Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 01:19)
ale jus ziu vaiku nenorit,o anukai is kur,is kopustu ne? laugh.gif

Kas čia vaikų nenori? ax.gif
Aš vieno tėvynei noriu... kitos fėjos daugiau nori tongue.gif

p.s. Gandras atneš jei ką lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif ok,nesiduosiu biggrin.gif jetau kaip gerai gyvent vienai-mane nuo kompo jau kiek laiko veja blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
labos jauciu 4u.gif wub.gif arba atleksiu abu su vaiku uzmigdzius laugh.gif wub.gif
Atsakyti
Abžoryte, paklius Dievuliui į ausį laugh.gif Pamatė Jis Jus.. aukštai buvot- neįmanoma nepastebėt lotuliukas.gif

p.s. Ar prisimeni Bjuti įdėtą nuotraukėlę prieš tavo kelionę??? Miegantys du tipeliai pavaizduoti tongue.gif Nieko neprimena, nekyla asociacijų kažkokių ???? lotuliukas.gif

p.p.s. Abžoryt.. lagaminai nedings niekur- spėsi tu tuos išsikrauti irnesakyk.gif
Pailsėk po kelionės. Rytoj jau į darbą?

user posted image

LABANAKT

Skanaus miegelio visoms mirksiukas.gif

Bėgu ir aš, nes reikia ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 12 gruodžio 2007 - 00:50
Saldziu sapnu mergaites... 4u.gif
Abzoryt lagaminai tikrai be kojyciu...o jei ir butu su jom tai per daug pavarge kad kur begtu mirksiukas.gif Labanakt group.gif
Atsakyti
as tai juokais sakiau-ale gavos rimtai-kol migdziau vaika,salia mb nuluzo laugh.gif blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Abzoryte Welcome to SM Oi laukiam laukiam mes sveteliu laukiam 4u.gif wub.gif tai kurgi musu vyrai??gal koki ir fejoms prigriebei, juk tokias foto atsiuntem lotuliukas.gif

Be taves liudna buvo..... wub.gif grazi istorija...

Kaip jus reaguotumet i kaimyne, kuri 1 val.nakties pradeda siurbliuoti kambarius...palaikytumet nenormalia...mano laiptinej daug pensininku ir dar Jania tai galvojau mentus iskvies lotuliukas.gif kolkas ramu soku i dusa 4u.gif

Labanakt miegancioms
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 11, 22:59)

Kaip jus reaguotumet i kaimyne, kuri 1 val.nakties pradeda siurbliuoti kambarius...palaikytumet nenormalia...mano laiptinej daug pensininku ir dar Jania tai galvojau mentus iskvies  lotuliukas.gif  kolkas ramu soku i dusa 4u.gif
Labanakt miegancioms

as daznai taip darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 00:48)
Abžoryte, paklius Dievuliui į ausį : Pamatė Jis Jus.. aukštai buvot- neįmanoma nepastebėt :

p.s. Ar prisimeni Bjuti įdėtą nuotraukėlę prieš tavo kelionę??? Miegantys du tipeliai pavaizduoti tongue.gif Nieko neprimena, nekyla asociacijų kažkokių ???? :

p.p.s. Abžoryt.. lagaminai nedings niekur- spėsi tu tuos išsikrauti :
Pailsėk po kelionės. Rytoj jau į darbą?

Bliamba nepamenu doh.gif Na ryt sėsiu ir nuo tos vietos kaip sąmokslą planavom pradėsiu skaityti biggrin.gif

Bliacha ryt į darbą doh.gif O aš taip dar miego nenoriu blink.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 00:51)
Abzoryt lagaminai tikrai be kojyciu...o jei ir butu su jom tai per daug pavarge kad kur begtu :

Lagaminų dar neiškrausčiau laugh.gif Čia kitas reikalas yra biggrin.gif Čia yra dabar didžioji dilema - Ką Rytoj Rengtis lotuliukas.gif Bo tiek rūbų, kad jau nežinau ir kada visus nunešiot reikės lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 00:59)
Abzoryte Welcome to SM Oi laukiam laukiam mes sveteliu laukiam  tai kurgi musu vyrai??gal koki ir fejoms prigriebei, juk tokias foto atsiuntem

Be taves liudna buvo..... wub.gif  grazi istorija...
Kaip jus reaguotumet i kaimyne, kuri 1 val.nakties pradeda siurbliuoti kambarius...palaikytumet nenormalia...mano laiptinej daug pensininku ir dar Jania tai galvojau mentus iskvies 

Sveikute DG friends.gif
Oi su lėktuvo užgrobimu buvo problemų doh.gif Taigi aš gudrute nusprendžiau kad alkoholį įsidėsiu į rankinį bagažą, nes pagrindinėje tašėje jau būtų viršsvoris buvęs. Tai blin - gi negalima! Aišku šito aš nežinojau. Tai aš ten vaikščiojau pirmyn atgal per tuos vartukus vis bandydama juos persidėti į pagrindinį lagaminą, iš ten kėliau daiktus į rankinį, ale vistiek buvo viršsvoris su tuo alkoholiu pagrindiniame lagamine doh.gif Tai galiausiai palikau 2 spanguolines ir 0.7 brendžio tiesiog Oro uoste bash.gif: Ale įtariu kolektyvas neblogai tą vakarą pasitūsino laugh.gif
Tai va, po tokio sunkaus patekimo į lėktuvą dar prasidėjo ir visokie kratymai purtymai ore, tai jaučiausi kaip šunkeliu važiuodama. Mat labai prastas oras buvo ir didžiulis vėjas. Tai žinok mergyt, pamaniau nešokiruosiu pilotų, kad jie vargšai šoko negavę dar nepaklystų kur nors tarp tų debesų laugh.gif
Ale ne karo metas - bus tų vyrų irnesakyk.gif

