Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 18:46)
GV, gal ikalam??? bigsmile.gif 

Pieną tu su medum virinkis, kad užmigtum normaliu laiku. O ne siūlyk man visokių sparnuotų gėrimų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 19:02)
Pieną tu su medum virinkis, kad užmigtum normaliu laiku. O ne siūlyk man visokių sparnuotų gėrimų tongue.gif

Ko nesiilsi?siandien vaziuosiu i gariunus tikriausiai, man prireiks irgi redbulio...pieno visiskai nesinori akys stacios kaip prigerus redbulio bigsmile.gif tiek ismiegojus pati supranti

Haneriete, labas kaip pas tave reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 18:51)
vanagas atskris si vakara, ant karnizo nutups ir stebes savo Margarita bigsmile.gif

Kokia tu šiandien atkutus? laugh.gifSąmojai per ausis liejasi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 19:09)
Kokia tu šiandien atkutus? laugh.gifSąmojai per ausis liejasi. lotuliukas.gif

Miegotum tiek valanda per para kiek as, atkustum dar ne taip lotuliukas.gif dar su chalatu lovoj guliu kompa apsikabinus..oi gyvenimas ....hmmmm mirksiukas.gif
Papildyta:
Miargai, ko tokios ramios si vakar???
Hmm...galvoju, kad man reikia nauju dzinsu, batu,sukneles,kvepalu ir t.t.Idomu ar bus toks laikas kai nieko nereiks moterims, man tai gal kai kojas pakratysiu bigsmile.gif Finansai neleidzia viska pirkt, nervina...nzn kur rast koki maisa pinigu???
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 19:05)
Ko nesiilsi?siandien vaziuosiu i gariunus tikriausiai, man prireiks irgi redbulio...pieno visiskai nesinori akys stacios kaip prigerus redbulio bigsmile.gif  tiek ismiegojus pati supranti

Šiandien į Gariūnus??? Draginsi? tongue.gif
Suprantu tave friends.gif
Ilsiuosi- sėdžiu lovoj kaldroje susisukus kaip mumija su sumuškiatu burnoj.. Ko ne poilsis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 19:16)
Ilsiuosi- sėdžiu lovoj kaldroje susisukus kaip mumija su sumuškiatu burnoj.. Ko ne poilsis? biggrin.gif

Neerzink unsure.gif Supavydėjau nerealiai doh.gif Sumuštinio ypač ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 19:16)
Šiandien į Gariūnus??? Draginsi? tongue.gif
Suprantu tave friends.gif

Tikriausiai draginsiu, zinai kaip toj dainoj "mergaites is rajonu vaziuoja i gariunus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif nusipirkti sau sijonu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Raslabuxa GV, po nemigos nakties... bigsmile.gif
Papildyta:
Nebevaziuosiu i garus, gal sekmadieni mynsiu bigsmile.gif
Papildyta:
skanaus GV

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 19:24)
Tikriausiai draginsiu, zinai kaip toj dainoj "mergaites is rajonu vaziuoja i gariunus" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nusipirkti sau sijonu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Raslabuxa GV, po nemigos nakties... bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Tu šiandien nereali laugh.gif Sveika tau nemiegoti. biggrin.gif Mano kaime turgus neblogas biggrin.gif Visokių sijonų, džinsų.. Užsuk. Arčiau- sutaupysi benzo. Už tuos pinigėlius stanikas koks išeis laugh.gif

Haneriete.. nieko tokio gali skaityt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 10, 19:33]
lotuliukas.gif
Tu šiandien nereali laugh.gif Sveika tau nemiegoti. biggrin.gif Mano kaime turgus neblogas biggrin.gif Visokių sijonų, džinsų.. Užsuk. Arčiau- sutaupysi benzo. Už tuos pinigėlius stanikas koks išeis laugh.gif

Sveika, sveika, namai netvarkyti baisu, dar mokslus reiks paziuret....Zinau, kad tavo kaime neblogas turgus, bet ai gariunai lieka gariunais.Tu man gera, zvengiu balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif stanikas butu gerai, visgi turim tokius pasididziavimus i senus nebetelpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 19:33)
skanaus GV

user posted image

Ačiū tau Dolce biggrin.gif
Bet nusiusk tu eterio bangom sumuštinį šitą Bjuti biggrin.gif Išgelbėsi mergaitei gyvybę biggrin.gif Aš jau pavalgiau beveik..

Jau pykstu ant senio. Nespėjom susitaikyt.. jau vėl lipa ant galvos- liepia blynus kept mega_shok.gif Apsimetu, kad miegu. Telefone garsą išjungiau, pakišau po pagalve.. Atvažiuos sakysiu- nieko nežinojau.. Ups.. Kepk pats aš stalą padengsiu ir kavos padarysiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 19:39)

Jau pykstu ant senio. Nespėjom susitaikyt.. jau vėl lipa ant galvos- liepia blynus kept mega_shok.gif Apsimetu, kad miegu. Telefone garsą išjungiau, pakišau po pagalve.. Atvažiuos sakysiu- nieko nežinojau.. Ups.. Kepk pats aš stalą padengsiu ir kavos padarysiu laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif iskepk gu vyrui blynu, nors jau uz karnizo pakabinima lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip jis tave pakencia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 19:37)
stanikas butu gerai, visgi turim tokius pasididziavimus i senus nebetelpa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir vis auga valandom nuo sumuštinių visokių laugh.gif
Atsakyti