Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(*Niki* @ 2008 07 09, 23:53)
Levander, o iki šios operacijos ar jautei kokius nors skausmus, tempimą, perštėjimą ar dar ką nors rando vietoje?

nieko nejaučiau 4u.gif
bet sakė, jei jausiu tempimą iškart atvažiuoti į GN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 06 23, 00:26)
Tai po dviejų cezarių natūralus gimdymas tik nerekomenduojamas ar netgi draudžiamas?

mano abu bernai po cezario, dabar trecias nestuke.gif ir kaip tik siandien kalbejau su gyd. ar galima naturaliai gimdyt, tai pasake, kad jis NEREKOMENDUOJA, bet uzdraust man negali (mano gyd. labiau naturalistas), bet sake labai stipriai rizikuociau ir savo ir vaiko sveikata net gyvybe ir tai sunku bus rasti gyd. kas sutiktu taip rizikuot, o vaikelio poza ir dar daug kas turi buti idealu, tai va tiek ziniu turiu smile.gif

QUOTE(*Niki* @ 2008 06 27, 00:16)
Įdomu ir dėl rando. Ar skiriasi randas po pirmos operacijos nuo to, kaip atrodo po antrosios? Ar įmanoma, kad ir po antros operacijos randas lygus ir gražus?  blush2.gif

man antra pjuvi dare toj pacioj vietoj, na bent jau man taip atrodo, nes matau viena grazu randa, ne du smile.gif

tiesa dar, gyd. sake nenustebt, jei bus kokie astresni paskaudejimai rando vietoj, neissigast jei stipriai sudiegs, svarbu kad greit praeitu tas skausmas, jei skauda stipriai be sustojimo skubet i ligonine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 12 liepos 2008 - 21:44
man po antro cezario liko vienas randas, bet su paskuciu eilem is kiekvienos puses, nes pjusvi dar tokiais zigzagais apsiuvo. Tikejaus, kad liks tik pjuvio zyme, bet, deja, ne schmoll.gif .bet ne tai juk svarbiausia...
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2008 07 19, 23:54)
man po antro cezario liko vienas randas, bet su paskuciu eilem is kiekvienos puses, nes pjusvi dar tokiais zigzagais apsiuvo. Tikejaus, kad liks tik pjuvio zyme, bet, deja, ne  schmoll.gif .bet ne tai juk svarbiausia...

Man irgi po antro cezario liko tik vienas randelis ir tai labai jau graziai gydytojas padare...
Atsakyti
QUOTE(supermegeja @ 2008 07 22, 20:22)
Man irgi po antro cezario liko tik vienas randelis ir tai labai jau graziai gydytojas padare...

O kur tave operavo? Čia Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(kita bitute @ 2008 07 08, 13:24)
Gal as ne visai i tema, taciau beskaitinejant sia teme man kilo klausimas: jei daro Cezari, ar reikia, kad kazkas is semos nariu butu daves kraujo, na kaip kraujo donoras?  Ar reikia is anksto susirasti zmogu, kurio kraujo grupe butu tokia pati kaip gimdyves, ir kuris galetu buti donoru? kazkur girdejau, kad buna problemu, jei niekas is artimuju nera daves kraujo kaip donoras... schmoll.gif

tikrai nereikėjo
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 23, 00:27)

mirksiukas.gif sveikute, man dare cezari Antakalnio klinikoje gyd. Jursenas.
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2008 07 23, 10:16)
tikrai nereikėjo

mirksiukas.gif Nereikejo tikrai, as ir net negirdejau kad reika tokio dalyko....
Atsakyti
QUOTE(supermegeja @ 2008 07 23, 15:24)
mirksiukas.gif sveikute, man dare cezari Antakalnio klinikoje gyd. Jursenas.

