Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti reiškiniai: nei miegi, nei nemiegi...

oho perskaiciau visas jusu istorijas, tai ir pati issigandau, man tokiu baisiu nepasitaike ax.gif
pasitaiko tokie sapnai daznai, as tiesiog tai vadinu kiauru miegu.
pvz dazniausiai buna, kad uzmiegu, o paskui girdziu, kaip sunaus kambario durys atsidaro, nueina i wc ir grizta, kaip kate nuverte kazka, kaip mazasis nuniurzgejo lovytei atsisedo ir nugriuvo i kita puse miegoti, noriu ji pataisyti, bet negaliu pajudeti, kadangi zinau kad nepavyks pajudeti guliu ramiai toliau, kazka galvoju, nors suvokiu kad sapnuoju. bet jei mazasis sunus pradeda verkti prisisapnaves, as didysis sunus girdziu kad eina i musu kambari, tai iskart prabundu, nes tokia busena, lyg gulineji, kazka galvoji ir taip staigiai reikia pabusti, nes kazkas nutiko, tai akys ir atsimerkia ir kunas valdomas tampa doh.gif
visada galvojau, kad pas mane nemiga nes juk as nemiegu, viska girdziu, bet kai mociute pradejo skustis jog kelias paras visiskai nemiegojo, tai galvoju ar tik nebus toks pat variantas, tai atsitiktinai nuvaziavus radau ja miegancia diena, priejau bandziau snekinti, jinai nejudejo kvepavo tolygiai kaip miegantis zmogus, po kiek laiko pabudo, ir kai pasakiau kad vistik miegojo, ji sako ne nemiegojau, tik uzsimerkus gulejau lotuliukas.gif tai va ir as taip jauciuosi, lyg uzsimerkusi guleciau, bet viska ka girdziu tikrai buna ivyke, tai ne sapnas, pvz zvakide numete nuo stalo kate, vyras klausia ryte kas numete, sakau kate ir t.t.
tik turbut baisiausias ka pamenu, tai kaip nakti is virsaus i save ziurejau, tiksliau i mieganti savo kuna blink.gif baisu buvo ziureti nes suvoki kad cia as, kaip rankas susidejusi po galva, kokia atsipalaidavusi ir t.t. issigandau tos busenos, todel kazkaip grizau i lova uzsimerkiau ir toliau tik klausiausi,ir toliau gulejau uzsimerkus biggrin.gif ir nu to karto tik klausausi kas aplink vyksta nebeskraidau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 02 22, 23:20)
Sveikutes, man tas miego paralyzius buvo kokius 4 kartus. Paskutinis ryskiausias: draugas buvo isvaziaves, likau nakciai viena namie, atsiguliau miego, uzsnudau...ir girdziu kaip apacioj trinkteli durys ir kazkas lipa laiptais. Mintyse pagalvojau kad MB negali buti, nes uz 300 kilomentru...paskui stebiu kaip is leto atsiveria durys, o ten - tamsa. Paskui tyliai tyliai islenda mano draugas, pasideda i kampa striuke, daiktus, prieina prie manes ir glosto. Tuo momentu suvokiu kad mano kunas paralizuotas, lupos nejuda, kojos nejuda o sirdis dauzosi kaip isprotejus. Mintyse rekiu jam ,,purtyk mane smarkiai, prasau!!!'', bet jis tuo momentu isnyko. Likau tik as ir mano kunas. Sugalvojau, kad turbut vienintelis imanomas budas pabusti butu greitai ir smarkiai kvepuoti (tai vienintelis dalykas ka galjau reguliuoti). Nuo kvepavimo ir pabudau. Viena, slapia ir drebanti.

