Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 25, 20:13)
Ačiū 4u.gif
Papildyta:

Labai grazi  4u.gif Kažin kaip atrodytų be grifkos... ax.gif

aciu 4u.gif per bandomaji darem ir be grifkos, t.y. ji buvo sukelta, visai neblogai atrode, bet vestuviu diena sugalvojom padaryt su grifka biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas galetu patarti kokia gera kirpeja vln? ir kas graziai daro makijaza. parasykit man i az, busiu jums labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Viktory ir Amber123, papasakosiu įspūdžius po antradienio ir pasidalinsiu kontaktais.
Atsakyti
super labai lauksiu.. tikiuosi ir tau patiks ir nuotaikos nesugadins... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 27, 21:59)
super labai lauksiu.. tikiuosi ir tau patiks ir nuotaikos nesugadins...  biggrin.gif

Šiaip nesu labai išranki ar turinti savitą stilių. Nusiteikusi optimistiškai. Planavau net nesidaryti, bet paskui galvoju, kad ir pačiai kirpėjai bus lengviau sukonstruoti šukuoseną dėl kurios susitarta. Detalės yra smulkmena. Vestuvių dieną užsiimti kūryba nebus laiko, nes mes į CMB 10 val. einam. Dar tegu pažiūri į mano plaukus, kurių jokie segtukai nelaiko, kad paskui nenustebtų. Be to, pasiskaičius visokių kuriozų apie makiažą taip pat pamaniau, kad geriau iš anksto apsitarti, nei vestuvių dieną per ryškų makiažą nuo akių plauti.
Atsakyti
pritariu tau šimtu procentų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 04 27, 21:56)
Viktory ir Amber123, papasakosiu įspūdžius po antradienio ir pasidalinsiu kontaktais.

Laaaabai tau aciu! 4u.gif Jei pamirsi, mes tau priminsim blush2.gif Galetum ir nusifotografuot.. butu idomu pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 04 27, 22:11)
Laaaabai tau aciu!  4u.gif  Jei pamirsi, mes tau priminsim  blush2.gif Galetum ir nusifotografuot.. butu idomu pamatyt  smile.gif

Būtinai nusifotografuosiu ir jūsų nepamiršiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 27 balandžio 2008 - 21:23
QUOTE(pantera83 @ 2008 04 25, 14:55)

pantera83, sorry už OT šukuosenų temoj, bet šitoj foto gerai matosi ir Tavo puokštė: iš kokių gėlių ji padaryta - rožių ir...? Man ji gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
pantera 83 man tai viskas super, ir suknelė ir šukuosena, ir puokštė... valio... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 04 28, 08:51)
pantera83, sorry už OT šukuosenų temoj, bet šitoj foto gerai matosi ir Tavo puokštė: iš kokių gėlių ji padaryta - rožių ir...? Man ji gražiai atrodo  thumbup.gif

aciu, mergaites 4u.gif

puokste padaryta is roziu ir eustomu smile.gif

p.s. jeigu ka, suknele nuomoju mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokiam dydžiui ta suknelė tinka.... nors jau aš išsirinkau savo bet rūpi ir kitos... smile.gif wub.gif
Atsakyti