Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

man irgi iskart pienas atsirado
Atsakyti
o gal kas galit patart kur kaune geriau planini cezari darytis ax.gif ir kiek mazdaug kainuoja
Atsakyti
Sveikutes, smile.gif Pries tris savaites man buvo atliktas planinis cezario pjuvis,esu labai patenkinta nes tai beskausmis gimdymas,rinkausi pilna narkoze tai siek tiek gerkle skaudejo po operacijos ir vis atsikoset norejosi, kadangi buna ivestas i gerkle dirbtinai palaikantis kvepavima aparatas biggrin.gif Kaip ivede kateteri tai tikrai nieko siaubingo nejauciau,net neissivaizduoju kaip ten turi skaudet,nu cia turbut gal nuo daktaru priklauso.Tai va pacia pirma diena jokiu skausmu nejauciau,o kita diena jauciau skausma bet nedideli net nesileidau nuskausminanciu tongue.gif bigsmile.gif
O dabar jau randelis tfutfutfu grazus ir jau zymiai mazesnis. mirksiukas.gif
Jei lieptu per naujo kas rinktis vel rinkciausi cezari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 15, 19:33)
o gal kas galit patart kur kaune geriau planini cezari darytis ax.gif ir kiek mazdaug kainuoja

Man rekomendavo KMUK, nes mano liga specifinė.

O kainuot gali ir 0 litų - gimdymas šiaip gi nemokamas Lietuvoj mirksiukas.gif ( o jei tarsiesi su konkrečiu gydytoju, tada jau kita kalba).
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2008 09 12, 20:42)
Sveikutes mamos!Na va as jau irgi turiu savo mazyli wub.gif .antradieni man buvo daromas planinis cezaris kurio labai bijojau ir nelaukiau,bet pasirodo,nieko baisaus nebuvo.istikruju nera jau taip baisu kaip kas raso.bet aisku visoms skirtingai.tad linkiu visoms sekmes kuriu laukia tokia procedura. 4u.gif

Sveikute, cia as kartsnuo karto pasirdau 4u.gif Tai norejau paklausti, kaip su tuo palniniu? Atvaziuoji su siuntimu ta pacia diena ar vaziuoji anksciau ir tariesi kada ta cpo atlikti? Bet jei tariesi, vadinasi ir pinigelius moki g.gif Man idomus tas visas procesas, nes visa kita jau zinau, nes su pirmaja dare extra cpo.
Atsakyti
Sveikos, as irgi jau pradedu rimtai galvoti apie planini czo bet idomu ar jau ne velu nes 37 savaites doh.gif kuo ta gimdymo diena arteja as vis labiau jos bijau verysad.gif ryt pas gydytoja bandysiu tartis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly @ 2008 09 23, 10:52)
Sveikos, as irgi jau pradedu rimtai galvoti apie planini czo bet idomu ar jau ne velu nes 37 savaites doh.gif  kuo ta gimdymo diena arteja as  vis labiau jos bijau  verysad.gif ryt pas gydytoja bandysiu tartis  ax.gif

Planinis - tai kai yra tam tikros indikacijos, kai gimdymas natūraliai rizikingas vaikeliui ar mamai. O jei tai tik jūsų noras - baimė - sugalvojimas , - tai joks čia ne planinis.
Atsakyti
Sveikos mamos, na stai gryzau jau namo su graziu mazyliu, buvo darytas laninis cezaris, 339 savaitej ir ka galiu pasakyti....kiekviena savaip tai isgyvena, man nebuvo labai ypatingai baisu, bet kad slykstus jausmas tai jau faktas,antra karta nelabai noreciau tai isgyenti unsure.gif o siaip viskas praejo sklandziai, 5 para jau issiprasiau namo, beliko po keliu dienu nuvaziuoti siulus issitraukti, o kaip gydytoja sake, kad ir nebutu pas mane buve planinio cezario, tai butu buve extra nes vaikas gime dickis 4772kg smile.gif blink.gif 4u.gif taip kad sekmes visoms, linkiu, kad viskas gerai pavyktu.
Atsakyti
QUOTE(saldi karamele @ 2008 09 14, 21:32)
man irgi iskart pienas atsirado

