.Gryzom namo,o pries piet kaimynas numire pats artimiausias.Ryte jis nemires dar buvo,sakau gal zinia negera cia taip atejo. g.gif Betgi kitas rajonas ten visai g.gif

Kažkurioj temoj buvo šnekėta apie mirties ženklą - beldimą tris kartus.Jau seneliai girdėdavo beldžiant į duris,langą,lubas ir t.t Ir tai visada pasitvirtindavo unsure.gif

Įdomu buvo paskaityti jūsų savijautas,man tokių sapnų/nesapnų neteko patirti arba tiesiog jų nesureikšminau ir greitai pamiršau 4u.gif
Atsakyti
O mano tas miegojimas- nemiegojimas irgi gana keistas.Paskutiniu metu, gal koks pusmetis ar daugiau naktimis jaučiu viską, kas aplink vyksta, bet miegodama...Girdžiu, kas vyksta už sienos, lauke, net kitame kambaryje, kur vaikas miega...Bet kažkur savyje suvokiu, kad miegu...Net, kai sapnuoju košmarą, pačioj jo baisiausioj vietoj atsiranda mintis - "Čia tik sapnas"...Ir tuomet prabundu... g.gif Nejaukus jausmas...
Atsakyti
o tu pabandyk neprabusti- bus dar idomiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 07 30, 15:28)
o tu pabandyk neprabusti- bus dar idomiau wink.gif

Oj kiek kartų išbandyta. esu mėginusi ir neprabusti ir prabusti kai noriu. Atsimenu sapnuoju kažkada ir galvoju, kaip faina čia sapne, kad dar biški neprabusti, ir kaip tik su ta mintimi prabudau. o kažkada kai vaikas dar buvau, sapnavau kad labai skanius saldainisu valgau, na ir liko paskutinis mano pirštuose, galvoju reikia prabusti, gal dar vis jį turėsiu pirštuuose, kaip būtų skanu realybėje suvalgyti, ir iš visų jėgų bandau prabusti, susikaupiu, prabundu ir laikau pirštus lygiai taip pat kaip ir sapne, tik tarp jų saldainio nėra smile.gif

O sapnuose kartais suvokiu, kad sapnuoju, kartais net sapno eigą koreguot pavyksta, bet labai labai retai.

O su ta būsena nei miegi nei nemiegi tai labai nemalonu būna...
Atsakyti
kodel nemalonu? tai viena is miego faziu, kuria netreniruotas zmogus pereina labai greitai ir nepajaucia.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 07 30, 16:05)
kodel nemalonu? tai viena is miego faziu, kuria netreniruotas zmogus pereina labai greitai ir nepajaucia.

