Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vasarą gimsiančiam leliukui

QUOTE(Indrulis @ 2006 03 20, 00:19)
jei neseniai buvai gariunuose, gal prisimeni, kiek panasiai tutuciai ar tuciai kainuoja???? na, nuo kiek iki kiek-juk modeliai skiriasi:)
aciu

Sveikute,

kainos ivairios nuo mazdaug 200 (sportinukai) iki naujausiu modeliu vezimuku tai virs 500 Lt. Kaip aiskino, kad parduotuvese tokie modeliukai brangesni nuo mazdaug 100 litu iki daugiau. Be to prekiauja ir kinieciu gamyba, tai jie pigesni, bet pats pardavejas del ju kokybes nepataria pirkti. Tiksliai modeliu pavadinimu neprisimenu, bet kai buvome labai plataus pasirinkimo nebuvo.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2006 03 18, 14:27)
Sveikutes,
as irgi niekaip negaliu apsispresti del vezimuko, planuojame susilaukti geguzes pradzioje, o norisi, kad vienas vezimas tarnautu ir per vasara ir per ziema.

Sveikos,

Pas mane irgi panasi dilema. Tik maniskio laukiam rugpjucio pradzioje. Tad klausimas kyla, ar su lopsiniu (is lengvesniu) vezimeliu isgyvensime visa rudeni ir visa ziema iki pavasario, kada butu galima isigyti sportinuka?
Jeigu konkreciau, kazkaip akys kryspta i BBC vezimelius...
Gal turi turite panasios patirties ir gal galetumete patarti? Buciau tikrai labai dekinga, nes kaip zinia, as esu dabar toje svarstymo stadijoje, kai neaisku kas gerai, kas blogai, ir kuomet nuomone gali keistis kelis kartus per diena smile.gif
Aciu Jums visoms labai!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 03 17, 14:54)
aš turiu GRACO Deluxe, tai man kolkas pats pačiausias vežimas.. wub.gif  Iš viso turėjau keturis vežimus, tarp jų du Bebe Confort, tai GRACO Deluxas nepalyginamai geriau thumbup.gif . Jis labai patogus, funkcionalus, praktiškas ir svarbiausia komfortiškas vaikeliui mirksiukas.gif Bebe Conforto vežimukai labai siauri ir nepatogūs schmoll.gif , o vat GRACO labai erdvus, todėl kūdikis net žiemiškai aprengtas jame nebūna suspaustas thumbup.gif
Aš savo GRACO į nieką nekeisčiau, nebent atsirastų koks geresnis tongue.gif

na Graco, tai ir man super pasirode thumbup.gif tik vat, rodos, kad pas juos lopsys ne kietas, o medziaginis... o as savo leliui tai kieto ir neperpuciamo ziemai noreciau
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2006 05 06, 15:00)
na Graco, tai ir man super pasirode  thumbup.gif  tik vat, rodos, kad pas juos lopsys ne kietas, o medziaginis... o as savo leliui tai kieto ir neperpuciamo ziemai noreciau

Graco lopšiukas -tašytė.

Tiesa, užvedžiau temą ir jos dėka įsigijau vežimėlį Chicco trio thumbup.gif - su kietu lopšeliu, sportine dalimi ir auto kėdute thumbup.gif Žiūrėsim kaip ten mums su juo seksis mirksiukas.gif Man jis labai patinka, bet kol neišbandžiau su leliumi tai daugiau pasakyti nieko negaliu ax.gif

Ačiū visoms mamytėms čia parašiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2006 02 04, 20:59)
Sveikos mamytes smile.gif
Turiu rupesti - niekaip nepasirenku vezimelio, nors apie juos daug zinau. Isvardinsiu faktus:
- leliukas gims rugpjucio pradzioj (nei vasara nei ruduo)
- gyvenu 4 aukste, turesiu ji pati nesioti, tai negaliu pirkti sunkaus vezimo
- ratu noreciau guminiu ( bet pastebejau, kad jie sunkesniu vezimeliu)
- noriu permetamos rankenos
- lengvai sulankstomo
- masinos nevairuoju, tai svarbus manevringumas, daznai busiu lauke.

Svarsciau 2 variantus:
- pradziai pirkti lengva vezimeli vasarini, o po 4 men. nusipirkti ziemai
- is kart pirkti vezima , kuris tiktu ir ziemai..