Tavo siurblys - norma laugh.gif Aš tave palaikau laugh.gif Jei pas mane už sienos Jania gyventų, tai jau senai būtų mentus iškvietus, bet turbūt ne nuo siurblio, o nuo žvengimo, kai GV man žalią šaldytuvą parodo lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas vakaras mano saulės 4u.gif aš Jūsų jau pasiilgau, o abzorytes labiausiai biggrin.gif
Sveika sugrįžusi, labai džiaugiuosi už tavo pilnus lagaminus ir padangių princą.
padangių princas - mano siūlomas fėjiškas-indėniškas vardas naujajam abzoros gerbėjui. tinka? pasiūlymų kitų bus? biggrin.gif

Pasigirsiu: šiandien egzaminą iš strateginio valdymo remdamasi tik bendru išsilavinimu parašiau bvisai neblogai (man taip atrodo hihihi.gif) laukiu rezultatų. Kursinių nerašiau, leidau laiką prie eglutės su ypatingu draugu (žodis draugas tikraja to žodžio prasme). banderesas supratingas netrukdė man rašyti kursinio mirksiukas.gif Leisim truputi pasikankinti tongue.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 00:30)
Rytoj dešimtą valandą visos be išimties laikot kumščius už GV sėkmę vienam reikaliuke. Pavyks- papasakosiu laugh.gif

Laikysiu bigsmile.gif bet čia jaučiu apie kokį naują darbą kalba eina. Ar ne? kaipmano nuojauta bigsmile.gif ar galiu pretenduoti tapti ragana?
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 02:28)

Tavo siurblys - norma laugh.gif Aš tave palaikau laugh.gif Jei pas mane už sienos Jania gyventų, tai jau senai būtų mentus iškvietus, bet turbūt ne nuo siurblio, o nuo žvengimo, kai GV man žalią šaldytuvą parodo  lotuliukas.gif

tu nereali 4u.gif pasiilgau tokių kalbų lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ka man veikt?vienai alaus gert neprikolas g.gif doh.gif lotuliukas.gif ir mb ryte verks kad specialiai ji uzmigdziau noredama isgert laugh.gif nu bet ner ka veikt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 01:29)
Labas vakaras mano saulės  4u.gif  aš Jūsų jau pasiilgau, o abzorytes labiausiai  biggrin.gif
Sveika sugrįžusi, labai džiaugiuosi už tavo pilnus lagaminus ir padangių princą.
padangių princas - mano siūlomas fėjiškas-indėniškas vardas naujajam abzoros gerbėjui. tinka? pasiūlymų kitų bus? biggrin.gif

Pasigirsiu: šiandien egzaminą iš strateginio valdymo remdamasi tik bendru išsilavinimu parašiau bvisai neblogai (man taip atrodo hihihi.gif) laukiu rezultatų. Kursinių nerašiau, leidau laiką prie eglutės su ypatingu draugu (žodis draugas tikraja to žodžio prasme). banderesas supratingas netrukdė man rašyti kursinio  mirksiukas.gif Leisim truputi pasikankinti  tongue.gif

Sveikute populi friends.gif
Vajeee kaip faina jus vėl visas matyti online yahoo.gif

Su fėjišku-indėnišku pavadinimu sutinku thumbup.gif

Iš anksto sveikinu su neblogu atsiskaitymu drinks_cheers.gif Ir jau DEGU nekantrumu pasiskaityti kaip tau sekdavosi su banderasu, nes kaip matau jis dar egzistuoja ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 12 gruodžio 2007 - 01:35
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 02:33)
nu ka man veikt?vienai alaus gert neprikolas  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ir mb ryte verks kad specialiai ji uzmigdziau noredama isgert laugh.gif nu bet ner ka veikt doh.gif  lotuliukas.gif

Gerk irnesakyk.gif
Pats kaltas, kad užmigo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 02:33)
Sveikute populi friends.gif
Vajeee kaip faina jus vėl visas matyti online yahoo.gif

Su fėjišku-indėnišku pavadinimu sutinku  thumbup.gif 

Iš anksto sveikinu su neblogu atsiskaitymu  drinks_cheers.gif  Ir jau nedegu kantrumu pasiskaityti kaip tau sekdavosi su banderasu, nes kaip matau jis dar egzistuoja ploja.gif

thumbup.gif padangių princas... galvoja apie abzoryte thumbup.gif

banderesas dar egzistuoja, vakar gėlių gavau mirksiukas.gif Bet patapo nebetokiu jau ir banderesu, gal geriau vadinti g.gif kačiuku? Labai jau gerutis ir švelnutis pasidarė, man Banderesas gal net labiau patiko... toks nepasiekiamas atrodė....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 12 gruodžio 2007 - 01:37