Paskaiciau pirma CO skyreli, baisu pasidare, o dabar apie planini paskaitinejau ir ka - visai nieko. Man paskirta rugsejo ketvirtoji (aisku jei pati anksciau negimdysiu). Pirma vaiki pati gimdziau, keturiolika valndu, epidura suleido blogai, iki siol dideli nugarsos skausmai, o gimdymo metu mazai ka bepadejo... Vaika stumiau beveik 30min., o paskui isnese vaika ir nedave, nes sake, kad as pavargusi... O vaikas buvo paspaustas, paduses, bet juk kam mama nervuot?! O dar tie visi seseliu pilvo paspaudymai po gimdymo - o cia galetu uzvest kas atskira temele! Gyjau po kirpimo daugiau nei du menesius, su visais hemarojais ir pan. Taip kad man Planinis cezaris tai atrodo kaip issigelbejimas, prasviesejimas...
Trunka pora valandeliu, paskui vis vien blogai, guli gyji, bet svarbiausia manau, gal vaikui viskas gerai bus... O mano vyras kategoriskai atsisake dalyvauti gimdyme (opercijoj jei nieko nematys tai bus salia), nes jam isvis nuo ligoniniu po mano gimdymo stogas vaziuoja. Tiek juk zmogus is sono mate, o padet negalejo...
Na, ka ryzausi pilveli aukoti del vaikelio, juk tai tiek mazai...