Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vasarą gimsiančiam leliukui

QUOTE(Nomika @ 2006 02 18, 18:16)
tuoj...tik isplausiu lopsi ir pardavinesiu  ax.gif  pradziai noreciau 1000 Lt uzvisa kompekta  4u.gif

Aišku mirksiukas.gif
Tik su vyru natūroje apžiūrėsim vieną ir kitą variantą gyvai akropoly ir tada bus aiškesnė nuomonė tongue.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jūs apskritai manot - ar reikia tokiu laiku gimusiam vaikučiui kieto lopšio ar užtenka tokio minkštesnio (su kietu dugnu) kuris užsideda ant sedimos dalies?
Aš kaip galvoju - rugpjūtis, rugsėjis pakankamai šilti mėnesiai, o lapkritį gruodį vaikas jau bus paaugęs, ar tilps 4-6 mėn šiltai aprengtas vaikas į tą kietą lopšį (jų ilgis apie 75cm)???? O jei netilps tai nafig tas kietas lopšys???? O iš kitos pusės jei pvz migdyt balkone - ar minkštam lopšy bus patogu??? doh.gif Eina sau kaip aš jau susivėliau verysad.gif
Ir dar - jei rinktis tą Chicco trio, kam reikalinga autokėdutė kuri tvirtinasi ant rėmo? Ta kėdutė iki 13kg, žiema juk vaiko į ją lauke nesodinsi, o pavasari jam bus jau 8-9 mėn? Tai gal vis tik geriau pirkti atskirą iki 18kg su rankena nešiojimui??? a?

Vienžo HELP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2006 02 19, 13:30)
Merginos, o kaip jūs apskritai manot - ar reikia tokiu laiku gimusiam vaikučiui kieto lopšio ar užtenka tokio minkštesnio (su kietu dugnu) kuris užsideda ant sedimos dalies?
Ir dar - jei rinktis tą Chicco trio, kam reikalinga autokėdutė kuri tvirtinasi ant rėmo? Ta kėdutė iki 13kg, žiema juk vaiko į ją lauke nesodinsi, o pavasari jam bus jau 8-9 mėn? Tai gal vis tik geriau pirkti atskirą iki 18kg su rankena nešiojimui??? a?

Tai šiaip šiltu metų laiku kaip tik normalus lopšys yra aktualiau manau, nes lie yra ventiliuojami, ten vaiksto oras, o tuose įdedamuose tai jei karšta vaikas šus. schmoll.gif O auto kėdutė skirta vaiką mašinoj vežioti, tai jau čia ar vasarą ar žiemą vienas ir tas pats. O kai atvažiuoji į parduotuvę ar kur kitur trumpam kedutė kuri tvirtinasi ir ant vežimo labai patogu, nes jei vaikas miega nereikia jo žadinti, o tik užsidedi kedutę ir pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 02 19, 08:57)
Aišku mirksiukas.gif
Tik su vyru natūroje apžiūrėsim vieną ir kitą variantą gyvai akropoly ir tada bus aiškesnė nuomonė tongue.gif

Saldi, mano nuomone, tai geriausia kudikiui yra kietas lopsys. Pirma, jis daug erdvesnis uz tuos nesiojamus minkstus. Antra, daug geriau kvepuoja, ypac vasara.
Ir dar karta pasikartosiu, manoji gime kovo pabaigoje, ir iki dabar dar telpam i lopsi. Aisku, siandien tai jau juokingai telpam, bet iki 10 menesio kuo puikiausiai miegojo lopsy - prirengta ir uzklota 4u.gif

Kokere, butinai reikia apziureti gyvai ir pavezioti vezimus. Maniskis kai paciupinejo BBc, tai nebeliko abejoniu 4u.gif musiskis va toks:
http://parduotuve.ti...ude_o2rouge.jpg
ir kedute
http://parduotuve.ti...sss_o2rouge.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomika: 19 vasario 2006 - 12:47
QUOTE(Sadi @ 2006 02 19, 12:30)
Aš kaip galvoju - rugpjūtis, rugsėjis pakankamai šilti mėnesiai, o lapkritį gruodį vaikas jau bus paaugęs, ar tilps 4-6 mėn šiltai aprengtas vaikas į tą kietą lopšį (jų ilgis apie 75cm)???? O jei netilps tai nafig tas kietas lopšys???? O iš kitos pusės jei pvz migdyt balkone - ar minkštam lopšy bus patogu???  doh.gif Eina sau kaip aš jau susivėliau  verysad.gif

Vienžo HELP doh.gif

tai va aš ir duoduosi dėl tų vežimų ir nežinau ką daryt. O dėl autokėdutės tai tu čia gerai paprotinai, gal tikrai nereikalinga ir pirkt didesnę iškart, bet o kaip tada mašinoj vežiotis ar nebus ta iki 18kg per didelė.
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2006 02 19, 12:43)
Saldi, mano nuomone, tai geriausia kudikiui yra kietas lopsys. Pirma, jis daug erdvesnis uz tuos nesiojamus minkstus. Antra, daug geriau kvepuoja, ypac vasara.
Ir dar karta pasikartosiu, manoji gime kovo pabaigoje, ir iki dabar dar telpam i lopsi. Aisku, siandien tai jau juokingai telpam, bet iki 10 menesio kuo puikiausiai miegojo lopsy - prirengta ir uzklota  4u.gif

