Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 00:02)
Tikrai. Ar reikėjo???? Būtina buvo???
Powerpuff būk stipri. Šalin rankas nuo šaldytuvo. Pyragukio nevalgiau ir nebenoriu yahoo.gif

As stipri thumbup.gif Stipria savo ranka atidarau saldytuva..stipria ranka issitraukiu sumustinius ir stipriai juos dabar lapnoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 00:07)
As stipri thumbup.gif  Stipria savo ranka atidarau saldytuva..stipria ranka issitraukiu sumustinius ir stipriai juos dabar lapnoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Bevalės Jūs mergos tongue.gif Nusivyliau. sad.gif
Atsakyti
cool.gif
Atsakyti
Rytoj dešimtą valandą visos be išimties laikot kumščius už GV sėkmę vienam reikaliuke. Pavyks- papasakosiu laugh.gif
Atsakyti
Abzoryte sugrizo!! clap.gif
Sveika sugrizus vyriausia musu ragana lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Matau Abžorytę yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sveika sugrįžus Abžora smile.gif

Laukėm laukėm ir sulaukėm thumbup.gif

Pasakok biggrin.gif

Atsakyti
Labas vakaras yahoo.gif

Ar mane dar pamenate? laugh.gif

Jūsų romanus skaitysiu vėliau, dabar absoliučiai ne v kurse diela laugh.gif

Galiu kolkas tik šviežiausius įspūdžius papasakoti biggrin.gif Skrisdama atgal nusikabinau berną yahoo.gif
Atlėkiau tekina vėluodama ir visokia kitokia išsiblaškiusi kaip visada, nes užsižioplinau Dutty Free ir nebepajaučiau laiko irnesakyk.gif Tai į lėktuvą įlipau beveik paskutinė, žiūriu pačioje pradžioje prie lango sėdi vaikinas, o prie krašto mergina, vidurys - laisvas. Na galvoju niekur aš nesitrenksiu, čia ir sėsiu biggrin.gif
Tai ir įsitaisiau visa kvepianti naujais kvepalais thumbup.gif Pradžioje skaičiau, paskui užmigau, o kai kažkas prabudino, vaikinukas iš karto pašnekino laugh.gif Daugiau nebeužmigau laugh.gif Visą kelią prapliurpėm.

Viena vieta iš pokalbio verta Topų lotuliukas.gif
Klausia:
- Ar tu turi kokį nors Hobi?
Po pauzės prideda:
- Na burtai gal kokie ar kažkas panašaus?

Nesusilaikiau jau iš juoko lotuliukas.gif Jo jo, sakau, aš tikra Ragana lotuliukas.gif
Na paskui jis patikslino, kad būna, jog Londone sutiko nemažai žmonių, kurie dominisi visokiais amuletais, akmenimis ir t.t. Tai todėl taip paklausė. Bet vistiek jis nesuprato ant kokios Raganos užšoko lotuliukas.gif

Tai va, paskui jis paprašė mano kontaktų ir džiaugėsi kad sutiko tokią pakeleivę yahoo.gif O kai laukiau bagažo atsisveikinom ir pabučiavo man į žandą flirt.gif

Vualia kokia kelionė! thumbup.gif

O kaip Jūs Lietuvos Fainiausiosios? 4u.gif Bandysiu per porą vakarų susigaudyti kas kame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 00:30)
Rytoj dešimtą valandą visos be išimties laikot kumščius už GV sėkmę vienam reikaliuke. Pavyks- papasakosiu laugh.gif

Butinai drinks_cheers.gif Nusistatau reminderi telefone! pioneer.gif
Atsakyti
Abžoryte, kaip fainai kaip fainai kaip fainai yahoo.gif wub.gif
GV, laikau kumščius jau dabar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 23:30)

Dar nieko nesusigaudau, bet jau pasiruošusi palaikyti biggrin.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 11, 23:34)
Abzoryte sugrizo!! clap.gif
Sveika sugrizus vyriausia musu ragana lotuliukas.gif 

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 23:35)
Matau Abžorytę yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sveika sugrįžus Abžora smile.gif

Laukėm laukėm ir sulaukėm thumbup.gif

Pasakok biggrin.gif

Ačiū fainulkos :*
Galvojau apie jus daug ir dažnai thumbup.gif
Atsakyti

Tai va, paskui jis paprašė mano kontaktų ir džiaugėsi kad sutiko tokią pakeleivę yahoo.gif O kai laukiau bagažo atsisveikinom ir pabučiavo man į žandą flirt.gif

Vualia kokia kelionė! thumbup.gif:

Nu mergiote as nesistebiu jau nei kei tavo nuotykiais lotuliukas.gif

jauciau kad kazkas bus tooookio...nu kitaip neimanoma
sokiai.gif hihihi.gif
Atsakyti
Abzoryte-nu kaip fainai thumbup.gif wub.gif sveika sugrizus 4u.gif
mano ledai uztruko g.gif sake jam alus,man ledai g.gif gal sakyt kad ir to ir to noriu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti