Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 16:59)
kas per smuikai?apsviesk mirksiukas.gif

Vanessa May ar kaip ji ten rasosi tongue.gif

Kitoje temoje perskaiciau toki bajeri, labai patiko:

vyras eidamas i darba merginas nuziurineja - jos visos grazios ir jis ju visu nori, o gryztant is darbo merginos vis dar grazios, bet jis ju jau nebenori
darbas patenkina lotuliukas.gif

Kai klaidzioju po kitas temas, jauciuosi biski neistikima ax.gif Tai ta proga, jei randu kokio gerio, tempiu i ola lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 11, 14:24)
1.Vanessa May ar kaip ji ten rasosi  tongue.gif
Kitoje temoje perskaiciau toki bajeri, labai patiko:

2..vyras eidamas i darba merginas nuziurineja - jos visos grazios ir jis ju visu nori, o gryztant is darbo merginos vis dar grazios, bet jis ju jau nebenori 
darbas patenkina  lotuliukas.gif
3.Kai klaidzioju po kitas temas, jauciuosi biski neistikima  ax.gif  Tai ta proga, jei randu kokio gerio, tempiu i ola  lotuliukas.gif

1.pavydziu wub.gif gerai laika praleisk 4u.gif
2. thumbup.gif lotuliukas.gif
3.aaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia dar geriau nei anekdotas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 16:43)
GM nu nesitikejau to is taves lotuliukas.gif bet gauni dddddyyyyyyyyydeli pliusa...ir balioncika 4u.gif aisku kad apie abzorka kalbu ax.gif

Klausyk Sellte..nespėjai kojų čia apšilt, o jau mane visiška nevykėle vadini lotuliukas.gif Baisu tongue.gif
Atsakyti
Psio, miargai, varau 4u.gif
vakare prisijungsiu, jei statybininkas neužmūrys biggrin.gif
Atsakyti
nu as asociale blink.gif doh.gif pagaliau prisiruosiau susirast stalciuj nr kur norejau uzbookint vieta maziuj Kalediniam renginy,ale ziuriu-reik nueit simet kad uzsirasyt doh.gif lotuliukas.gif nu ziauri as doh.gif
advoco-gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 16:33)
Klausyk Sellte..nespėjai kojų čia apšilt, o jau mane visiška nevykėle vadini lotuliukas.gif Baisu tongue.gif

Nu mergina,svarbu pati tokia nesijauti... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 16:34)
Psio, miargai, varau  4u.gif
vakare prisijungsiu, jei statybininkas neužmūrys  biggrin.gif

jau geraiu uzmurytu,bele kad tik vakaras geras butu mirksiukas.gif victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 11 gruodžio 2007 - 16:48
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 17:34)
vakare prisijungsiu, jei statybininkas neužmūrys  biggrin.gif

Fuuu... kaip pošlai pagalvojau ax.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Varau į egzaminą doh.gif
Jau nervuojuosi. daugiau jokių Banderesų schmoll.gif Mokintis REIKIA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 11, 16:55)
Varau į egzaminą  doh.gif
Jau nervuojuosi. daugiau jokių Banderesų  schmoll.gif  Mokintis REIKIA  doh.gif

sekmes POPULi,visks bus gerai mirksiukas.gif koki tablecike uspakajonsine paimk ir busi rami rolleyes.gif ir vel bandereso noresi po visko lotuliukas.gif
Atsakyti
Bjuti, pavydziu del koncerto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 11, 18:52)
Bjuti, pavydziu del koncerto  blush2.gif

Nepavydėk nono.gif Labai tingiu ax.gif

Jau kaip ir lėksiu, dar reikia plunksneles pasikedenti, niekada nežinai, koks fėjinas smuikų ateis pasiklausyti... tongue.gif Aš galėsiu tundra apsimesti ir paklausinėti: "a ponas, kokia čia meliodija gal žinot? Aš namie irgi gražių turiu, gal norėtumėt paklausyti?"....

Gerų pasimatymų visoms, gerų mokslų, gerų užmūrijimų, gero motinos Abžorkos sutikimo, ir šiaip visokio gėrio, Fėjos jūs mano wub.gif
Atsakyti
Gero koncerto smile.gif
Atsakyti