iskart pieno nebuna, pirmas tris dienas tik priespienis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurga197733 @ 2008 09 23, 16:50)
Sveikos mamos, na stai gryzau jau namo su graziu mazyliu, buvo darytas laninis cezaris, 339 savaitej ir ka galiu pasakyti....kiekviena savaip tai isgyvena, man nebuvo labai ypatingai baisu, bet kad slykstus jausmas tai jau faktas,antra karta nelabai noreciau tai isgyenti unsure.gif o siaip viskas praejo sklandziai, 5 para jau issiprasiau namo, beliko po keliu dienu nuvaziuoti siulus issitraukti, o kaip gydytoja sake, kad ir nebutu pas mane buve planinio cezario, tai butu buve extra nes vaikas gime dickis 4772kg smile.gif  blink.gif  4u.gif  taip kad sekmes visoms, linkiu, kad viskas gerai pavyktu.

siaip po cezario jie viskas gerai ir isleidzia 4-5 para. tik keista kokius tau dar siulus zada traukti ? g.gif siaip siuva su tirpstanciais, isleidziant namo tik galiukus pakerpa.
pas mane du cezariai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 09 23, 17:02)
hm  siaip siuva su tirpstanciais, isleidziant namo tik galiukus pakerpa.

Ne visada. Man pirmąkart siuvo su tirpstančiais, paskui tik mazgelius nukirpo. O antro cezario metu siuvo su netirpstančiais, tai po savaitės siūlus reikėjo ištraukt.
Atsakyti
QUOTE(erika88 @ 2008 09 16, 19:03)
Sveikutes, smile.gif Pries tris savaites man buvo atliktas planinis cezario pjuvis,esu labai patenkinta nes tai beskausmis gimdymas,rinkausi pilna narkoze

O kodel rinkotes pilna narkoze? g.gif Taigi labiau kenkia organizmui, o ir vaikelio is karto nepamatai unsure.gif

QUOTE(jolly @ 2008 09 23, 11:52)
Sveikos, as irgi jau pradedu rimtai galvoti apie planini czo bet idomu ar jau ne velu nes 37 savaites doh.gif  kuo ta gimdymo diena arteja as  vis labiau jos bijau  verysad.gif ryt pas gydytoja bandysiu tartis  ax.gif

Tikrai baime ne idikacija cezariui unsure.gif

QUOTE(eckute @ 2008 09 23, 18:02)
1. iskart pieno nebuna, pirmas tris dienas tik priespienis  ax.gif
2.siaip po cezario jie viskas gerai ir isleidzia 4-5 para. tik keista kokius tau dar siulus zada traukti ? g.gif  siaip siuva su tirpstanciais, isleidziant namo tik galiukus pakerpa.
pas mane du cezariai  thumbup.gif

1. Na, man pienas atsirado antra para po cezario mirksiukas.gif
2. Klaipedos GN siuva su netiprstanciais, pvz mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man siuvo irgi su netirpstanciais siulais,man sake kad eiciau i savo poliklinika pas chirurga kad istrauktu siulus arba pati issitraukciau,bet as pati pabijojau traukti, tai man vyras iseme juos. thumbup.gif
o as i klinikas vaziavau su siuntimu,tai mane ta pacia diena pagulde padare tirimus kokius reik ir klause kada as noreciau gimdyt tai as pasirinkau data,tai buvo kita diena ir daktare tik nustate laika kelinta valanda mane operuos.ir kita diena mane isveze sekmingai isoperavo 4u.gif ir kaip keista po triju dienu isleido namo. 4u.gif
Atsakyti