Labukas! mirksiukas.gif Aaaa, Juršėnas! thumbup.gif Man irgi buvo rekomendavę pas jį operuotis, bet aš norėjau RK gimdyti.
* * *
Mamos, o ar gimdymui prasidėjus anksčiau negu paskirtas planinis cezaris, atlieka prieš operaciją visas procedūras, kurias ir prieš planinę operaciją? Turiu omeny, klizmą, spinalinę nejautrą ir pan.? Aišku, tai gal priklauso ir nuo gimdymo stadijos - juk būna, kad tada staigiai bendrą nejautrą daro. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 24, 00:25)
Labukas!  mirksiukas.gif Aaaa, Juršėnas!  thumbup.gif Man irgi buvo rekomendavę pas jį operuotis, bet aš norėjau RK gimdyti.
* * *
Mamos, o ar gimdymui prasidėjus anksčiau negu paskirtas planinis cezaris, atlieka prieš operaciją visas procedūras, kurias ir prieš planinę operaciją? Turiu omeny, klizmą, spinalinę nejautrą ir pan.? Aišku, tai gal priklauso ir nuo gimdymo stadijos - juk būna, kad tada staigiai bendrą nejautrą daro.  g.gif

Man pirmas buvo neplanuotas, tai klizmos nebuvo, o spinaline padare. Buvau prisivalgius, ir vemiau po visko.
Aisku, ziurint kokia situacija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 24 liepos 2008 - 23:10
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 23, 00:27)

smile.gif
sveikute, mane operavo antakalnyje, labai likau patenkinta visa prieziura.
Atsakyti
Sveikutes, gal galit daugiau mamytes papsakoti apie planini cezari? Man jis nusimato ateinanti antradieni, tad labai jaudinuosi ir nerimauju kaip ten viskas bus. blink.gif g.gif
Ar reikia apsiskusti, ar daro klizma ir ar nuleidzia vandenis jai dar buna jie nenubege pries operacija, na ir kaip ten su tuo kateteriu i slapimo pusle - ar labai skauda? verysad.gif
Busiu begalo dekinga uz atsakymus, nes ta nezinia varo beprotyben. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2008 07 28, 10:18)
Sveikutes, gal galit daugiau mamytes papsakoti apie planini cezari? Man jis nusimato ateinanti antradieni, tad labai jaudinuosi ir nerimauju kaip ten viskas bus.  blink.gif  g.gif
Ar reikia apsiskusti, ar daro klizma ir ar nuleidzia vandenis jai dar buna jie nenubege pries operacija, na ir kaip ten su tuo kateteriu i slapimo pusle - ar labai skauda?  verysad.gif
Busiu begalo dekinga uz atsakymus, nes ta nezinia varo beprotyben.  doh.gif

Aisku geriau paciai apsiskust, bet jei neapsiskusi, nepergyvenk, apskus biggrin.gif as kazkaip pati apsitvarkydavau is vakaro, man ramiau budavo, nei ten visokios nezgrabnos bobules lenda ax.gif gali namie ir klizmutes is vakaro pasidaryt, buna vaistinej pirkt, bet efektyviau, kai ten vietoj padaro, bent jau man tos "namines" klizmutes nepadedavo, o ligoninej greit viska isvarydavo smile.gif Is vakaro neprisivalgyk, vaisiai, kompotukai kokie, na kaip sakant lengvai, saslyku nekirsk, bet apie tai tau turetu papasakot kaip ir kiek valgyt is vakaro, nes operacijos diena jau nieko negalima i burna det. Vandenu bent man nei su vienu, nei su antru pries operacija nenuleidinejo, o kateteris man kazkaip dideliu problemu ir skausmu nesukele, net pamirsau kad ji turejau smile.gif pjuvi pilve labiau skauda, tai kateterio nelabai ir jutau. Svarbiausiai nesijaudink, nieko ten baisaus, man baisiausia buvo kol i nugara vaistukus suleido, ir jei pykins operacijos metu, ar siaip ka nemalonaus jausi, is karto sakyk gyd. ar anesteziologui, jis bus salia visa operacija, tai ten greit vel ileidzia ko reikia ir viskas vel pasidaro ciki. Sekmes tau ir optimistiniu nuotaikeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 28 liepos 2008 - 11:46