Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 22:54)
gegyte, tai laiminga wub.gif

ne blush2.gif kažkas netaip unsure.gif
Atsakyti
Laaaaabas bigsmile.gif
Po ilgos bemiegės nakties, po dar sunkesnio darbo po bemiegės nakties ir po skanaus pietų miegučio jungiuosi prie jūsų ax.gif
Vakar dar kažką daug rašiau, bet interneto striginėjimai mane nugalėjo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 11 gruodžio 2007 - 19:05
Labas, 4u.gif as dar darbe. Saunuole kad tiek daug per diena nuveikei ir dar laikaisi ant koju smile.gif
Atsakyti
Tai kad pamiegojau dabar bent tris valandas bigsmile.gif
Mąstau gal dar pasportuoti eiti... Nes jei neisiu, prasedėsiu visą vakarą prie kompo ir viskas ax.gif
Ilgai dirbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 11, 19:31)
Tai kad pamiegojau dabar bent tris valandas  bigsmile.gif
Mąstau gal dar pasportuoti eiti... Nes jei neisiu, prasedėsiu  visą vakarą prie kompo ir viskas  ax.gif
Ilgai dirbi  smile.gif

Gaila tu ne ten kur as - eiciau kartu sportuot drinks_cheers.gif O dabar tai jauciu eisiu tiesiog namo...
Mano ilgas darbas bent jau siandien daugiausia susijes su darbo neoptimalumu darbo valandu metu (t.y. nieko nepadariau), bet visiems kolegoms isejus jau sis tas yra. Turbut siandienai uzteks.
Atsakyti
O šiaip nesportuoji, ane? ax.gif
Gi vienas iš punktų wink.gif ir man didžiulis malonumas bigsmile.gif
Tik labiau patinka rytais eiti, kai visiškai žmonių nėra, ko tai drąsiau jaučiuosi blush2.gif nors čia dar nebuvau vakare, gal reiktų eiti apžiūrėti smile.gif
Atsakyti
Siaip sportuoju, bet turiu prisipazint kad jau dvi savaites nei karto nebuvau - per tuos darbus ir nemiegojima naktimis. As vakare visad einu - net jei ir zmoniu daug buna - jie patys sportuoja ir labai nesidairo.
Na tai as vaziuoju namu link...
Atsakyti
Kad čia kaimas pas mane yra, visi pažįstami, lietuviai bernai gaujom eina, man kažkaip nelabai su jais patiktų blush2.gif
Gero kelio wink.gif
Einu ir aš smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites ax.gif
Atsakyti
labas vakaras...

Tai vat, man kažkas jame nepatinka... labai nedrąsus, sakė kad patinku, bet net neapkabino, o apie lūpdažių nuvalgymą nebuvo net kalbos... doh.gif kažkokia nesamonė...

Ką veikinėjat>?
Atsakyti
Nu ka cia priveiksi.... g.gif
oi ***** nuotaika tokia tai nors sauk menulin... gun_smilie.gif Einu mokytis...bo baigiu saldytuva nusiaubti...drauge sako gal melisos arbatos isgerk...jo sakau...nebent atpalaiduojanti klizmute padetu.... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 11, 18:39)
advoco-gero vakaro 4u.gif

asiuks 4u.gif
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 18:46)
jau geraiu uzmurytu,bele kad tik vakaras geras butu mirksiukas.gif victory.gif

lotuliukas.gif jau kai mūrys tai įmūrys lotuliukas.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 18:47)
Fuuu... kaip pošlai pagalvojau ax.gif unsure.gif cool.gif

tongue.gif negalvok pošlai, tai natūralios medžiagos blokai lotuliukas.gif
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 11, 23:18)
o apie lūpdažių nuvalgymą nebuvo net kalbos...  doh.gif  kažkokia nesamonė...

Ką veikinėjat>?

kaži geriau kai skuba lūpdažius valgyt, ar kai palaukia... g.gif biggrin.gif

aš tai va sėdžiu, lauku.... blush2.gif turi atvažiuoti.... blush2.gif
Atsakyti