QUOTE(rekaliuke @ 2013 12 09, 11:01)
Na nesupykit, bet kaip jūs galite būti pirmininke, jei net nežinote kaip radiatoriuose vandens temperatūra pamatuojama?
Nežinau kaip galiu būti pirmininke, bet esu . Ir radiatoriuose temperatūros tikrai nežinau kad kas matuotų. Būkit gera, parašykit kaip, tikrai įdomu.
O pirmininku galima būti ir apskritai nieko nenusimanant apie šilumos ūkį - samdoma tam reikalui įmonė ar asmuo.
QUOTE(semlina @ 2013 12 09, 11:31)
o Paūdrės name kaip suprantu sistema būtent
Ačiū, tikrai taip. Mano name mokama pagal ekvivalentinius kvadratinius metrus. Jei radiatorių plotas didžiulis, tai ir moka daugiau. Nors turiu viltį, kad ir tie 2 butai susitvarkys pagal tą sovietinį projektą ir sunaudosim dar mažiau šilumos.
QUOTE(rekaliuke @ 2013 12 09, 11:41)
Vamzdžiuose tikrai yra ir 60 laipsnių ir daugiau, priklauso nuo lauko temperatūros.

Priklauso nuo šiluminio punkto. Iš šilumos tinklų paduodamo termofikacinio taip, o paskui jis reguliuojamas šiluminiam punkte pagal užduotą programą.
Šiaip tai aš ir licenziją turiu namo šilumos ūkio priežiūrai, jei ką. Tikrinu radiatorius kiekvienam bute prieš šildymo sezoną, matuoju šilumą su termovizorium butuose, bet radiatorių tikrai neardau, kad pamatuoti kokios temperatūros vanduo juose. Jei butuose vienoda temperatūra, vadinasi puiku .