Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(kadukas @ 2008 02 19, 15:24)
http://www.goyama.com
cia tikrai super sukuosenos  thumbup.gif  gal net ir rasiu kazka tinkamo nes jau pavargau ieskot. Bus vasara karsta, o maniskiui labiau patinka palaidi mano plaukai, tad gal suderinsiu, kad butu palaidi ir siek tiek suristi, kad nebutu taip karsta ir nepatogu  tongue.gif

daug gražių yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murze75 @ 2008 02 21, 11:10)
Merginos padekit help.gif Ieskau tikrai geros kirpejos vestuvems, kuri atvaziuotu i namus..
Jei zinote atsiuskite kontaktus i az...  ax.gif

Labas,
kokiame mieste tau reikia? Jei esi vilniete, galeciau duoti kirpejos, kuri man dare vestuvine sukuosena, kontaktus.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

labai reikia geros kirpejos Vilniuje... Noriu plaukus ilgus garbanot ir gal kelias ilgesnes sruogas prisegt...

Gal kas zinot? Jei galit i AZ parasykit.
Aciukas
Atsakyti
sveikos smile.gif
ir man reikia kirpejos blush2.gif ax.gif
padekite
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 02 02, 21:55)
grazu visai smile.gif
Papildyta:
ir si grazi

sveikutes-mano pamergiu sukuosenos bus tokios,nes kazkaip man grazu kuodukai blush2.gif plius ju ir suknytes bus vienodo modeliuko-turetu ziuretis graziai..
o sau jau susitariau su kirpeja kad noresiu garbeneliu irkokio idomesnio plauku susegimo ax.gif
Atsakyti
O gal kas zinot gera kirpeja Kaune, kuri galetu kazaka grazaus is ilgu plauku padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2008 02 23, 14:47)
O gal kas zinot gera kirpeja Kaune, kuri galetu kazaka grazaus is ilgu plauku padaryti  ax.gif

Ir as ieskau... ax.gif gal kuri galetu gera parekomenduot..? 4u.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti superinius zmogucius (Vilniuje), kuriuos pati isbandziusi esu:

Kirpeja - Rutele (Salon +), parsykit i az duosiu tel. Patikekit mergytes, dariausi rimtiems renginukams ne karta ir likau oi kaip patenkinta. Ne be reikalo ji tiek apdovanojimu turi. Zodziu super thumbup.gif

Visaziste - Daina (parasykit i az, atsiusiu savo foto, pamatysit jos darbukus) suradau pagal Ruteles rekomendacijas. Mano oda labai jautri, bet ji taip super padaro makiaza, kad atrodo, jog pas mane ideali oda.

Manikiurininke galite surasti supermamoje, jos nickas Natie. Labai mielas zmogutis, kokybiskai ir gerai atliekantis savo darba.
Atsakyti
as irgi sukelsiu plaukus i koki dailu kuoduka ax.gif tik mano plaukai tamsus ir poilgiai be to man jokie perdetai iskelti ir priraityti schmoll.gif vienzo pati nezinau ko noriu
Atsakyti
jei kas turit ka pasiulit labai prasom
Papildyta:
cia net nezinau ar grazu ar ne ta kriaukle kokia jusu nuomone?
Atsakyti
o as nusprendziau darytis tokia va sukuosena. tokia visai paprasta bet man asmeniskai labai grazi.... thumbup.gif kadangi nenoriu jokiu „tortu“ tai nusprendziau kad sita man bus kaip tik smile.gif ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 02 25, 11:06)
o as nusprendziau darytis tokia va sukuosena. tokia visai paprasta bet man asmeniskai labai grazi....  thumbup.gif kadangi nenoriu jokiu „tortu“ tai nusprendziau kad sita man bus kaip tik  smile.gif ka jus manot?

Labai grazu rolleyes.gif ir neperkrauta, ir iskilminga thumbup.gif
as irgi vargstu su sukuosenu paieska doh.gif nenoriu, kad butu kokia nors seveliura virs galvos (nes MB zemesnis), palaidu irgi nelabai, nes visgi nuometa reikes isisegti, o kuodukai netinka del veliumo. Gal kas turit minciu? mirksiukas.gif
Atsakyti