QUOTE(zazuna @ 2008 07 28, 10:18)
Sveikutes, gal galit daugiau mamytes papsakoti apie planini cezari? Man jis nusimato ateinanti antradieni, tad labai jaudinuosi ir nerimauju kaip ten viskas bus.
Ar reikia apsiskusti, ar daro klizma ir ar nuleidzia vandenis jai dar buna jie nenubege pries operacija, na ir kaip ten su tuo kateteriu i slapimo pusle - ar labai skauda?
Busiu begalo dekinga uz atsakymus, nes ta nezinia varo beprotyben.
Aisku geriau paciai apsiskust, bet jei neapsiskusi, nepergyvenk, apskus

as kazkaip pati apsitvarkydavau is vakaro, man ramiau budavo, nei ten visokios nezgrabnos bobules lenda

gali namie ir klizmutes is vakaro pasidaryt, buna vaistinej pirkt, bet efektyviau, kai ten vietoj padaro, bent jau man tos "namines" klizmutes nepadedavo, o ligoninej greit viska isvarydavo

Is vakaro neprisivalgyk, vaisiai, kompotukai kokie, na kaip sakant lengvai, saslyku nekirsk, bet apie tai tau turetu papasakot kaip ir kiek valgyt is vakaro, nes operacijos diena jau nieko negalima i burna det. Vandenu bent man nei su vienu, nei su antru pries operacija nenuleidinejo, o kateteris man kazkaip dideliu problemu ir skausmu nesukele, net pamirsau kad ji turejau

pjuvi pilve labiau skauda, tai kateterio nelabai ir jutau. Svarbiausiai nesijaudink, nieko ten baisaus, man baisiausia buvo kol i nugara vaistukus suleido, ir jei pykins operacijos metu, ar siaip ka nemalonaus jausi, is karto sakyk gyd. ar anesteziologui, jis bus salia visa operacija, tai ten greit vel ileidzia ko reikia ir viskas vel pasidaro ciki. Sekmes tau ir optimistiniu nuotaikeliu