QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 00:48)
Abžoryte, paklius Dievuliui į ausį : Pamatė Jis Jus.. aukštai buvot- neįmanoma nepastebėt :
p.s. Ar prisimeni Bjuti įdėtą nuotraukėlę prieš tavo kelionę??? Miegantys du tipeliai pavaizduoti

Nieko neprimena, nekyla asociacijų kažkokių ???? :
p.p.s. Abžoryt.. lagaminai nedings niekur- spėsi tu tuos išsikrauti :
Pailsėk po kelionės. Rytoj jau į darbą?
Bliamba nepamenu

Na ryt sėsiu ir nuo tos vietos kaip sąmokslą planavom pradėsiu skaityti
Bliacha ryt į darbą

O aš taip dar miego nenoriu
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 00:51)
Abzoryt lagaminai tikrai be kojyciu...o jei ir butu su jom tai per daug pavarge kad kur begtu :
Lagaminų dar neiškrausčiau

Čia kitas reikalas yra

Čia yra dabar didžioji dilema - Ką Rytoj Rengtis

Bo tiek rūbų, kad jau nežinau ir kada visus nunešiot reikės
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 00:59)
Abzoryte Welcome to SM Oi laukiam laukiam mes sveteliu laukiam tai kurgi musu vyrai??gal koki ir fejoms prigriebei, juk tokias foto atsiuntem
Be taves liudna buvo.....

grazi istorija...
Kaip jus reaguotumet i kaimyne, kuri 1 val.nakties pradeda siurbliuoti kambarius...palaikytumet nenormalia...mano laiptinej daug pensininku ir dar Jania tai galvojau mentus iskvies
Sveikute DG
Oi su lėktuvo užgrobimu buvo problemų

Taigi aš gudrute nusprendžiau kad alkoholį įsidėsiu į rankinį bagažą, nes pagrindinėje tašėje jau būtų viršsvoris buvęs. Tai blin - gi negalima! Aišku šito aš nežinojau. Tai aš ten vaikščiojau pirmyn atgal per tuos vartukus vis bandydama juos persidėti į pagrindinį lagaminą, iš ten kėliau daiktus į rankinį, ale vistiek buvo viršsvoris su tuo alkoholiu pagrindiniame lagamine

Tai galiausiai palikau 2 spanguolines ir 0.7 brendžio tiesiog Oro uoste

: Ale įtariu kolektyvas neblogai tą vakarą pasitūsino

Tai va, po tokio sunkaus patekimo į lėktuvą dar prasidėjo ir visokie kratymai purtymai ore, tai jaučiausi kaip šunkeliu važiuodama. Mat labai prastas oras buvo ir didžiulis vėjas. Tai žinok mergyt, pamaniau nešokiruosiu pilotų, kad jie vargšai šoko negavę dar nepaklystų kur nors tarp tų debesų

Ale ne karo metas - bus tų vyrų
Tavo siurblys - norma

Aš tave palaikau

Jei pas mane už sienos Jania gyventų, tai jau senai būtų mentus iškvietus, bet turbūt ne nuo siurblio, o nuo žvengimo, kai GV man žalią šaldytuvą parodo