o gal kas galit patart kur kaune geriau planini cezari darytis
ir kiek mazdaug kainuoja

Sveikutes,
Pries tris savaites man buvo atliktas planinis cezario pjuvis,esu labai patenkinta nes tai beskausmis gimdymas,rinkausi pilna narkoze tai siek tiek gerkle skaudejo po operacijos ir vis atsikoset norejosi, kadangi buna ivestas i gerkle dirbtinai palaikantis kvepavima aparatas
Kaip ivede kateteri tai tikrai nieko siaubingo nejauciau,net neissivaizduoju kaip ten turi skaudet,nu cia turbut gal nuo daktaru priklauso.Tai va pacia pirma diena jokiu skausmu nejauciau,o kita diena jauciau skausma bet nedideli net nesileidau nuskausminanciu
O dabar jau randelis tfutfutfu grazus ir jau zymiai mazesnis.
Jei lieptu per naujo kas rinktis vel rinkciausi cezari

O dabar jau randelis tfutfutfu grazus ir jau zymiai mazesnis.

Jei lieptu per naujo kas rinktis vel rinkciausi cezari

QUOTE(kareivike @ 2008 09 15, 19:33)
o gal kas galit patart kur kaune geriau planini cezari darytis
ir kiek mazdaug kainuoja

Man rekomendavo KMUK, nes mano liga specifinė.
O kainuot gali ir 0 litų - gimdymas šiaip gi nemokamas Lietuvoj

QUOTE(7linute @ 2008 09 12, 20:42)
Sveikutes mamos!Na va as jau irgi turiu savo mazyli
.antradieni man buvo daromas planinis cezaris kurio labai bijojau ir nelaukiau,bet pasirodo,nieko baisaus nebuvo.istikruju nera jau taip baisu kaip kas raso.bet aisku visoms skirtingai.tad linkiu visoms sekmes kuriu laukia tokia procedura. 

Sveikute, cia as kartsnuo karto pasirdau

Sveikos, as irgi jau pradedu rimtai galvoti apie planini czo bet idomu ar jau ne velu nes 37 savaites
kuo ta gimdymo diena arteja as vis labiau jos bijau
ryt pas gydytoja bandysiu tartis

QUOTE(jolly @ 2008 09 23, 10:52)
Sveikos, as irgi jau pradedu rimtai galvoti apie planini czo bet idomu ar jau ne velu nes 37 savaites

Planinis - tai kai yra tam tikros indikacijos, kai gimdymas natūraliai rizikingas vaikeliui ar mamai. O jei tai tik jūsų noras - baimė - sugalvojimas , - tai joks čia ne planinis.
Sveikos mamos, na stai gryzau jau namo su graziu mazyliu, buvo darytas laninis cezaris, 339 savaitej ir ka galiu pasakyti....kiekviena savaip tai isgyvena, man nebuvo labai ypatingai baisu, bet kad slykstus jausmas tai jau faktas,antra karta nelabai noreciau tai isgyenti
o siaip viskas praejo sklandziai, 5 para jau issiprasiau namo, beliko po keliu dienu nuvaziuoti siulus issitraukti, o kaip gydytoja sake, kad ir nebutu pas mane buve planinio cezario, tai butu buve extra nes vaikas gime dickis 4772kg
taip kad sekmes visoms, linkiu, kad viskas gerai pavyktu.

QUOTE(saldi karamele @ 2008 09 14, 21:32)
man irgi iskart pienas atsirado
iskart pieno nebuna, pirmas tris dienas tik priespienis

Papildyta:
QUOTE(jurga197733 @ 2008 09 23, 16:50)
Sveikos mamos, na stai gryzau jau namo su graziu mazyliu, buvo darytas laninis cezaris, 339 savaitej ir ka galiu pasakyti....kiekviena savaip tai isgyvena, man nebuvo labai ypatingai baisu, bet kad slykstus jausmas tai jau faktas,antra karta nelabai noreciau tai isgyenti
o siaip viskas praejo sklandziai, 5 para jau issiprasiau namo, beliko po keliu dienu nuvaziuoti siulus issitraukti, o kaip gydytoja sake, kad ir nebutu pas mane buve planinio cezario, tai butu buve extra nes vaikas gime dickis 4772kg
taip kad sekmes visoms, linkiu, kad viskas gerai pavyktu.

siaip po cezario jie viskas gerai ir isleidzia 4-5 para. tik keista kokius tau dar siulus zada traukti ?

pas mane du cezariai

QUOTE(eckute @ 2008 09 23, 17:02)
hm siaip siuva su tirpstanciais, isleidziant namo tik galiukus pakerpa.
Ne visada. Man pirmąkart siuvo su tirpstančiais, paskui tik mazgelius nukirpo. O antro cezario metu siuvo su netirpstančiais, tai po savaitės siūlus reikėjo ištraukt.
QUOTE(erika88 @ 2008 09 16, 19:03)
Sveikutes,
Pries tris savaites man buvo atliktas planinis cezario pjuvis,esu labai patenkinta nes tai beskausmis gimdymas,rinkausi pilna narkoze

O kodel rinkotes pilna narkoze?

QUOTE(jolly @ 2008 09 23, 11:52)

Tikrai baime ne idikacija cezariui

QUOTE(eckute @ 2008 09 23, 18:02)
1. iskart pieno nebuna, pirmas tris dienas tik priespienis 
2.siaip po cezario jie viskas gerai ir isleidzia 4-5 para. tik keista kokius tau dar siulus zada traukti ?
siaip siuva su tirpstanciais, isleidziant namo tik galiukus pakerpa.
pas mane du cezariai

2.siaip po cezario jie viskas gerai ir isleidzia 4-5 para. tik keista kokius tau dar siulus zada traukti ?

pas mane du cezariai

1. Na, man pienas atsirado antra para po cezario

2. Klaipedos GN siuva su netiprstanciais, pvz

Na man siuvo irgi su netirpstanciais siulais,man sake kad eiciau i savo poliklinika pas chirurga kad istrauktu siulus arba pati issitraukciau,bet as pati pabijojau traukti, tai man vyras iseme juos.
o as i klinikas vaziavau su siuntimu,tai mane ta pacia diena pagulde padare tirimus kokius reik ir klause kada as noreciau gimdyt tai as pasirinkau data,tai buvo kita diena ir daktare tik nustate laika kelinta valanda mane operuos.ir kita diena mane isveze sekmingai isoperavo
ir kaip keista po triju dienu isleido namo.

o as i klinikas vaziavau su siuntimu,tai mane ta pacia diena pagulde padare tirimus kokius reik ir klause kada as noreciau gimdyt tai as pasirinkau data,tai buvo kita diena ir daktare tik nustate laika kelinta valanda mane operuos.ir kita diena mane isveze sekmingai isoperavo