QUOTE(Paūdrė @ 2013 03 12, 17:42)
1.Kaip susitarėt su butų savininkais pas kuriuos reikėjo visą tuliką išversti?
2.Kai rudenį vaikščiojau su termovizorium po butus, dariau radiatorių inventorizaciją, didžiausi nuostoliai per stogą. Jei pirmo aukšto grindys dar buvo 17 laipsnių, tai stogas vienam bute tik 15. Gali įsivaizduoti kiek šilumos lauk eina. Plius dar šalčio slenksčiai.
3.O kaip paaiškinsi žmonėms, kad jie turi už kaimynus mokėti, jei bus individuali apskaita. Dabar yra įvertinta, kad kaimynus šildai, o kai šildysis kas kiek nori, kampiniai mokės daugiausiai. Aš tik pagal galingumą sutvarkiau kad mokam ir tai jau kipišas verda su tais, kurie prisikabinę galingiausius. Kaip užtikrinsi vienodas sąlygas?
4. Man judesio davikliai nepasitvirtino, mokam daugiau. Ką Jūs darėt?
5.Ir aš tos nuomonės, tik kai per susirinkimus šaukiau, žmonės ką darot, niekas manęs negirdėjo, o dabar laužia- tai kaip su ta renovacija. Kryžiaus kelius einu, kad popierius atgaučiau. Jau šnekėjau su prokuroru, reiks toliau kariauti.
Namas priduotas, net priešgaisriniai neatitinka - kaltų nėra.
2.Kai rudenį vaikščiojau su termovizorium po butus, dariau radiatorių inventorizaciją, didžiausi nuostoliai per stogą. Jei pirmo aukšto grindys dar buvo 17 laipsnių, tai stogas vienam bute tik 15. Gali įsivaizduoti kiek šilumos lauk eina. Plius dar šalčio slenksčiai.
3.O kaip paaiškinsi žmonėms, kad jie turi už kaimynus mokėti, jei bus individuali apskaita. Dabar yra įvertinta, kad kaimynus šildai, o kai šildysis kas kiek nori, kampiniai mokės daugiausiai. Aš tik pagal galingumą sutvarkiau kad mokam ir tai jau kipišas verda su tais, kurie prisikabinę galingiausius. Kaip užtikrinsi vienodas sąlygas?
4. Man judesio davikliai nepasitvirtino, mokam daugiau. Ką Jūs darėt?
5.Ir aš tos nuomonės, tik kai per susirinkimus šaukiau, žmonės ką darot, niekas manęs negirdėjo, o dabar laužia- tai kaip su ta renovacija. Kryžiaus kelius einu, kad popierius atgaučiau. Jau šnekėjau su prokuroru, reiks toliau kariauti.
Namas priduotas, net priešgaisriniai neatitinka - kaltų nėra.
1. Butuose daug kas buvo pasikeitę, keitėme nuo pirmų aukštų rūsiuose ir visą magistralinę, problematiškiems butams pasiūlėm keistis išsimokėtinai, bendrija apmokėjo už vamzdžių, jei reikėjo ir klozeto keitimą, o gyventojas bendrijai per 6 mėnesius išsimokėjo, nes šiaip žmones dažnai stabdo tai, kad neturi iš karto reikiamos sumos arba tiesiog nesugeba tarpusavyje susitarti, kad visas stovas vienu metu pasikeistų, todėl kai suorganizuoji viskas vyksta paprasčiau.
2.

3. tai dėl to individualios apskaitos ir nenorim

4. Mes susidėjom šviestuvus su 18w lemputėm ir jungiklius kiekvienam aukšte su laiko rele, kad išsijungtų už poros minučių. Uždega šviesą visai laiptinei iškarto ir laiko užtenka užlipti iki 5 aukšto. Kiekviename rūsio sandėliuke sudėjo jungtukus, kad visuose sandėliukuose šviesa nedengtų bendrą šviesą uždegus ir lemputes 100 išmetė iš sandėliuko, nes į naujus šviestuvus ne daugiau 60w galima sukt, bendrose patalpose taupias lemputes susuko, visas rozetes iš sandėliukų iškirpo, tai tokie pakeitimai leido sutaupyt

5. pas mus niekas renovacijos nenori, nes mato, kad taip palaipsniui tvarkomės neblogai, o ir paskolų visi bijo
O jums tai nepavydžiu jei po teismus tampytis reikės