Jeigu tai trunka labai trumpai, tai yra įprasta ir to nejauti, bet tai juk būna kad tai trunka minutę, dvi. O kai pirmą kartą tą pajunti būna labai baisu, nes protas jau pabudęs, reaguoja į aplinka, o kūnas dar miega. Ir jautiesi įkaitu, norėdamas pabusti, pradėti judėti, ir supranti, kad kūnas tavęs tai neklauso, negali judinti nei kojų, nei rankų, nei pats judėti. va tai ir yra nemalonu...
Atsakyti
Man irgi ne karta tokie sapnai yra buve unsure.gif Siaubas kaip nesmagu.
Paskutini karta gal pries gerus metus taip buvo. Viena nakti paemiau pas save i lova savo 4men leliuka pamaitinti. Atsiguliau ir staiga matau kad visas kambarys pradeda suktis,sirdis atrodo per gerkle lenda, o as net pirsto negaliu pajudinti tik kvepuoju labai greitai ir giliai. Tuomet pradejo ir ausyse spengti tiesiog nepakenciamai ir staiga viskas baigesi. Turbut normaliai uzmigau ir nubudau kai suknirksejo salia manes nubudes vaikas unsure.gif Tas pats pasikartojo ir po keliu naktu doh.gif Atsibusdavau kaip sumusta blink.gif
Siuo metu kolkas ramu.
Atsakyti
Man kartą irgi teko patirti tą baisumą. Buvome pas mano MB tetą. Tai buvo kažkur prieš metus. Atsigulėm miegoti antrame aukšte. Užmigau ir girdžiu kažkas sunkiais žingsniais lipa pas mus.... Bandau keltis negliu tik girdžiu, kaip žingsniai garsėja ir artėja. Aš rėkt, o prarėkt negaliu, tada matyt šiaip ne taip prasiveržė riksmas, nes Mb puolė mane judinhti . Kaip aš džiaugiausi pabudus smile.gif bet tas kartojosi man gal 5 kartus tą naktį.
Daugiau nebemiegu aš pas juos schmoll.gif Šiaip aš manau, kad gal ir vaidenasi pas juos, nes senais laikais tas namas buvo tikra landynė. Gal ten ir mirusiu kokių yra. na net nežinau, kaip čia suprasti tokį reiškinį.
Atsakyti
Papasakosiu as savo idomybes.Tai prasidejo,kai pastojau.Budavo guliu diena ir tai miegu -nemiegu,kai pajausdavau,kad uzplusdavo toks keistas jausmas.Tada,negaledavau pajudint,nei kojos,nei rankos,nors viska aplink girdedavau.Stengdavaus atmerkt akis,bet vos vos tai pavykdavo ir vel uzmerkdavau.Bet tai ilgai netrukdavo.Po keliu tokiu kartu,as isidrasindavau ir atsipalaidavus per tokius "miegus"guledavau ir nestistengdavau,nei pajudet,nei merktis.Ir lyg jausdavau,kad per galva iseinu ir per kojas sugryztu.Na padarau toki rateli ir tada as laisvai galedavau atsimerkti.Ir man labai patiko,toks labai malonus jausmas budavo,toks lengvumas.
Na,o karta,tai buvo man ne is maloniuju unsure.gif .Gulejau pagimdzius dukryte gimdymo namuos trecioj nakty.As atsiguliau miegui,uzsimerkiau ir man akyse mokyklos lenta ir gryn kreidos garsas per ta lenta man raso mano gyvenamos vietos adresa.Ir is kazkur artejantis monotoniskas garsas.Jauciu,kaip pradeda tirpt mano galunes.As tada iskart atsimerkiu ir atsisedu.Tirpimas nueina.Bet per daug buvau pavargus buvau,kad vaiksciociau is kampo kampan,tai vel atsiguliau.Tik uzsimerkiau ir nebespejau,nei atsimerkt,nei pajudet,kaip staigiai visa nutirpau,o tas monotoniskas garsas garsyn ir jauciau,kad visa kaip gulejau kylu i virsu.Tada jau atsimerkau,maciau,kap mane kas tai nestu i palatos viduri ir taip kabu.Maciau lempas,jau girdejau,kad motina salimais vaika pasiguldzius maitina.Jezau,kaip isigandau.Galvojau,kad nebesugrazins manes atgal.Pradejau ir mintyse melstis,kai pajauciau,kad leidziuos zemyn i save,tada atsimerkaiu.Jau akys mano buvo paklaikusios,kad palatoje gulejusi moteris,paziurejo i mane labai susirupinusi.Iskart susuko man vidurius.Is tuliko neislindau valanda. doh.gif Bet kas keisciausia,as saves beveik nejauciau.Vaiksciojau vos jausdama kojas.Buvau labai susikaupusi,nes zinojau,kad kiek,bus graziau,kai kolidoriuj atsiskirsiu.Nes jauciausi dar aptirpusi.Galvojau eit pas daktare,bet pamaniau,kad paguldys i beprotnami doh.gif .Na,siaip ne taip bebludydama po ligonine,gryzau i palata ir ilgai sukaupusi save sedejau,kol viskas dingo.Tada jau kai uzmigau,miegojau kaip uzmusta.
Na,o antra karta baisiai buvo.Guliu namie,vakaras,vyras pasonej.Ir vel pajauciau lygiai ta pati kaip po gimdymo.Supratau,kad tai vel ne is tu variantu,kur malonu.Vel nutirpimas,vel garsas,vel nieko negaliu pajudint.Bet tada supratau,kad as kvepuoju.Tai taip giliai ikvepdavau ir su iskvepimu isrekdavau vyro varda.Norejau,kad jis mane isbudintu.Bet taip besvoksdama pati is tos stadijos isejau.Atsisukus i vyra tada ji pazadinau ir pabariau,kal manes neprikele hihihi.gif .Nu cia buvo paskutinis toks variantas baisus.Viskas dingo,kai is ti issikrausciau.
O daba jau retai blush2.gif .Supratau,kad pati kai noriu,tai reik save pagaut,toje vietoje,tarp snaudimo ir miego. ax.gif
Va ir pripleskinau doh.gif .Mat apsidziaugiau, supratus,kad man cia taip ne vienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 04 rugpjūčio 2008 - 15:18