Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(desryte @ 2008 02 19, 21:19)
Sveikos  4u.gif

Kas esate turėjusios planinius cezarius, pasidalinkite savo patirtimi ...

Man 34 savaitė, pilvelio gyventoja niekaip nenori apsiversti žemyn galvele (sėdmeninė padėtis) ir  pakankamai didelė savo amžiui, todėl greičiausiai bus planinis cezaris. Įdomu ar kam buvo darytas cezaris dėl sėdmeninės ir kelintą nėštumo savaitę?

Labuka 4u.gif Aš buvau kandidatė į cezarius, del tos pačios priežasties 4u.gif Panelė mano apsivertė maždaug savaitę prieš gimdymus. Kiek žinau, taip būna rietai, bet va - ejau vos 38 savaičių, sakė - sedi, o buvau beveik 40 - jau viskas buvo gerai. Po dvejų dienų pagimdžiau wub.gif
Tikiosi nelabai čia offtopinu blush2.gif
Atsakyti
Laba,dare planine operacija 38 savaite,del spaudimo.Gal but daktarai nerizikavo kad buvo pirmas cazaris,buvo daritas 40savaite ,irgi nuspriasta buvo greitai ,del to spaudimo. blink.gif
Atsakyti
man gavosi extra planinis cezaris del preeklamsijos scare.gif 38 savaite pakilo spaudimas,pagulde i ligonine ir po keliu dienu nusprende,kad cezaris verysad.gif
Atsakyti
Sveikos neperskaiciau visos temos tad nezinau gal kas ir rase apie tai bet jei kas galit tai atsakykit ar dare kuriai planiny cezary butent del akiu ir kodel kokiu problemu turejote kad teko operuoti turiu problemu su akim manau reikia cezario bet gydytojas kolkas nieko nesako ir nesiuncia pas akiu gydytoja.gyvenu Norvegijoje. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tinna1999 @ 2008 03 09, 22:23)
Sveikos neperskaiciau visos temos tad nezinau gal kas ir rase apie tai bet jei kas galit tai atsakykit ar dare kuriai planiny cezary butent del akiu ir kodel kokiu problemu turejote kad teko operuoti turiu problemu su akim manau reikia cezario bet gydytojas kolkas nieko nesako ir nesiuncia pas akiu gydytoja.gyvenu Norvegijoje. verysad.gif

kažkuri tikrai rašė apie tai, tik nežinau ar šioj, ar ankstesnės temoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2008 02 27, 16:13)
Mergaites, nenukrypstam nuo temos. Klausimas skambejo kam dare planini del sedmenines ir kelinta savaite tai buvo.

Jau turbūt neauktualu mirksiukas.gif
Mums cezarį darė 39 sav. dėl sėdmeninės. Gydytojas siūlė net ir 38 sav., bet mes nusprendėm neskubėti.
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2008 02 27, 17:13)
Mergaites, nenukrypstam nuo temos. Klausimas skambejo kam dare planini del sedmenines ir kelinta savaite tai buvo.

Man, man dare!!! Dare del sedmenines, tik ne visai planini, nes nubego vandenys 36 sav doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintule @ 2008 03 18, 02:06)
Jau turbūt neauktualu  mirksiukas.gif
Mums cezarį darė 39 sav. dėl sėdmeninės. Gydytojas siūlė net ir 38 sav., bet mes nusprendėm neskubėti.

Aktualu,va man jau paskyre data-03.26. Leliukas mano neapsivercia, bet siandien ryte pamaciau, kad pilvas nusileido g.gif kai data nustatoma, biski baisu, kad nebutu peranksti (mums bus jau 39 savaite), gal labiau noretusi, kad pradzioj pats pasibelstu, o tada jau CZ
Atsakyti
Labukas 4u.gif Man irgi darė cezarį, dėl to, kad vaikinas mano sėdėjo kaip karalius ir nė nemanė apsiverst assa.gif Buvo nustayta data, bet leliukas pasibeldė dviem dienom anksčiau. Tigi, į ligoninę nuvažiavau jau su vos juntamais sąrėmiais. Gyditoja echoskopu apžiūrėjo mane, tar turėjom viltį, kad vaikinas apsigalvojo ir apsivertė galvyte žemyn. Bet jam matyt labiau patiko pasaulį "matyt" ne viršum kojom victory.gif taigi, dabar jau auginu keturmetį cezariuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinna1999 @ 2008 03 09, 21:23)

Jei turi rimtų problemų su akim, tikrai negalima pačiai gimdyt, nes yra tikimybė, kad gali atšokti akių tinklainė, gali pablogėt regėjimas ar grėsti net apakimas (kadangi stanginantis labai didelis spaudimas į akis). Geriau pati paprašyk siuntimo, jei reikia net pareikalauk, ar nueik be siuntimo, privačiai ar kaip nors pan. Okulistas turi duoti arba neduoti leidimo gimdyti natūraliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonita: 19 kovo 2008 - 17:39
O man kokios mistikos su galimu cezariu.... doh.gif
Žodžiu, turiu stuburo išvaržą, mano neurochirurgas griežtai uždraudė pačiai gimdyti (o aš labai pati noriu). Kaip ir susitaikiau su cezariu, bet nuėjusi pasikonsultuoti su gimdymo skyriaus vedėja sužinojau, kad dėl mano problemos cezaris nedaromas doh.gif
Tai jau taip susibalamūtijau blink.gif Kuom tikėti - abu labai kompetentingi žmonės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2008 03 19, 15:11)
Aktualu,va man jau paskyre data-03.26. Leliukas mano neapsivercia, bet siandien ryte pamaciau, kad pilvas nusileido  g.gif  kai data nustatoma, biski baisu, kad nebutu peranksti (mums bus jau 39 savaite), gal labiau noretusi, kad pradzioj pats pasibelstu, o tada jau CZ

Aš lygiai taip pat masčiau, labai nenorėjau, kad padarytų per anksti, nors gydytojo nuomone vaikas jau 38 sav. yra pilnai subrendęs ir nėra didelio reikalo laukti iki 40 sav. Tai išsirinkom datą kai sueina lygiai 39 sav., vis dėlto gimdymo veikla prasidėjo 2 d. anksčiau numatytos datos, tada ir gimė mūsų džiaugsmelis po cez.op.
Atsakyti