as ta diena pati sau sukuosena dariausi, ir atlaike viska
Mes sios vasaros pabaigoje buvome MB geriausio draugo vestuvese, tai sukuosena SUPER padare, daresi ir bandomaja, tik per pacias vestuves, pastoviai man jai reikejo spilkas taisyti, nes krito, o vakaro pabaigoje puse issileido, gal nestipriai supurske ar kazka...
QUOTE(juraa @ 2008 03 07, 17:14)
sveikutes,
gal kas galit patarti kokia sukuosena is neilgu plauku (iki peciu juostos) pasidaryti? ar is viso nedaryti?
gfal kas nors turit ideju?
gal kas galit patarti kokia sukuosena is neilgu plauku (iki peciu juostos) pasidaryti? ar is viso nedaryti?
gfal kas nors turit ideju?
Mano plaukų ilgis panašus, tai aš juos kelsiu į viršų. Šiaip tai nueik į kirpyklą kur darysies šukuosena ir pavrtyk ten esančius žurnalus tikrai ką nors rasi kas tau patiks.
QUOTE(Sacra @ 2008 03 07, 00:16)
Mes sios vasaros pabaigoje buvome MB geriausio draugo vestuvese, tai sukuosena SUPER padare, daresi ir bandomaja, tik per pacias vestuves, pastoviai man jai reikejo spilkas taisyti, nes krito, o vakaro pabaigoje puse issileido, gal nestipriai supurske ar kazka...
Parodyk
sveikutes . jei kam reikia geros kirpejos kaune,galiu parekomenduoti kristina.ji manau ir i namus galetu ateiti-sukalbama
tel nr 861287797.tik pas ja reikia uzsirasyti gal pries koki men. sekmes visoms
QUOTE(mulatux @ 2008 03 08, 19:42)
sveikutes . jei kam reikia geros kirpejos kaune,galiu parekomenduoti kristina.ji manau ir i namus galetu ateiti-sukalbama
tel nr 861287797.tik pas ja reikia uzsirasyti gal pries koki men. sekmes visoms 
Cia tavo pazystama? Dareisi pati pas ja?
Man tai ta paskutine