Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Ačiū, kad mane mylit ir blynų kepime palaikot wub.gif Turtai Jūs mano smile.gif
Šiandien gult einam visos draugiškai- padoriu laiku. Sutariam- nėra čia ko jaunam amžiuj kava, buliais ir cigaretėm gaivintis smile.gif Ar girdi DG????

p.s. Abžorytė ir tikslų laiką yra nurodžius kada vyrus partempia smile.gif Reiks pasiknisti po forumą.
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 10, 20:17]
Sutariam- nėra čia ko jaunam amžiuj kava, buliais ir cigaretėm gaivintis smile.gif Ar girdi DG????

Vaisink blynais geriau visas, ir taip jau subloge visos lotuliukas.gif lotuliukas.gif susirasinejau su tuo sexu.... :bigsmile

Turiu geriausia drauga, kuris niekada neapgaus, nenuvils, neiskaudins,visada bus istikimas...Mano kompas HP lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Miargai, kur jus????????????

GV kiek zinau, virtuveje sedevrus kulinarius isradineja, kur kitos??? g.gif
Papildyta:
Miargai, kur jus????????????

GV kiek zinau, virtuveje sedevrus kulinarius isradineja, kur kitos??? g.gif
Atsakyti
Sveikos. Buvom kine, tai puse kino i jį įsikibus sėdėjau biggrin.gif
Atsakyti
gegyte, tai laiminga wub.gif

monukitee, kaip tau sveikata?

Papildyta:
Visai jau nebera tvarkos, nei vienos fejos...Oi laukiam laukiam naktines pamainos mes laukiam tongue.gif
Atsakyti
Dominyyyka, gryzk pas mus!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Dolce, ko čia šūkalioji viena? wink.gif triukšmo nekelk.
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 10, 23:27)
Dolce, ko čia šūkalioji viena? wink.gif  triukšmo nekelk.

kas belieka, visos dinge....ziuriu nusivylusias seimininkes

ka tu gero?
Atsakyti
Man patiko ta Abžorytės mintis rašyti normalius popierinius atvirukus. Tik truputį šiaip jau užsivėlinau. Tai dabar sėdžiu su krūva atvirukų ir nežinau, ką rašyti. Nenoriu tų banalių eilėraštukų, nes pati jų beveik neskaitau gavusi. Tai va ax.gif susigalvojau sau bėdą smile.gif

Dominyka labai giliai įsižeidusi smile.gif
Papildyta:
Nesakiau dar, kad šiandien sportuoti buvau. Labai fainiai. Pati sporto sale labai faina, tokie didžiuliai langai, o iškart už langų didelė srauni upė smile.gif fainas vaizdas.
Gerai taip pasportavau po ilgo laiko, tik nusprendžiau, kad per mažą programą man sudarė. Apie gerą pusvalandį išeina. Nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 10 gruodžio 2007 - 22:50
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 18:19)
GV juk nepėsčia papus priekin, užpakaliu tik vygzt šen krypt ten..akim mirkt ir tik tuo metu pajaučiau, kad skrendu. Kablukas paslydo per tas nesvietiškai slidžias plyteles, ore stlikau sukinį, rankom sumaskatavau ir plumptelėjau ant sėdimosios tiesiai prie lauko durų lotuliukas.gif Pateisinau indėnės vardą ir sušokau tam apsauginiui karo šokį laugh.gif Gėda baisi- raudonis išpylė. Sumuštą šikną sopa. Pirma mintis- vargšė Powerpuff. Ji taip nuolat laugh.gif Staigiai atsikėliau ir moviau lauk iš to prakeikto pastato smile.gif

Daugiau aš ten kojos nekelsiu.

oj, sėdėjau viena ir žvengiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 11, 00:28)
kas belieka, visos dinge....ziuriu nusivylusias seimininkes

ir aš ką tik pažiūrėjau ax.gif
Atsakyti
As catinu, uzsiimu nesamonem uzuot esjusi mokytis....kazkokiom nesamonem ...

Kas gero advoco?

Papildyta:
Haneriete, kaip tau pavydziu noriu ir as lasinius pajudint geram sporto klubelyje
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 11, 01:17)
Kas gero advoco?[/b]

Ką tik bilietą pasitikrinau biggrin.gif eilutę užbraukiau biggrin.gif
tris litus laimėjau yess.gif hihihi.gif

ir man reiktų mokytis doh.gif bet tingiu... blush2.gif
Atsakyti