Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

http://www.goyama.com
cia tikrai super sukuosenos thumbup.gif gal net ir rasiu kazka tinkamo nes jau pavargau ieskot. Bus vasara karsta, o maniskiui labiau patinka palaidi mano plaukai, tad gal suderinsiu, kad butu palaidi ir siek tiek suristi, kad nebutu taip karsta ir nepatogu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2008 02 19, 14:24)
http://www.goyama.com
cia tikrai super sukuosenos  thumbup.gif  gal net ir rasiu kazka tinkamo nes jau pavargau ieskot. Bus vasara karsta, o maniskiui labiau patinka palaidi mano plaukai, tad gal suderinsiu, kad butu palaidi ir siek tiek suristi, kad nebutu taip karsta ir nepatogu  tongue.gif

Tikrai superines sukuosenos cia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos norėjau paklausti prieš kiek laiko reikia tartis dėl šukuosenos ir bandomojo varianto?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 19, 19:45)
Merginos norėjau paklausti prieš kiek laiko reikia tartis dėl šukuosenos ir bandomojo varianto?

Na as tai jau susitariau, kad bandomaja darysiu geguzes men., o plaukus dazysiu pries savaite iki vestuviu 4u.gif
Atsakyti
O as bandomines nesidarysiu ax.gif turbut perdaug pasitikiu savo kirpeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 02 19, 21:35)
O as bandomines nesidarysiu  ax.gif turbut perdaug pasitikiu savo kirpeja  biggrin.gif

as ir bandomosios nesidariau, nes pasitikejau savo kirpeja, o rezultatu buvau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
as kazkodel irgi planuoju bandomosios nesidaryti- nezinau, ar cia kad pasitikiu kirpeja, ar kad pati tikiu, jog viskas bus gerai..... nesu super-duper isranki, nesiparinsiu, kad viena sruoga ne taip susukta, nei tikejausi.... smile.gif
svarbu bendras vaizdas....|O ten, kur uzsirasiau ne karta esu tiek makijaza dariusi, tiek sukuosenas- todel ir rami esu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 19, 23:01)
as kazkodel irgi planuoju bandomosios nesidaryti- nezinau, ar cia kad pasitikiu kirpeja, ar kad pati tikiu, jog viskas bus gerai..... nesu super-duper isranki, nesiparinsiu, kad viena sruoga ne taip susukta, nei tikejausi.... smile.gif
svarbu bendras vaizdas....|O ten, kur uzsirasiau ne karta esu tiek makijaza dariusi, tiek sukuosenas- todel ir rami esu wink.gif

as tai patarciau pasidaryti bandomuosius, nes juk tai bus nuotakos sukuosena, o ne kokios pamerges ar siaip svecio ax.gif be to, ir ramiau bus, kai zinosit kokio rezultato laukti. juk ir taip tos dienos bus pilnos nerimo...
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 02 19, 23:12)
as tai patarciau pasidaryti bandomuosius, nes juk tai bus nuotakos sukuosena, o ne kokios pamerges ar siaip svecio ax.gif be to, ir ramiau bus, kai zinosit kokio rezultato laukti. juk ir taip tos dienos bus pilnos nerimo...

nu susimeciau kazkaip.....gal ir tiesa sakai? hmmm, pagalvosiu, tikrai wink.gif
Atsakyti
gal rasit ir sau ka tinkamo http://www.hairpedia.com/ smile.gif as savo didziajai dienai issirinkau butent is sio puslapiuko wink.gif

user posted image
Atsakyti
As tai tikrai nesidarysiu bandomosios sukuosenos ax.gif mano kirpeja pasako visoms jaunosioms tik tiek blush2.gif
Kad net pats geriausias dailininkas negali paveikslo nupiesti du kartus tokio pat schmoll.gif
Tai va taip ir su kirpeja,nebent reiketu rinktis ar palaidais ar pasiziuret ar sukelti is vis tinka, tokiu atveju sutnku kad butu galima pasibandyti kazka panasaus, bet ne vsa sukuosena darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 21, 11:21)
As tai tikrai nesidarysiu bandomosios sukuosenos  ax.gif  mano kirpeja pasako visoms jaunosioms tik tiek  blush2.gif
Kad net pats geriausias dailininkas negali paveikslo nupiesti du kartus tokio pat  schmoll.gif
Tai va taip ir su kirpeja,nebent reiketu rinktis ar palaidais ar pasiziuret ar sukelti is vis tinka, tokiu atveju sutnku kad butu galima pasibandyti kazka panasaus, bet ne vsa sukuosena darytis  g.gif

Sutinku. Aš tikriausiai irgi nesidarysiu. Nes tikrai antrą kartą gali arba nepavykti taip pat, arba naujų idėjų kils.
Atsakyti