Visiskai susipainiojau...  g.gif
Prasau padekit...  4u.gif

mano tau pasiulymas pirk universalu! ju tokiu dabar yra ir islaidu maziau ir patogiau bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis mamos! Mane domina Quinny firmos vezimai bet informacija apie juos susirinkau tik is parduotuves aptarnaujancio personalo. Gal kas turite sios firmos vezima ir galita pasidalinti atsiliepimais. Aciu 4u.gif
Atsakyti
O mes nusipirkom X-lander XA vežimuką. Minusas 14.5kg su lopšiu. Bet šiaip tai super atrodo. Ir lopšys, ir autokėdutė ir sportinukas. Tiesa lopšys 72 cm., tai gal jau ne toks banginis, bet šiaip labai grakštus, kieta apačia. Ratai pripučiami, o priekiniai sukiojasi į visas puses.Gali ir užsifiksuoti, gali ir sukinėtis, tiesa, jie nėra visai maži kaip sportinuko. Bet kadangi rugpjūtį gimdyti, tai reiškia, kad žiema bus ne už kalnų, o su sportinuko rėmu žiemą tikrai nepravažinėsiu. O šiaip galiu pasakyti, kad idealių vežimų nėra, jei maži ratukai, tai aišku lengvas vežimas, bet žieminukams netinka, nei per sneigą, nei per smėlį nepravažiuosi. O jei ratai didesni ir su jais važiuok nors per sacharą, tai jie sunkesni. Čia jau mamytės reikalas, kam ji prioritetus atiduoda ir su kuriais minusais linkusi susitaikyti. Ot! Pvz chicco 1, man jis atrodė super, bet , kad jame amortizacijos beveik nėra, tai irgi... Aišku, kaip sportinukas, jis super, bet kaip lopšys, tai sorry. Na , bent jau aš neįsivaizduoju su juo važiuoti per grumstus ar kitokius nelygumus ir matyti kaip vaikas lopšyje kratosi.O beje vežimą mes žiūrim parduotuvėje kur labai lygu važiuoti, tai ir nesusimąstom apie nelygumus .
Atleiskit jei ką ne taip parašiau, bet kiekvienas renkasi pagal save. Ir atrodo, tai ką išsirenki pats ir yra geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2006 06 11, 10:42)
mano tau pasiulymas pirk universalu! ju tokiu dabar yra ir islaidu maziau ir patogiau  bigsmile.gif

o as pasiulyciau tik nepirkti universalo lotuliukas.gif , i ketvirta auksta tokio griozdo nepritampysi o dar plius vaiko svoris,tai is vis patruksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 06 15, 19:58)
o as pasiulyciau tik nepirkti universalo  lotuliukas.gif , i ketvirta auksta tokio griozdo nepritampysi o dar plius vaiko svoris,tai is vis patruksi doh.gif

Gaila kad taip negalvoja tos kurios perka , ypac pirmam . Is patirties zinau neisiulysi sportinio tipo lotuliukas.gif .Nors jei gyveni aukstai logiska butu gera sportinio tipo nusipirkt ir vargo nematyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos, mano lelius turėtų gimti rugpjūčio pradžioje, buvau tvirtai apsisprendusi prikti DELTIM Fokus, bet dabar žiūriu, kad ir DELTIM X-LanderX1 visai nieko..
Gyvenam penktame aukšte, vežima teks nešioti dažniausiai pačiai, vairuoju, rėmą galiu palikti mašinoje. Na ir pasimečiau, nežinau kuris vežimaitis būtų geresnis???
Man Fokuso sportinė dalis kiek nelabai, X-Landerio lyg patogesnė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2006 06 16, 09:09)
Sveikos mamkos, mano lelius turėtų gimti rugpjūčio pradžioje, buvau tvirtai apsisprendusi prikti DELTIM Fokus, bet dabar žiūriu, kad ir DELTIM X-LanderX1 visai nieko..
Gyvenam penktame aukšte, vežima teks nešioti dažniausiai pačiai, vairuoju, rėmą galiu palikti mašinoje. Na ir pasimečiau, nežinau kuris vežimaitis būtų geresnis???
Man Fokuso sportinė dalis kiek nelabai,  X-Landerio lyg patogesnė? smile.gif

Na man kažkaip irgi tie X-landeriai patiko labai. Jie visi tipai patogūs, tik gal tas triratis vežimas nestabilus, kai reikia ant ko nors užvažiuoti, nes priekinis ratas krypsta į kurią nors pusę.O jei lygiai važiuojant, tai toks pat kaip ir visi, dar kitos mamos sako, kad manevringesnis nei su besisukiojančiais keturačiais.
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2006 06 16, 08:09)
Man Fokuso sportinė dalis kiek nelabai,  X-Landerio lyg patogesnė? smile.gif

fokuso sportine dalis visai nebloga. tik bent jau man vizualiai nelabai grazi.
o del uzsinesimo, tai dar karta pasikartosiu, bet manau neverta turet iliuziju, kad bus galima ta vezima nesioti i 5 a. paciai. as savo fokusa labai sekmingai i 5 a. uzsivezdavau po viena laipteli atbulom. nebuvo labai sunku. ir kas svarbiausia - nugaros neskauda dabar. o buciau tampius, tai klausimas kaip dabar butu.

siaip, ratais uzsivezti galima turbut visus didesniais ratais vezimus. tik gal su triraciais problema, nes jie ilgi gaunasi ir stabilumas nelabai koks tempiant aukstyn. bent jau kaimyne puksedavo ir nesdavo toki vezima. o as sau ramiai vezdavau laiptais. kitas dalykas, tai supimo principas. jei ant dirzu, tai uzsivezt net per viena laipteli neimanoma praktiskai. su kita kaimyne visus laiktus apiedinedavom, nes jos vezimas ant dirzu budavo. arba abi zaliuodavom, kol uzkeldavom.
Atsakyti