As tavo vietoj nusipirkciau tada tu sruogeliu prisegamu, tikrai isgelbes ,tik pirkt reikia naturalius, juos galima ir sava spalva nudazyt ir sukt su znyplem, o sintetiniu plauku negalima nei dazyt, nei karstai garbanuot.... niu jeigu turesi klausimuku, galesiu pakonsultuot, nes pati turiu tokiu sruogeliu ir mano kirpeja pasakisku sukuosenu padaro man su jom

QUOTE(AboveStars @ 2008 04 02, 12:47)
SOS!!!!!!!!!
savaitgaly nuejau pasikirpti galiukus..bet gavosi taip kad is ilgu (iki puses juosmens) plauku, liko trumpi
ma t vepla kirpeja
, uzuot siek tiek patrumpinusi galiukus tiesi, paeme ir iskapre juos...vestuves uz 4 men..sukuosena jau buvau susigalvojusi, apie kuria dbr belieka tik pagalvoti...norejau palaidu,krentanciu garbanu, virsuje siek tiek sukeltu, del veliumo...
kazin ar mane isgelbetu prisegamos suorgos..ir kiek jos kainuoja??

savaitgaly nuejau pasikirpti galiukus..bet gavosi taip kad is ilgu (iki puses juosmens) plauku, liko trumpi

kazin ar mane isgelbetu prisegamos suorgos..ir kiek jos kainuoja??
Kokia pazistama situacija.. Man irgi viena syki taip buvo, tai grizau namo ir verkiau.. O, jei dar vestuves artetu, tai nzn kas butu..

QUOTE(DKNight @ 2008 04 02, 14:18)
as nepirkciau naturaliu sruogu, jei atsitaikytum sintetiniu atspalvi. Paprasciausiai neverta... Naturaliu plauku sruogos kainuoja nuo 800lt(padoresne uodega), o sintetiniu nuo 120lt, ir yra visokiu, ir pasuktu ir tiesiu, ir labai didelis atspalviu pasirinkimas
Taigi tos prisegemos sruogos skirtingos, mano pussesere pries 2 metus pirko apie 25 prisegamas naturalias sruogas (jos kiekviena atskirai prisisega su tokiais segtukais), kainavo viena apie 14 lt, tai iseina 25 sruogos - 350 lt, dabar sako jos yra pigesnes. Jinai jas sege per isleistuves, nudaze savo spalva, kirpeja padare jai grazias garbanas ir atrode

Papildyta:
QUOTE(Felicija077 @ 2008 04 02, 14:08)
As tavo vietoj nusipirkciau tada tu sruogeliu prisegamu, tikrai isgelbes ,tik pirkt reikia naturalius, juos galima ir sava spalva nudazyt ir sukt su znyplem, o sintetiniu plauku negalima nei dazyt, nei karstai garbanuot.... niu jeigu turesi klausimuku, galesiu pakonsultuot, nes pati turiu tokiu sruogeliu ir mano kirpeja pasakisku sukuosenu padaro man su jom 

O tu kaip supratau, turi tokias, apie kurias as kalbejau? Ne uodega, o kiekviena atskirai prisisega? Jeigu nepaslaptis, kur pirkai ir kiek kainavo?
QUOTE(Felicija077 @ 2008 04 02, 13:08)

Niu as irgi girdejau, kad dazyti galima tik naturaliu plauku sruogas.
As pati labai noreciau tokiu plauku srugu per savo vesele.
beje, o ar daug tu sruogu reikia, kad efektas matytusi?
QUOTE(meskytia @ 2008 04 02, 14:55)
Niu as irgi girdejau, kad dazyti galima tik naturaliu plauku sruogas.
Cia turbut priklauso koks ilgis tavo naturaliu plauku (o jeigu darysi garbanas, tai plaukai dar automatiskai sutrumpeja). Mano plaukai nera labai trumpi, o dar 5 menesius auginsiu

QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 04 02, 15:49)
Taigi tos prisegemos sruogos skirtingos, mano pussesere pries 2 metus pirko apie 25 prisegamas naturalias sruogas (jos kiekviena atskirai prisisega su tokiais segtukais), kainavo viena apie 14 lt, tai iseina 25 sruogos - 350 lt, dabar sako jos yra pigesnes. Jinai jas sege per isleistuves, nudaze savo spalva, kirpeja padare jai grazias garbanas ir atrode
Ir jinai jas naudoja iki siol, kai kur nors eina, labai patenkinta

na ir kas, kad skirtingos... pas mane buvo sintetines irgi is sruogu. Naudoti galiu jas iki siol, ir nereikejo nieko ten dazyti ir tai kirpejai darbo buvo maziau, nes ju nei sukti nei dazyti nereikejo o tik prisegti...ir neiaks net neatpazista ka netikru plauku buvo imaisyta..Aisku jei negaila pinigu naturaliems plaukams, tai galima leisti... bet jos tikrai ne po 14 litu kainuoja

O man kirpykloj irgi iskarpe per daug galiukus...dabar apatiniai iki menciu vidurio, o virsutiniai vos kaklo apacia siekia
bet detis dirbtiniu plauku noras nekyla, nenoriu but tokia dirbtinai grazi, geriau is savu plaukuciu darysiuos sukuosena kaip jau iseis taip

Uj aciu mergaites uz patarimus..tikrai susigundziau tom sruogom..ir kiek suprantu jas naudoti galesiu ne karta o uzsideti kada panorejusi..
ir svarbiausia turesiu sukuosena apie kuria svajojau!!!!!!!!

Papildyta:
Indrosele, va mano plauku ilgis ir iskarpymas toks kaip tavo..as ir galvojau kad noriu buti naturali, bet kai sudirba visus plaukus..ir netenki galimybes igyvendinti to apie ka lb svajojai, tai manau galima ir dirbtinei pabuti..

Papildyta:
ir dar klausimeliu keletas...
o tos sruogos tvirtai laikosi??? nebus taip kad timptels kas netycia ir lieku be plauku??
ir dar...
gal kas zinote siauliuose salona kur tai butu daroma??

Papildyta:
Indrosele, va mano plauku ilgis ir iskarpymas toks kaip tavo..as ir galvojau kad noriu buti naturali, bet kai sudirba visus plaukus..ir netenki galimybes igyvendinti to apie ka lb svajojai, tai manau galima ir dirbtinei pabuti..

Papildyta:
ir dar klausimeliu keletas...
o tos sruogos tvirtai laikosi??? nebus taip kad timptels kas netycia ir lieku be plauku??

ir dar...

QUOTE(DKNight @ 2008 04 02, 15:09)
na ir kas, kad skirtingos... pas mane buvo sintetines irgi is sruogu. Naudoti galiu jas iki siol, ir nereikejo nieko ten dazyti ir tai kirpejai darbo buvo maziau, nes ju nei sukti nei dazyti nereikejo o tik prisegti...ir neiaks net neatpazista ka netikru plauku buvo imaisyta..Aisku jei negaila pinigu naturaliems plaukams, tai galima leisti... bet jos tikrai ne po 14 litu kainuoja
pati domejausi tuom labai daug pries savo vestuves

Na nezinau, pussesere butent uz tiek pirko

QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 04 02, 17:28)
Na nezinau, pussesere butent uz tiek pirko
Na dar aisku prikaluso, kur ziurejai, jeigu Akropoly kur nors, tai aisku, kad ten kainos bus 

nea... ziurejau salone kur gamina perukus... tai jos ten ir tas sruogas gamina... Akropoolyje tai aisku daug brangiau... bet butu idomu...jei gali paklausk savo pusseseres kur ji rado uz tiek pigiai...jei nesunku aisku...

o sakykit kiek sruogu reikia kad kazkox efektas jau matytusi?? mano pacios nera ploni plaukuciai..