Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

man atrodo kad reikia.. tik pigiau nei vestuvių dieną... bet čia aš tiksliai nežinau... biggrin.gif reikia palaukti kas darėsi gal pasakys kaip ten yra...
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(pantera estera @ 2008 04 28, 22:21)
mergytes, man toks klausimelis iskilo.. o uz bandomaji makiaza ar suluosena moketi reikia? j blush2.gif  ir kiek daugmaz kainuoja...?  g.gif

aciu, kad apsviesit nesimanele  4u.gif

Kazkiek reikia, tik pigiau nei vestuviu diena mirksiukas.gif ir priklauso nuo paciu darytoju, kokios pas jas kaineles
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 04 28, 21:21)
mergytes, man toks klausimelis iskilo.. o uz bandomaji makiaza ar suluosena moketi reikia? j blush2.gif  ir kiek daugmaz kainuoja...?  g.gif

aciu, kad apsviesit nesimanele  4u.gif

tikrai reikia moketi.
ir visai ne pigiau, kaip cia sako mergaites: kaina bus tokia pati, kiek sumokesi ir uz vestuvine sukuosena.
jog darba atliks toki pat, kaip ir vestuviu diena mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi sake, kad kainuos labai panasiai, kaip ir vestuviu diena, na gal ten tik 10-20lt maziau, priklausomai, kiek tau ten ko per bandomaji prikraus smile.gif
Atsakyti
na va pasirodo kad tiek pat reik mokėti... vadinasi vestuvės gerai patuština piniginę lotuliukas.gif
Atsakyti
bandomoji sukuosena yra pigesne nes visko maziau deda, o vestuvine brangesne.dazniausiai bandomosios kaina buna per pus ,jei tavo vestuvine 150 tai bandomoji bus 75
Atsakyti
vadinasi aš iš pat pradžių buvau teisi kad kainuoja pigiau.. tai valio... smile.gif o tai suklaidino čia mane...
Atsakyti
as manau, kad bandomuju sukuosenu kainos priklauso nuo grozio salono ir kirpejos, pas kuria kerpiesi. tai jau susitarimo reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
bent kiek as klausus tai visur puse kainos aisku jei kirpeja pazistama tai kur kas pigiau gali padaryti ir vestuvine ir bandomaja ax.gif
Atsakyti
Man bus daug pigiau, nes darys vakare ir pabaigus jau eiti vargu ar kur su ta šukuosena nueisiu, nebent miegosiu sėdėdama, kad kitai dienai liktų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 29 balandžio 2008 - 12:02
Aš bandomąją darysiuos per pusbrolio vestuves.
Atsakyti
o aš lauksiu rekomendacijų jūsų kas geriausiisi daro... gudruolė 4u.gif nes aš su savo kirpėja jau atsisveikinau, nes ji jau tikrai atostogaus...
Atsakyti