ACIU!!!
QUOTE(Ssju @ 2008 04 01, 11:16)
Sveikutes,
as tai is viso turiu tokia problema-klausima...
mano nuometas gal sveria koki kilograma...
Is pradziu norejau plaukus susisegti, bet tada nuometas neiseina kur padet, palaidais plaukais irgi nenoriu, nes per plonuciai... tai sumasciau nusipirkti prisegamu sruogu ilgu ir prisiraityt daug ilgu garbanu?... kaip manot?.. ar verta ir ar gausis kas nors? gal kazkuri bandet kazka panasaus?...
O del bandomosios manau butina pasidaryt, nes kai per svente padarys ir nepatiks, tada gali buti ne kas... o laiko perdaryti irgi nebus per daugiausia...
as tai is viso turiu tokia problema-klausima...
O del bandomosios manau butina pasidaryt, nes kai per svente padarys ir nepatiks, tada gali buti ne kas... o laiko perdaryti irgi nebus per daugiausia...
Manau, kad tikrai gausis. Atrodys
QUOTE(Graze @ 2008 04 01, 10:57)
Manau, kad tikrai gausis. Atrodys
Mano plaukai taip pat labai ploni, todel kirpeja man taip pat priseginejo papildomu sruogu, tik apatinius plaukus siek tiek patamsino, nes sruogos buvo tamsesnes uz mano plaukus. Tikrai gerai atrodo ir plauku tiek daug

Liuks
Norieciau jusu patarimo , gal kas darete sukuosenas, pas Renata is Vilniaus, dirba salone pas elavi ?
QUOTE(maziulele @ 2008 04 01, 06:08)
is pradziu ir as maniau kad tos sukytes tikrai nesilaikys, bet garantuoju kad jos tikrai laiko stipriai 
ir palaiduose pagarbanotuose plaukuose laikytusi?
QUOTE(tikurila @ 2008 03 31, 16:37)
O man tai ner graziau, kai plaukai graziai tvarkingai susukuoti, kad ir i kuoduka pvz.
Man kaip tik atrodo, kad tiesiog palaidi plaukai yra labai kasdieniska
Nezinau, gal cia tik man taip atrodo, nes mano naturalus plaukai banguoti, tai as kasdien prisivaikstau su tokiosm sukuosenom, tai manes tai visai nezavi. O vat graziai padarytos kuoduko tipo sukuosenos, man labai labai
ypac, jai dar su kokias subtiliais pinimais, mmm... 
Man taip pat
QUOTE(sidabrinuke @ 2008 04 01, 13:33)
taip
QUOTE(paliulaite @ 2008 04 01, 08:21)
Kai rinkausi suknyte, pasimatavau ir nuometa ir ten buvo jis taip pat su tokiom sukom, mano plaukai buvo tada palaidus, tai zinokit tikrai labai tvirtai laikesi
Argi nieks nieko nežino apie kirpėjas Sarma style, Jasinskio 16.?
SOS!!!!!!!!!
savaitgaly nuejau pasikirpti galiukus..bet gavosi taip kad is ilgu (iki puses juosmens) plauku, liko trumpi
ma t vepla kirpeja
, uzuot siek tiek patrumpinusi galiukus tiesi, paeme ir iskapre juos...vestuves uz 4 men..sukuosena jau buvau susigalvojusi, apie kuria dbr belieka tik pagalvoti...norejau palaidu,krentanciu garbanu, virsuje siek tiek sukeltu, del veliumo...
kazin ar mane isgelbetu prisegamos suorgos..ir kiek jos kainuoja??
savaitgaly nuejau pasikirpti galiukus..bet gavosi taip kad is ilgu (iki puses juosmens) plauku, liko trumpi
QUOTE(AboveStars @ 2008 04 02, 14:47)
SOS!!!!!!!!!
ma t vepla kirpeja
, uzuot siek tiek patrumpinusi galiukus tiesi, paeme ir iskapre juos...vestuves uz 4 men..sukuosena jau buvau susigalvojusi, apie kuria dbr belieka tik pagalvoti...norejau palaidu,krentanciu garbanu, virsuje siek tiek sukeltu, del veliumo...
nepergyvenk...
QUOTE(AboveStars @ 2008 04 02, 13:47)
SOS!!!!!!!!!
ma t vepla kirpeja
Siaubas... Nu jau uz tokius bajerius buciau ne cento nemokejus.. Na bet kokiu veplu yra siaubas. Neskiria kur iskarpyta kur tik galiukus pakirpt..