Šiuo atveju manau, kad tai tavo draugo astralinis kūnas buvo pas tave atėjęs. Tiesiog tu jo ilgėjaisi ir jis tavęs ilgėjosi, gal dar prieš miegą viens apie kitą galvojote, tai tokiu būdu ir susitikote.
Atsakyti
Man taip buvo 1 kata zinau kita diena turejo buti egzas, na o aisku isvakaro ismokau ne viska uzsistaciau zadintuva 5 val. su ta mintim, kad astikelias anksciau pasimokysiu 2 likusias temas jas pries miega susideliojau ant stalo, kad atsikelus nereiktu knistis ir ieskoti, nuejau miegot. Lyg ir uzmigau, tada toks jausmas lyg zadintuvas skambejo kad atrodo atsimerkiau ir iskarta stoviu salia lovos, sau nuejau ligi stalo, pradejau skaityti perskaiciau viska keleta kartu ir staga eme zadintuvas skambeti intuityviai bandziau atsisukti, bet tada toks jausmas lyg kazkas butu timtelejas uz pakarpos ir atsiduriau lovoje vel o ranka jau sieke zadintuvo, kazkaip pagalvojau, kad net sapnuose mokytis pradejau. Aisku pulsas buvo pagreitejas taciau nusijuokiau ir sedau prie mokslu. Pradejau skaityti ir labai nustebau, nes tai ka skaiciau sapne buvo vienas ir tas pats. Na tai ispradziu sukele nemalonu pojuti ir kazkokia baime, taciau kita vertus buvau pasiruosias egzaminui ir jauciausi pailsejas. Dabar dar kartais padedu ant stalo kokia nors knyga su bet kuriuo puslapiu atverstu kad jei tai vel nutiktu zinociau, taciau daugiau tai nebepasikartojo. smile.gif
O seip teko skaityti apie tokia busena ir astralines keliones, buna tokiu zmoniu, kurie vos uzmige sugeba pereiti i sia busena ir nukeliauti i svecia sali, kuriose nera buve, o atsibude pasakyti, kur buvo ir ka konkreciai mete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeepsorroW: 01 kovo 2008 - 17:29
O, taip labai norėčiau išmokti taip keliauti..
Atsakyti
Sveikutės, šiadien per pietus nuėjau pamiegoti matyt prieš lietų suėmė snauda. Dienos metu neužmiegu kietai, o tik kaip kuri čia sakė kiauru miegu , tik girdžiu nei moteriškas nei vyriškas balsas ,, tave nužudys,, Šokau iš lovos kambaryje nieko nėra, o širdis kulnyse dreba. Pagalvojau gerai kad diena.

Čia gal bus ne į temą ,nes jau buvau atsibudusi, tiesiog prisiminiau. Buvo gražus nutikimas: pernai vasarą ryte saulė apšvietusi beveik visą kambarį o aš grožiuosi pastatyta gėle ant grindų . prie jos saules apšviesti matosi du pūkeliai, kaip nuo kiaulpieniu ir jie pradeda suktis mažu sukūriuku, man taip gražu. Išlipu iš lovos ir ištiesiu delna , tie du pūkeliai sukdamiesi priartėja ir nusileidžia ant delno. Pamaniau gal tai skersvėjis, bet orlaidės ir durys buvo uždarytos, taip ir likau nesupratusi.
Atsakyti
QUOTE(straus @ 2008 03 03, 18:24)
Čia gal bus ne į temą ,nes jau buvau atsibudusi, tiesiog prisiminiau. Buvo gražus nutikimas: pernai vasarą ryte saulė apšvietusi beveik visą kambarį o aš grožiuosi pastatyta gėle ant grindų . prie jos saules apšviesti matosi du pūkeliai, kaip nuo kiaulpieniu ir jie pradeda suktis mažu sukūriuku, man taip gražu. Išlipu iš lovos ir ištiesiu delna , tie du pūkeliai sukdamiesi priartėja ir nusileidžia ant delno.  Pamaniau gal tai skersvėjis, bet orlaidės ir durys buvo uždarytos, taip ir likau nesupratusi.

Kambary irgi būna oro srovių, kitaip radiatoriai po langais jokios naudos neduotų, konvekcija vyksta. Pūkeliams nedaug reikia.
Buvo linksmiau, kai ėjau naktį namo pro autobuso galinę stotelę, prie kurios stovi biotualetas ir jo durys su trenksmu atsidarė, vėjo nebuvo, o iš to tualeto nieks ir neišėjo. Durys tiesiog su nemaža jėga atsidarė. biggrin.gif

Man tai buvo kelis kartus keisti nuotykiai.
1) Gulėjau ant sofos kojas užkėlus ant atlošo, atseit TV žiūrėjau, bet užsnūdau, gerai atsimenu, koks mano matymo laukas buvo prieš užmiegant, užsnūdau... Tada pradedu tartum vibruot, kratytis, matau tai, ką turėčiau matyt tokioj pozoj, bet negaliu pajudėt, tik purtausi, pabudau. Pasižiūriu į tėtį - tas nieko nepastebėjęs, na, būtų pamatęs, jei purtyčiausi, vadinasi, taip tik sapnavosi, bet žiauriai tikroviškai. Ir dar tokia panika.
2) Kitą kartą tie patys pojūčiai aplankė vidury nakties miegant savo lovoj, tartum mačiau kambary tamsoj, purtausi, bet nepabundu.
3) Buvau užsnūdus prie knygos ir saldainių pakelio. Miegu miegu, tada atrodo, kad keliuosi iš lovos pasiremdama rankom, bet niekaip nepavyksta, šiaip ne taip pasikeliu, vėl "užmiegu", vėl bandau keltis, trečią kartą jau pusiau iškritau iš lovos ir toliau nebegalėjau pajudėt. Galiausiai pabundu ir suprantu, kad net nebandžiau KELTIS.

