Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(emiliukas5 @ 2008 03 09, 18:09)
Man tai ta paskutine  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ta paskutine visoms graziausia, man taip pat.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nus reiskia visu panasus skoniai..nors tiek gerai
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2008 03 07, 17:14)
sveikutes,

gal kas galit patarti kokia sukuosena is neilgu plauku  (iki  peciu juostos) pasidaryti? ar is viso  nedaryti? 4u.gif
gfal kas nors turit ideju?

Įmanoma ir iš dar trumpesnių plaukų gražią šukuoseną padaryti. Man pamergės šukuoseną kažkada padarė iš kare kirpimo, buvo plaukai truputį žemiau žandikaulio linijos, tai juos sukėlė ir susuko galus. Pabrolys žado neteko, kai prisipažinau, koks mano plaukų ilgis, galvojo kad ilgaplaukė.
Atsakyti
Oi man atrodo as liksiu be sukuosenos nes niekaip nesugalvoju ko noriu g.gif
Atsakyti
Sveikutes, prisijungsiu ir as.
Niina tikrai ta paskutine graziausia wub.gif bigsmile.gif
O as vargstu, jau uzsisakiau kirpykloje laika sukuosenai ir uzsisakiau tik lyginti plaukus, kadangi mano plaukai iki mazdaug puses nugaros, dar kirpciukai tiesus, tai pagalvojau, kad graziai turetu atrodyti jei butu tiesiog tiesus plaukai, bet dabar jau abejoju, nes nuometas bus toks (dar ant pacio nuometo gelytes, suknele ne mano blush2.gif )
user posted image
Taigi abejoju, kaip jus galvojate kaip atrodytu? Galvoju, gal geriau pabanguoti plaukus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 12 kovo 2008 - 12:13
Mano nuomone, prie tokio ispudingo nuometo tiesus plaukai tikrai nelabai graziai atrodys.. schmoll.gif Jei jau palaidais butinai nori, tai lengvai pagarbanociau, tik tada neaisku, ar graziai prie garbanotu plauku tiesus kirpciukai atrodytu.. doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 03 12, 11:54)
Mano nuomone, prie tokio ispudingo nuometo tiesus plaukai tikrai nelabai graziai atrodys..  schmoll.gif  Jei jau palaidais butinai nori, tai lengvai pagarbanociau, tik tada neaisku, ar graziai prie garbanotu plauku tiesus kirpciukai atrodytu..  doh.gif

user posted image

siap tai manau nuometas graziauiai dera kai plaukai kazkiek i virsu sukelti ..kiek maciau nuotaku su ilgais plaukais ir nuometu..tai man asmeniskai nekaip atrodo doh.gif ...
Atsakyti
Ne visos graziai atrodo, bet viena forumiete, bijau suklyst nick'a, atrodo DKNight`, buvo su palaidais, lengvai garbanotais plaukais ir su nuometu, tai atrode thumbup.gif O esu maciu ir tokiu, kurios su palaidais plaukai ir nuometu atrode, kaip tu sakai doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 03 06, 08:53)
o as vat noriu garbanu, ir biski gale susegtu  wub.gif

mano pacios garbanojas mad.gif ,tad norisi tiesiu it styga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 03 12, 14:30)
mano pacios garbanojas mad.gif ,tad norisi tiesiu it styga wub.gif

Visada taip buna, garbanotoms norisi tiesiu, tiesiaplaukems norisi garbanu lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Klausykit merginos gal kuri ka girdejot apie grozio salona Perleja, Justiniskiu gatvej?
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 03 12, 15:34)
Visada taip buna, garbanotoms norisi tiesiu, tiesiaplaukems norisi garbanu  lotuliukas.gif

user posted image

taip taip drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti