Ačiū, kad mane mylit ir blynų kepime palaikot Turtai Jūs mano Šiandien gult einam visos draugiškai- padoriu laiku. Sutariam- nėra čia ko jaunam amžiuj kava, buliais ir cigaretėm gaivintis Ar girdi DG????
p.s. Abžorytė ir tikslų laiką yra nurodžius kada vyrus partempia Reiks pasiknisti po forumą.
Man patiko ta Abžorytės mintis rašyti normalius popierinius atvirukus. Tik truputį šiaip jau užsivėlinau. Tai dabar sėdžiu su krūva atvirukų ir nežinau, ką rašyti. Nenoriu tų banalių eilėraštukų, nes pati jų beveik neskaitau gavusi. Tai va susigalvojau sau bėdą
Dominyka labai giliai įsižeidusi Papildyta: Nesakiau dar, kad šiandien sportuoti buvau. Labai fainiai. Pati sporto sale labai faina, tokie didžiuliai langai, o iškart už langų didelė srauni upė fainas vaizdas. Gerai taip pasportavau po ilgo laiko, tik nusprendžiau, kad per mažą programą man sudarė. Apie gerą pusvalandį išeina. Nesąmonė
GV juk nepėsčia papus priekin, užpakaliu tik vygzt šen krypt ten..akim mirkt ir tik tuo metu pajaučiau, kad skrendu. Kablukas paslydo per tas nesvietiškai slidžias plyteles, ore stlikau sukinį, rankom sumaskatavau ir plumptelėjau ant sėdimosios tiesiai prie lauko durų Pateisinau indėnės vardą ir sušokau tam apsauginiui karo šokį Gėda baisi- raudonis išpylė. Sumuštą šikną sopa. Pirma mintis- vargšė Powerpuff. Ji taip nuolat Staigiai atsikėliau ir moviau lauk iš to prakeikto pastato
As catinu, uzsiimu nesamonem uzuot esjusi mokytis....kazkokiom nesamonem ... Kas gero advoco? Papildyta: Haneriete, kaip tau pavydziu noriu ir as lasinius pajudint geram sporto klubelyje