Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

Paskaiciau pirma CO skyreli, baisu pasidare, o dabar apie planini paskaitinejau ir ka - visai nieko. Man paskirta rugsejo ketvirtoji (aisku jei pati anksciau negimdysiu). Pirma vaiki pati gimdziau, keturiolika valndu, epidura suleido blogai, iki siol dideli nugarsos skausmai, o gimdymo metu mazai ka bepadejo... Vaika stumiau beveik 30min., o paskui isnese vaika ir nedave, nes sake, kad as pavargusi... O vaikas buvo paspaustas, paduses, bet juk kam mama nervuot?! O dar tie visi seseliu pilvo paspaudymai po gimdymo - o cia galetu uzvest kas atskira temele! Gyjau po kirpimo daugiau nei du menesius, su visais hemarojais ir pan. Taip kad man Planinis cezaris tai atrodo kaip issigelbejimas, prasviesejimas...
Trunka pora valandeliu, paskui vis vien blogai, guli gyji, bet svarbiausia manau, gal vaikui viskas gerai bus... O mano vyras kategoriskai atsisake dalyvauti gimdyme (opercijoj jei nieko nematys tai bus salia), nes jam isvis nuo ligoniniu po mano gimdymo stogas vaziuoja. Tiek juk zmogus is sono mate, o padet negalejo...
Na, ka ryzausi pilveli aukoti del vaikelio, juk tai tiek mazai... mirksiukas.gif

Atsakyti
As planinem ruosiuosi ir visai del to nepergyvenu, tik sakiau prasysiu pilnos narkozes, nes mano stuburas ir taip skauda, o dar as jautriu nervu zmogus
Atsakyti
QUOTE(IddI @ 2008 08 30, 18:09)
Planinis cezaris tai atrodo kaip issigelbejimas,Trunka pora valandeliu,

Trumpiau - vaikiukas užgimsta maždaug per 10 minučių nuo operacijos pradžios ilgiau tik valymas, siuvimas. Aš į operacinę įvažiavau 10 val. o išvažiavau 10.40.
Atsakyti
Jau nedaug beliko laukti smile.gif man isvis siandien gdyt pasake datas ir sako pagalvok, kuri labiau patinka ta diena ir darysim, tai as galvoju jei galiu keleta dienu anksciau nei suplanuotas cezaris, taip ir padarysiu, tuo labiau, kad tai bus vestuviu data musu bus gera dovanele vyrui tongue.gif 4u.gif o ir man nebereikes ilgiau pilvo nesiot nes jau laaabai noriu savo leliu pamatyti smile.gif
Atsakyti
laba diena,

jei vaikas sedi uzpakaliuku, kokia mazdaug savaite pasako, kad darys cezari? (man 35 n. sav.)?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2008 09 02, 15:13)
laba diena,

jei vaikas sedi uzpakaliuku, kokia mazdaug savaite pasako, kad darys cezari? (man 35 n. sav.)?

Aciu.

Tai jau mažai tikėtina, kad apsivers. Nors būna tokių atvejų. O nutart dėl gimdymo būdo, tai paaiškės per paskutinę apžiūrą, manau.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2008 09 02, 14:13)
laba diena,

Aciu.

apsiversti, gali ir 37-38 savaite, o buna atveju, kaip pries planinio CP operacija apsivercia. Cia man siandien gydytoja pasakojo 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Tikiuosi per kita apziura isgirsti, kad vaikas apsiverte. Noreciau gimdyti naturaliai.
Atsakyti
Sveikos mamytes, soriukas, kad ilgai neparasiau blush2.gif , zodziu mes jau menesiukas su trupuciu kaip gime po planinio. Viskas kaip ir nieko, bet man vis baisoka prisiminti kateteri i slapimo pusle (nes idejo dar pries isvezant i operacine ir man skaudejo nejuokais) ir bandymas atsikelti is lovos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif . Aciu visoms kurios mane drasino ir palaike. pioneers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamos!Na va as jau irgi turiu savo mazyli wub.gif .antradieni man buvo daromas planinis cezaris kurio labai bijojau ir nelaukiau,bet pasirodo,nieko baisaus nebuvo.istikruju nera jau taip baisu kaip kas raso.bet aisku visoms skirtingai.tad linkiu visoms sekmes kuriu laukia tokia procedura. 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip gerai toms, kurioms planinis jau atliktas, visas sveikinu ir turiu klausima. kas galite pasakyti kaip buna, gimsta vaikelis, o kaip priespienis ir pienas ta pacia diena jau atsiranda ar veliau? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Man priespienis tai ta pacia diena atsirado 4u.gif
Atsakyti