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 11 kovo 2008 - 00:02
ojej kaip baisiai cia pripasakojot doh.gif man irgi panasiu atsitikimu yra buve.... doh.gif 7 klaseje atsikeliau labai anksti, mama lieope dar paguleti...priguliau ir kazkaip tokia keista busena apeme unsure.gif matau kaip pukuotas padarelis laipioja per mane, poto tik jauciau, nes net pajudeti negalejau, tada pajauciau kaip kylu, guliu horizontalioje padetyje, matau savo mieganti broli ir taip bijau...... verysad.gif tada staiga kritau atgal...baisiausia kad su sirdimi pasidare labai blogai, o visas tas dalykas truko vos kelias minutes blink.gif atsikelus paziurejau kad brolis net miega ta pacia poza kokia ji stebejau is virsaus....

o tuos balsus, kai ko klausineja daznai nestuke.gif girdedavau...syki susipykau su MB ir neileidau i miegamaji blush2.gif tada guledama ramiai pradejau girdeti kaip kazkas rakineja duris, tada atidaro spinta(jo durys baisiai girgzda)knaisiojas po maisus, gariai trinkteli, nutraukia nuo manes antklode ir paklausia kodel jo neileidi...baisiausia kad pirma mintis buvo jog tai MB senelis mires pries 5 metus, nezianu kazkaip taip pasirode....daznai tame bute aplanko tokie ivykiai, neseniai leidau MB issmiegoti kitame kambaryje ir girdejau kad apie 2 valanda kazkas braizesi aplink duris maniau MB, o ryte pats paklause: ko vaiksciojai aplink duris????kita nakti vel tas pats, bet tai jau miego stadijoje, girdziu kaip kazkas gretimam kambary lyg smeli piltu ir kad pradejo strakineti per grindis, o tai bijojau kad vaikas nakti pabus valgyti, nes nualpus buciau, jei butu reikeje eiti per ta kambary...zodziu maniau kad tik man taip buna doh.gif
Atsakyti
OBE - out of body expierence
Kuriems įdomu ką patyrė. t.y.: kaip buvo pasakyta kratymasis biggrin.gif , savęs matytmas, keliavimas ir t..t...
suveskit i google ir bus pilna info smile.gif
Atsakyti
tai mane paralyzius ir haliunai lanko nuo mazu dienu, pora syk menesi, ar as sveika?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzlute @ 2008 06 08, 00:47)
tai mane paralyzius ir haliunai lanko nuo mazu dienu, pora syk menesi, ar as sveika?? unsure.gif

Ar tu sveika, mes pasakyt negalim biggrin.gif tai sprendžia gydytojai
Atsakyti
kokia laime, kad ne viena as ta beprotybe patyriau, bo galvojau, kad kazkas uzgrobti jau bando biggrin.gif
tik man nutiko tik karta ir dienos pokaicio metu. mama uzsnudo vienam kambary, as kitam. ir tas pats daugumos aprasytas jausmas, jauti, matai daigtus aplinkui, zinai , suvoki aplinka, bet baisiausia, kai uz nugaros atsirado kazkokia raudona pasvaiste, lyg gaisras, lyg ugnis ir viskas vyksta man uz nugaros, o as negaliu pasijudinti, zinau, kad mama guli kambary, bandau rekt, bet nieko nesigauna . brrrr...
tik rimtai smagiau pasidare suzinojus, kad ne man vienai taip atsitiko..
Papildyta:
QUOTE(barsukele @ 2007 12 15, 22:38)
Kaip tik dabar skaitau Kastanedą, ten panašių gabalų prirašyta, bet visada lydi skepsis, galvoju, kad fantazuoja, mus mausto, na, toks įtarimas sukirba g.gif .Bet kai čia, forume, paprastos mamos apie voveris-žiurkes parašo, na, negaliu netikėti. Taip ir noris parašyti - tu spąstus prie tos sofos pasidėk, ar ką?..

nuluzau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie OBE žinau jau. Gaila, nebesikartoja.
Atsakyti