Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(lawanda @ 2008 07 29, 22:03)
abu kartus kaip epuse drebejau kol vaistu i nugara nesuleido, neskauda ale kazkokia nesuvaldoma reakcija buvo,

Ir man panašiai smile.gif . Sėdžiu ant stalo, kojas liepė sukelt ant tokios nedidukės kėdutės, tiek dreba, nenutaikau, slysta man jos nuo tos kėdės tongue.gif , susiriest liepė - kelieniai iš to drebėjimo į dantis tarška lotuliukas.gif .
QUOTE(Dzesika @ 2008 07 30, 16:50)
Sveikos,
Norejau paklausti,gal kas zino kur butu galima isigyti spec.pilvuko prilaikoma dirza po gimdymo(cezario)?

Aš pirkau čia SM turgelyje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2008 07 31, 12:34)
*Niki*  4u.gif , tikiuosi turesiu as priespienio, bet krutine isvis nejautri kaskokia, net nerimas ima, kad mano kleckiuke verks alkana - net sirdi suskausta  doh.gif . Bet tikekimes geriausio  thumbup.gif

Zazuna, pirmiausiai tai nusiramink ir nereikia nerimauti anksčiau laiko. mirksiukas.gif Kai po operacijos atneš tau dukrytę pamaitinti, tada ir pamatysi, ar tikrai negali jos pamaitinti pati. Jei kas nors nesiseks (o tai juk tau pirmas lėliukas, tiesa?) - prašyk seselių pagalbos, kad tau parodytų, pamokytų vaikiuką prie krūtinės teisingai priglausti. Pradžioje gi naujagimiukui ir kelių lašelių pakaktų. Svarbiausia, kad tik tau nebūtų nerimo, - gi užsispirk pati sau, kad tu tikrai turėsi pienuko. T.y. priešpienio, po operacijos. Sėkmės tau! 4u.gif
Atsakyti
Tikra tiesa - man si lelyte pirma wub.gif , planuota ir labai laukta (beveik 8 men. teko praleisti lovoje), tad viltis, kad viskas bus OK begalo didele, o jai kas, tai tikrai kreipsiuosi pagalbos i seseles. Aciu tau *Niki* 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 01 rugpjūčio 2008 - 12:12
Zazuna, sėkmės tau dideliausios ir lauksim žinių iš tavęs, kaip viskas sekėsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2008 08 01, 13:11)
Tikra tiesa - man si lelyte pirma  wub.gif , planuota ir labai laukta (beveik 8 men. teko praleisti lovoje), tad viltis, kad viskas bus OK begalo didele, o jai kas, tai tikrai kreipsiuosi pagalbos i seseles. Aciu tau *Niki*  4u.gif

Sekmes ir gero nusiteikimo, viskas bus OK. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai noreciau suzinoti kiek atsidekojot uz planini cezari? Ir ar tai operacijai butina isanksto tartis su konkreciu gydytoju? Pirmus du gimdziau naturaliai, nieko nesitarus, tai ir atsidekojom tik simboliskai.... O dabar sako greiciausiai bus planinis, tai net nezinau kaip su pinigais tokiu atveju elgtis.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delija: 03 rugpjūčio 2008 - 13:03
jeigu tau neleidzia neturaliai gimdyt tada niekuo atsidekot nereikia blush2.gif bet kad viskas sektusi geriau ir sklandziau o gydytojai ir seseles labiau rupintusi patariu pasirupint pinigeliais ir keliom dezutem saldianiu smile.gif pvz mane tai kur gydytojas operavo tai ir po 2 men prisimine kad mane poeravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilmama @ 2008 08 04, 19:49)
jeigu tau neleidzia neturaliai gimdyt tada niekuo atsidekot nereikia  blush2.gif  bet kad viskas sektusi geriau ir sklandziau o gydytojai ir seseles labiau rupintusi patariu pasirupint pinigeliais ir keliom dezutem saldianiu  smile.gif  pvz mane tai kur gydytojas operavo tai ir po 2 men prisimine kad mane poeravo  biggrin.gif

Tai vat mane ir domina, kiek butent tu pinigeliu? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip kas. Čia forume galima pasiskaityt, kiek kuri davė. ( tema yra ). Aišku, 50 Lt neužteks, bet tūkstančių tikrai nemokėčiau. Mes su gydytoju dėl planininės operacijos buvom kalbėję, davėm 400 Lt. Antrąkart buvom paruošę 500, bet neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 05, 14:01)
Kaip kas. Čia forume galima pasiskaityt, kiek kuri davė. ( tema yra ). Aišku, 50 Lt neužteks, bet tūkstančių tikrai nemokėčiau. Mes su gydytoju dėl planininės operacijos buvom kalbėję, davėm 400 Lt. Antrąkart buvom paruošę 500, bet neprireikė.

Labai dekui uz atsakyma, nes net supratimo neturejau kiek reik tokiu atveju duot 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kas galetu atsakyti kaip buna pirma nakti? Jei vyras lieka palatoje sako maziuka palieka, bet jis juk nieko nemoka, nei pampersa uzdet nei nupraust o atsikelt dar negali? Tai kaip tada? Sesele padeda? Ar tada nakciai geriau vaikuti seselem patiket, kas galetu pasakyti kaip buna ta pirma nakti kai mama dar negali atsikelti, neisivaizduoju kaip elgtis? O kur vaikelis miega ligonineje, gal geriau savo lopsiuka atsinesti (kur vezimuose buna isimamas?) ?????
Atsakyti
Vaikiukai miega specialiose lovelėse smile.gif . Maniškės miegojo tokiose stiklinėse lovelėse ant ratukų wub.gif .
Po cezario pirmą parą mamai keltis negalima, tai vaikiuko priežiūra daugiau ant seselių. O dėl vyro negebėjimo pasirūpinti - tai juk ir mama, jei tai pirmas vaikelis, žino ne ką daugiau.
Atsakyti