Kokere, butinai reikia apziureti gyvai ir pavezioti vezimus. Maniskis kai paciupinejo BBc, tai nebeliko abejoniu  4u.gif musiskis va toks:
http://parduotuve.ti...ude_o2rouge.jpg
ir kedute
http://parduotuve.ti...sss_o2rouge.jpg

Taviškė ryškiai raudona ax.gif Maniškis inete camelia apžiūrėjo...
Aš tai gyvai čiupinėjau tik chicca kol kas... Kitą savaitę reiks į Akropolį nudumti ir abu gyvai iš karto apžiūrėti-nes kiek suprantu tik TindiRindi yra BBC g.gif O šalia ir Čipolinas yra...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 02 19, 12:50)
Taviškė ryškiai raudona ax.gif Maniškis inete camelia apžiūrėjo...
Aš tai gyvai čiupinėjau tik chicca kol kas... Kitą savaitę reiks į Akropolį nudumti ir abu gyvai iš karto apžiūrėti-nes kiek suprantu tik TindiRindi yra BBC g.gif  O šalia ir Čipolinas yra...

aha, cia manasi vyriskis isrinko dukrytei "ferari" lotuliukas.gif bet man tai labai patinka raudona spalva - ji universalesne nei camelia - tinka ir mergytei ir berniukui ax.gif

Taip Akropolyje rasi ir Tindirindi ir Cipolina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2006 02 19, 12:58)
aha, cia manasi vyriskis isrinko dukrytei "ferari"  lotuliukas.gif  bet man tai labai patinka raudona spalva - ji universalesne nei camelia - tinka ir mergytei ir berniukui  ax.gif

Taip Akropolyje rasi ir Tindirindi ir Cipolina  4u.gif

Jau daba noriu lėkti-matomai šikna svyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet vyras tingi šiandien... Gal ir gerai bus proga kurią darbo dieną iš darbo pasiplaut...
O dėl spalvos tai mes mergaitei ir taikom blush2.gif Ir vyras tiesiog įsikliopino į camelia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 02 19, 13:01)

O dėl spalvos tai mes mergaitei ir taikom blush2.gif  Ir vyras tiesiog įsikliopino į camelia  tongue.gif

4u.gif jusu valia rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2006 02 19, 13:14)
4u.gif  jusu valia rinktis  mirksiukas.gif

Nuomone dar gali keistis...
Pažiūrėsiu ką vyras pasakys apie kainas ir psirinkimą-naujas ar senas g.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(Kokere @ 2006 02 19, 13:46)
Nuomone dar gali keistis...
Pažiūrėsiu ką vyras pasakys apie kainas ir psirinkimą-naujas ar senas g.gif

dar tiesa, kad spalvos i-nete ir realybej truputi skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes. smile.gif

As taip pat laukiu rugpjutinuko, tad dabar pradejome su vyru maratona per Vilniaus parduotuves vezimeliu atrankai. smile.gif
Buvome ir mateme tikrai nemazai.
Patiko Emmaljunga produkcija (http://www.emmaljunga.co.uk) kokybes atzvilgiu, ypac turint omenyje, jog lopsio ilgis yra berods 82 cm, o plotis 38. Problema mano akimis, svoris - su lopsiu - apie 17 kg.
Ir nemanevringi ratai. Mano manymu, jeigu nebutu siu dvieju minusu, kurie man atrodo labai aktulus, tikrai nesvarstydama pirkciau emmaljungos lopsi+sportine dali. Gimusiam rugpjuti pypliui lopsio be problemos uztektu iki ziemos pabaigos, o ju sportine dalis (kai vaikai jau nebesinori guleti smile.gif) irgi superine, gali buti labai sandari arba pakankamai pralaidi (kas aktualu vasara). Siap, tikrai labai patiko man ju vezimukai...smile.gif
Taciau del svorio ir nemanevringumo trukumo (mano nuomone) vis delto pradejome linkti arciau BebeConfort ratai+lopys+kedute (ir veliau sportine dalis).
Tad turiu klausima - gal galite, kuri nors patarti kuriuos ratus rinktis
Trophy Air 4
Trophy Air 6 ar
Trophy

(berods toki pavadinimai)
Svorio atzvilgiu, zinoma, Trophy yra lengviausi (apie 7 kg).
Taciau galbut Trophy Air 4 didesni ratai yra geriau, neziurink, kad svoris jau 10 kg vien tik ratu.
Juo labiau, kad ziema reikes pravazineti smile.gif

Busiu tikrai labai dekinga, jeigu kuri galesi patarti. smile.gif
Atsakyti